zoranb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ... που σέρνεται το pc μου ή φταίνε και τα Norton utilities και καλύτερα να τα αφαιρέσω όλα?
zoranb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Και με τί να τα αντικαταστήσω? Δηλαδή το disk docktor και το windoctor νομίζω κάνουν αρκετά καλή δουλειά ε?
kostasplak1986 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 to sigouro pantos einai oti ftaiei to AV mexri enos simiou, tora gia ta utilities de ksero giati de ta eixa, eixa omos to norton internet security kai ksero!
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δε νομίζω πως κανένας από εμάς γνωρίζει τι έχεις ρίξει πάνω στο σύστημά σου, για να σου υποδείξουμε και τι να κάνεις. Μπορεί τα Norton γενικά να είναι βαριά, αλλά να του έχεις βγάλει την Παναγία ανάποδα με χίλιους δυο άλλους τρόπους και το τελευταίο που να ενοχλεί να είναι το Norton. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έχεις εγκατεστημένο το Norton...ε, δεν αρκεί ως πληροφορία για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
zoranb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τα έβγαλα τα Norton όλα μαζί και τα utils και είδα μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα. Γενικά δεν έχω φορτωμένα πράγματα. Τα utils τρώνε μνήμη άμα δεν είναι ενεργοποιημένα? Ουσιαστικά μόνο τα windocktr και diskdoctor θέλω, να τα τρέχω λέτε από το bootable cd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.