Προς το περιεχόμενο

δημιουργία ISOs

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω εξειδικευμένα...

Οι περισσότεροι δεν ξέρουν κάν ότι υπάρχει αυτή η λειτουργία, ή είναι πιο δύσχρηστο από τα υπόλοιπα εξειδικευμένα προγράμματα...

ps. Το ''κατασρέφει'' το είπα μεταφορικά...[ ειρωνικά... ! ] Απλά αν δεν γράφεις πολύ, γιατί να το έχεις...

Δημοσ.

Ένα πρόγραμμα καταντά "δυσχρηστο" όταν κάνει πολλά πράγματα. Από την άλλη, να έχεις ένα πρόγραμμα για να γράφει iso, ένα για να γράφει, ένα για audio cd, ένα για τίτλους DVD, ε οκ βάλε μόνο ένα.

Δημοσ.

Ε, ναι αυτό εννοείται...

Έτσι έχω το DeepBurnerPortable για : α) data CD - data DVD - ISO - audio CD - video DVD και τα έχω όλα σε ένα πρόγραμμα... ΦΡΙ ΚΑΙ ΕΛΑ-ΦΡΥ

Και για εικονικές συσκευές έχω το PowerISO που κάνει ότι κάνει το UltraISO και το Alocohol 120% πχ ΜΑΖΙ...

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο απο τα προγράμματα που αναφέρατε

το οποίο να διορθώνει iso αρχεία?

Παράδειγμα, να μπορώ να ανοίξω ένα iso αρχείο και να κάνω rename κάποια αρχεία που περικλύει ή ακόμα και να αντικαταστήσω ένα αρχείο με ένα άλλο με ίδιο όνομα και να ξανακλείσω μετά το iso όπως ήταν αρχικά και να το γράψω σε cd/dvd.

Γίνεται?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας φίλοι. Ψάχνω το ανάλογο πρόγραμμα που κάνει ISO αρχεία και είναι εκτελέσιμα (σαν autorun), ή σαν τον explorer, απ' ευθείας, χωρίς την εγκατάσταση ανάλογου προγράμματος (πχ ultra iso, alcohol κλπ.).

Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά το έχασα ...

Υ.Γ. Ελπίζω να βοήθησα με την περιγραφή.

Ευχ.

Δημοσ.

Τελικά από ότι φαίνεται ότι βολευτεί ο καθένας.

Nero έχω βρει ένα μικρό Ver 7.5.1.1 και κάνω την δουλειά μου αλλά.....

Επειδή χρησιμοποιώ πολύ τα iso ,

με το Nero έκανα 30 λεπτά για να φτιάξω ένα DVD 3.5gb με 59 dirs και 2.092 files (φωτογραφίες ψηφιακής). (Να τα γράψω σε Dvd όχι iso)

Το ερώτημα είναι για μένα υπάρχει κάτι γρηγορότερο ?

Το ρωτάω γιατί αν τολμήσετε να φτιάξετε με περισσότερα αρχεία καήκατε.

Μέχρι που μου έτυχε το Nero να κολήσει από τα πολλά αρχεία.

Την λύση μου έδωσε το folder2iso το οποίο μου φάνηκε και γρηγορότερο.

Υπάρχει κάτι καλύτερο ? (για ταχύτητα μιλάω).

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το ImgBurn

το οποίο στην τελευταία έκδοση του έχει σαν επιλογή το να προσθέτεις δικά σου αρχεία και όχι να περιορίζεται στο γράψιμο ενός αρχείου εικόνας δίσκου.

Επίσης σαν Output έχει την επιλογή να στο κάψει με την μια μέσω του dvdr σου ή να στο κάνει .iso αρχείο.

Επίσης για την δική σου περίπτωση επειδή είναι πάρα πολλά τα αρχεία πιθανό να φταίει το οτι ήταν διασκορπισμένα στο δίσκο και γι αυτό αργούσε να τα διαβάσει. Σε τι ταχύτητα το έγραψες το dvd;

Δημοσ.

Το ImgBurn το έχω και μου φάνηκε καλύτερο από το Nero για γράψιμο iso.

Ταχύτερο και δείχνει και ανά πάσα στιγμή με τι ταχύτητα γράφει.

Το iso 4.7gb το γράφει σε 6-7 λεπτά. Για την τελευταία δυνατότητα θα το ξαναδώ γιατί δεν το ήξερα.

<επειδή είναι πάρα πολλά τα αρχεία πιθανό να φταίει το οτι ήταν διασκορπισμένα στο δίσκο και γι αυτό αργούσε να τα διαβάσει>

Και έτσι να είναι το Nero δεν μπόρεσε, ενώ το folder2iso τα κατάφερε.

<Σε τι ταχύτητα το έγραψες το dvd;>

Δυστυχώς το Nero με το που ξεκινάει λέει επι 16. (Από ότι καταλαβαίνω γράφει τι ταχύτητα διάλεξα εγώ και όχι με τι γράφει. Ενώ το iso 4.7gb το γράφει σε 7-8 λεπτά.

Edit :

<με το Nero έκανα 30 λεπτά για να φτιάξω ένα DVD 3.5gb με 59 dirs και 2.092 files (φωτογραφίες ψηφιακής). (Να τα γράψω σε Dvd όχι iso)>

Τώρα είδα ότι οι δίσκοι είχαν πέσει σε RIO mode , οπότε μπορεί να ήταν έτσι και όταν έκανα εγγραφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...