Προς το περιεχόμενο

δημιουργία ISOs

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και βέβαια γίνεται φίλε μου. Επιλέγεις Image Recorder και κάνεις κανονικά την εγγραφή. Στην πορεία επιλέγεις .iso ή .nrg αρχείο που θες να κάνεις.

Γιατί να γεμίζει το PC του με προγραμματάκια από δώ και από κει?

Αμέσως να την πείτε στο παληκάρι.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κάπου στα 10 post με διαφωνία στο αν το nero το κάνει ή όχι...

Τέσπα, ας μην το συνεχίσουμε...

Δημοσ.
Εντελώς ασχετος ο τύπος....

Το καλύτερο είναι το Qwix, που είναι και τζάμπα, και με αυτό ανοίγεις αρχεία iso, και δημιουργείς αρχεία iso.(το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το είχα βρει, όταν έψαχνα πρόγραμμα για το x-box μου. τελικά αποδείκτηκε,πως δεν είναι μόνο για το xbox!!) Ξαναλέω, πως ίσως η καλύτερη δυνατότητά του, είναι το άνοιγμα των αρχείων iso, χωρίς να χρειστεί να τα γράψετε σε cd!

Epeidi eimai kai poli asxetos(thanks tsakonas!)... Mporeis na mou peis giati ISO arxeia mporo kai ta anoigo me winrar, xoris tin kaliteri(!) dinatotita tou Qwix?

Δημοσ.

Να σου πω εγώ ; Είναι στις ρυθμίσεις του WinRar να ανοίγει όλα τα συμιεσμένα αρχεία ( KAI .iso ΚΑΙ .jar !!! )...

Πήγαινε στο WnRar > πάτα ctrl+s > Καρτέλα ''Intergration'' και απεπιλέγεις αυτά που δεν θέλεις να σου ανοίγει... ( και iso και jar, γιατί θα σου κάνει κάτι κουφά αλλιώς [ αν δεν βγάλει και το jar και χρησιμοποιείς jar ]... )

Δημοσ.
Να σου πω εγώ ; Είναι στις ρυθμίσεις του WinRar να ανοίγει όλα τα συμιεσμένα αρχεία ( KAI .iso ΚΑΙ .jar !!! )...

Πήγαινε στο WnRar > πάτα ctrl+s > Καρτέλα ''Intergration'' και απεπιλέγεις αυτά που δεν θέλεις να σου ανοίγει... ( και iso και jar, γιατί θα σου κάνει κάτι κουφά αλλιώς [ αν δεν βγάλει και το jar και χρησιμοποιείς jar ]... )

όταν λές κουφά τί εννοείς, be more specific plz?

Δημοσ.

πχ. έχω τα παιχνίδια για το κινητό που έχω κατεβάσει και τα έχω αποθηκευμένα στο pc για να τα περνάω στο κινητό και όταν τα μεταφέρω λέει ότι χρειάζεται κάποιος κωδικός κτλ κτλ... ( αυτό βέβαια μόνο όταν συνδέω το nokia μου σαν εξωτερικό δίσκο αποθήκευσης... )

Δημοσ.
δεν κατάλαβα, σαν iso τα έχεις? και τα αποσυμπιέζεις για να τα ρίξεις στο nokia?

Ta .jar λέω ρε συ... ! :mrgreen:

[ είναι τα παιχνίδια !!! ]

Σε τί υστερεί ο Norton σε σχέση μετα Qwix, UltraISO, MagicISO?

Καταστρέφει το Pc

Δημοσ.

1) Αρχεία με επέκταση => .jar [ =JAVA παιχνίδια ]

2. Και το norton ΚΑΙ το NERO καταστρέφουν το PC ...

Δημοσ.

Το Nero απο που και ως που σου καταστρεφει το PC?? Χρησιμοποιω την εκδοση 6 εδω και χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα και πιστευω ειναι η επιλογη παρα πολλων χρηστων :-?.

Με ποιο προγραμμα γραφεις δισκακια δηλαδη?

Δημοσ.

Επειδή δεν γράφω πολλά δισκάκια, προτιμώ να έχω μια ή πολλές portable εφαρμογές απ' το να έχω ένα [ αρκετά βαρύ ] πρόγραμμα που δεν θα το πολυχρησιμοποιώ...

Το πρόγραμμα λέγεται DeepBurnerPortable

Δημοσ.

Καλα κανεις φιλε μου και χρησιμοποιεις εναλλακτικα προγραμματα, αλλα το να λες οτι το Nero καταστρεφει το συστημα ειναι υπερβολικο! Εχεις δει μηχανημα να θελει format επειδη ειχε Nero? Ακομα και η εκδοση 7 που ειναι αρκετα βαρια δε προκαλει καποιο προβλημα στο μηχανημα :-?

Η 6 ειναι οτι καλυτερο οσον αφορα το Nero και απο οσο ξερω υπαρχει και σε portable app...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...