zoranb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχουν apps που να φτιάχνουν ISO images από επιλεγμένα αρχεία?
Pan_Bvs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Me to NERO kaneis aneta tin douleia sou.
alkisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Folder2iso: http://www.trustfm.net/divx/SoftwareFolder2Iso.html Το έχει και εδώ: http://www.portablefreeware.com/?q=iso
zoranb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Η αλήθεια βέβαια είναι πώς δεν ξέρω ποιός ο λόγος να γίνεται κάτι iso, ίσως για να πακετάρεται και να μετα φέρεται καλύτερα?
MariaTs. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Θα έλεγα ότι υπάρχουν και κρυφά αρχεία σε κάθε δισκάκι οπότε το iso 'γράφει' κι αυτά. Κάνε μια δοκιμή και μετέφερε τα αρχεία σε έναν φάκελο και γράψ'τα σε δισκάκι και δοκίμασε να δεις αν παίζει! Πέραν τούτου όμως το iso σου δίνει την δυνατότητα να το συμπιέσεις, να το κάνεις 'φέτες' (split) και μετά να τις ανεβάσεις στο ίντερνετ για να τις δώσεις σε κάποιον γνωστό ή φίλο ή δεν ξέρω κι εγώ τι! Επίσης είναι και ένας τρόπος ακόμη να δημιουργείς back-up σε δισκάκια που χρησιμοποιείς πολύ-πολύ συχνά!
smilefreeware Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης κάτι Dvd που έχω και τα αντιγράφω συχνά για φίλους με βολεύει καλύτερα να γράφω το iso σε Dvd παρά από Dvd σε Dvd. Οσοι δε χρησιμοποιούν Total Commander μαζί με ένα plugin, βλέπεις κατευθείαν τα περιεχόμενα του iso όπως βλέπεις ένα φάκελλο όπως επίσης και παίρνεις όποια αρχεία θέλεις από το iso πανεύκολα.
savvvas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Me to NERO kaneis aneta tin douleia sou. Εντελώς ασχετος ο τύπος.... Το καλύτερο είναι το Qwix, που είναι και τζάμπα, και με αυτό ανοίγεις αρχεία iso, και δημιουργείς αρχεία iso.(το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το είχα βρει, όταν έψαχνα πρόγραμμα για το x-box μου. τελικά αποδείκτηκε,πως δεν είναι μόνο για το xbox!!) Ξαναλέω, πως ίσως η καλύτερη δυνατότητά του, είναι το άνοιγμα των αρχείων iso, χωρίς να χρειστεί να τα γράψετε σε cd!
x_vagos_x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ε, βασικά αυτό το κάνουν σχεδόν όλα τα προγράμματα τέτοιου είδους... Τέσπα... Εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ τέτοιτα προγράμματα και έχω το PowerISO ( και iso φτιάχνει, και εικονικούς δίσκους προσθέτει...)
savvvas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ε, βασικά αυτό το κάνουν σχεδόν όλα τα προγράμματα τέτοιου είδους... Τέσπα... Εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ τέτοιτα προγράμματα και έχω το PowerISO ( και iso φτιάχνει, και εικονικούς δίσκους προσθέτει...) εγώ βασικά, το βρήκα τυχαία, όταν έψαχνα για το πως θα συνδέσω το xbox με τον υπολογιστή. Αυτό βασικά που με έκανε να γράψω, ήταν ο άλλος που πήγε να το παίξει και έξυπνος, και λέει πως το κάνεις με το ΝΕΡΟ.
x_vagos_x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί, δεν το κάνεις ; ( δεν χρησιμοποιώ το nero [πλεον] γι' αυτό ρωτάω... )
savvvas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί, δεν το κάνεις ; ( δεν χρησιμοποιώ το nero [πλεον] γι' αυτό ρωτάω... ) με το NERO, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να γράψεις τα ήδη έτοιμα iso αρχεία, σε cd. Τίποτα άλλο...
x_vagos_x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Α, οκ ... Νόμιζα ότι γινόταν και το άλλο που λέει...
savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Α, οκ ... Νόμιζα ότι γινόταν και το άλλο που λέει... ποιο άλλο?
x_vagos_x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό : ''Υπάρχουν apps που να φτιάχνουν ISO images από επιλεγμένα αρχεία?'' ( ποστ #1 ) [συγκεντρώσου...]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.