takis3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πηρα την εν λογω οθονη απο πλαισιο με 199 ευρώ.Η ποιοτητα της εικονας μπορώ να πω οτι ειναι πολυ καλή.Την συγκρινα και με μια LG 1919sf και η hanns παιζει πιο καθαρα ακομα και στο VGA. Ομως αυτο που παρατηρω ειναι πως ο χρονος 8ms που γραφει οτι ειναι πρεπει να ειναι ψεμα.Ισως να κανω λαθος επειδη μεχρι τωρα δουλευα μια samsung 17'' στα 4ms και αυτη τωρα να μου φαινεται αργη αλλα δε νομιζω να εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα. Καποτε ειχα πετυχει ενα site που εκανε τεστ στις οθονες και εγραφε τον πραγματικο χρονο αποκρισης για καθε μοντελο. Τωρα οσο και αν εψαξα δε βρηκα καποιο τεστ για αυτην την οθονη. Μηπως ξερει καποιος κανενα τετοιο site να μπορω να δω τον αληθινο χρονο αποκρισης της hannsG ?
potis1980 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 εγώ πήρα μία τέτοια και δυστυχώς έχει καμένo pixel... δεν έχω προλάβει να την αλλάξω, γμτ... Α, και είναι και διαφορετικό χρώμα από αυτή που ζήτησα!
esykas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Πηρα την εν λογω οθονη απο πλαισιο με 199 ευρώ.Η ποιοτητα της εικονας μπορώ να πω οτι ειναι πολυ καλή.Την συγκρινα και με μια LG 1919sf και η hanns παιζει πιο καθαρα ακομα και στο VGA.Ομως αυτο που παρατηρω ειναι πως ο χρονος 8ms που γραφει οτι ειναι πρεπει να ειναι ψεμα.Ισως να κανω λαθος επειδη μεχρι τωρα δουλευα μια samsung 17'' στα 4ms και αυτη τωρα να μου φαινεται αργη αλλα δε νομιζω να εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα. Καποτε ειχα πετυχει ενα site που εκανε τεστ στις οθονες και εγραφε τον πραγματικο χρονο αποκρισης για καθε μοντελο. Τωρα οσο και αν εψαξα δε βρηκα καποιο τεστ για αυτην την οθονη. Μηπως ξερει καποιος κανενα τετοιο site να μπορω να δω τον αληθινο χρονο αποκρισης της hannsG ? http://www.hannsg.com/eu/en/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.