Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα sata-controller

kalaeimaigr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα λιγο πριν τις διακοπες αυτη την καρτα http://www.qtec.info/products/product.htm?artnr=13434 που εχει το silicon image 3112 chipset.Την συνδεσα με ενα maxtor 120 και ολα οκ.Της εχω βαλει το τελευταιο bios και drivers απο την silicon image.Tωρα που εχω βαλει ολα τα κατεβαστηρια να αδειαζουν εκει παρατηρησα οτι καθε τοσο το συστημα κολλαει για τρια τεσσερα δευτερολεπτα και στην προβολη συμβαντων γραφει

Η συσκευη \device\scsi\si31121 δεν ανταποκριθηκε μεσα στο χρονικο οριο

η αλλιως

εντοπιστηκε σφαλμα στη συσκευη \device\harddisk2\D κατα τη διαρκεια μιας λειτουργιας σελιδοποιησης.

Κατα την γνωμη σας αρχισε να τα φτυνει ο σκληρος η' η καρτα δεν δουλευει?

(το ρευμα ειναι κανονικο και μεχρι τωρα δεν ειχα corrupted data σ' αυτον το δισκο)

Δημοσ.

isos kai o diskos na ta ftinei.auto to minima bgenei gia dio logous.o enas logos einai xtipimenos diskos o allos logos pou mou exei ginei se usb einai apla na troei skaloma me to usb kai na min mporei na metaferei data.ara isos fteei kai i karta.opote kane dokimi me allo disko gia arxi.

Δημοσ.

Ειχες δικιο,αλλαξα το δισκο με εναν 200αρη maxtor και εδω και εξι ωρες δεν μου το ξανακανε.(Ο δισκος πρεπει να ναι χτυπημενος αλλα καλου κακου κουνησα και ενα voip τηλ γιατι μου εκανε προβλημα στη θυρα usb).Ευχαριστω για την συμβουλη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...