Finn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Παρέα 4 φίλοι μένουμε σε μια πολυκατοικία. 1ο όροφο εγώ και οι άλλοι 2 στον 3ο. Λεώ να παρω το router WAG354G της linksys και να μπούμε και οι 4 πάνω. Τα 15 μέτρα καλώδιο που θα με βάζουν στον ρούτερ είναι οκ πιστευω,ε? Ο μοιρασμός του bandwidth πως θα γίνεται? Δλδ όταν είναι κλειστός ο ένας υπολογιστής ή idle να μη χάνεται το ποσοστό του (όπως θα γινόταν με net limiter). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Pink_Panther Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Παρέα 4 φίλοι μένουμε σε μια πολυκατοικία.1ο όροφο εγώ και οι άλλοι 2 στον 3ο. O 4os pou menei? :-P Me 15 metra kalwdio diktyou den exeis kanena provlima. Moirasmos bandwidth an 8eleis na ginei 8a prepei na deis an ypostirizei kati tetio to router sou, h an exeis kapio pc san server kai mesw aftou diamirazeis to internet mallon 8a mporeis na to kaneis. Den kserw kati pereterw na sou pw, kalh tyxh.
Finn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ο 4ος μαζί μου Δε νομίζω να έχουμε κάποιον σαν σέρβερ.Όλοι θα πέσουμε πάνω στον ρούτερ (με τα μούτρα)
Kyanh_Akth Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 νομίζω πως οι routers που υποστηρίζουν bandwidth management είναι πανάκριβοι, πως ακριβώς σκέφτεσαι να το υλοποιήσεις??
Kyanh_Akth Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614030 Weighted Fair Queuing κάτι τέτοιο ψάχνεις μάλλον.
johnc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας...Λοιπόν έχω και εγω ένα τέτοιο δίκτυο περίπου...(3 pc σε ένα σπίτι) τα οποία είναι δικτυομένα με ένα hub και πάνω στο hub και το dsl modem/router....το πρόβλημα μου είναι ότι αν ένας απο τους τρεις κατεβάζει κάποιο αρχείο και πιάσει full bandwidth οι υπόλοιποι σερνονται.... ακόμα και να ανοίξουν μια σελίδα είναι χειρότερο απο μοντεμακι παραδοσιακό....υπάρχει κάποιος τρόπος πχ. ένας server να κάνει manage το bandwidth και να κοβει απο αυτόν που κατεβάζει για να μπορεί να ανοίξει και ο άλλος καμια σελίδα?? Για παράδειγμα κάποιο πρόγραμμα bandwidth management (δεν ξερω)... Σημείωση....έχω 4ο υπολογιστή για χρήση ως server(έχει δύο καρτες δικτύου) αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιήσει ακόμα αφού δεν βρίσκω κάποιο πρόγραμμα να κάνει την δουλεια που θέλω....ευχαριστώ!!
Finn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον με λίμιτερ θα την βγάλουμε δλδ.Ελπίζω να το αντέξει το WAG354G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.