stako Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ήθελα να ρωτήσω το εξής μπας και ξέρει κανείς να μου πει χωρίς να μπλέξω στον λαβύρινθο των δημόσιων υπηρεσιών και της γνωστής διάθεσης να σε εξυπηρετήσουν....... Είμαι ιδ. υπάλληλος (υπ. γραφείου) ασφαλισμένος στο ΙΚΑ εδώ και 6 χρόνια περίπου. Αυτή τη περίοδο σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα online κατάστημα. Όσο καιρό θα "τρέχει" αυτή η δραστηριότητα θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι σαν ιδ. υπάλληλος στην δουλειά που είμαι, οπότε θα ήθελα να μάθω τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση με το θέμα του ΤΕΒΕ. Δλδ είμαι υποχρεωμένος να είμαι ΚΑΙ στο ΤΕΒΕ, ΚΑΙ στο ΙΚΑ? Αν ναι, μήπως ξέρετε πόσο θα μου κοστίσει να γραφτώ στο ΤΕΒΕ και πόσο θα είναι οι μηνιαίες εισφορές? Επίσης αν γνωρίζετε και μου πείτε τι διαδικασίες πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω την συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως εφορία κτλ) θα με βοηθήσετε πάρα πολύ. Ευχαριστώ PS. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον λογιστή να τα ρωτήσω αυτά καθώς την δήλωση μου την κάνω μόνος μου....... PS2. Αν οι admin το θεωρούν παντελώς άσχετο με το κλίμα του φόρουμ ας σβήσουν το thread.
platongr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά στο φόρουμς του http://www.taxheaven.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.