ultralisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είναι δυνατόν. Ούτε να τσακώνεστε για κανένα γυναικάκι. siga min malonoume gia ginaikakia....den prosferoun tis sigkiniseis pou prosferoun ta Zelda kai GTA...sosta??:grin: :grin:
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 kala.. to gynekaki pou egrapse to thema.. tha exei frikarei tora..
Mika Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Το DS ειναι μια π@π@ρια και μιση. το PSP είναι οτι καλυτερο εχει βγαλει ο ανθρωπος και ξεπερναει σε γραφικα το PS2 , ισως το PS3 και σιγουρα το Wii. ασε που το DS απευθυνεται σε παιδακια. Α δεν εχει και παιχνιδια. (δεν εχω δοκιμασει κανενα απλα θελω να επαναφερω την "ταξη") :)
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Το DS ειναι μια π@π@ρια και μιση. το PSP είναι οτι καλυτερο εχει βγαλει ο ανθρωπος και ξεπερναει σε γραφικα το PS2 , ισως το PS3 και σιγουρα το Wii. ασε που το DS απευθυνεται σε παιδακια. Α δεν εχει και παιχνιδια. (δεν εχω δοκιμασει κανενα απλα θελω να επαναφερω την "ταξη") :) mpaa... mas teliosan oi mpataries..
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε το μωρό που ειχε ανοίξει το θέμα που είναι? Θα έχει σκαλώσει με τη πάρτη μας!! Να μην πω θα έχει παρετηθεί από μέλος του insomnia με την καφρίλα που δημιουργήσαμε εδω μέσα!!
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 οχι, επειδη μας χωριζε ο υπολογιστής!!
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ναι.. ναι.. να είχα ένα σφυρί διπλα μου να του έσπαζα του αλλου το DS έτσι.. μπαμ μπαμ loool πάω για online game και επιστρέφω σε κάνα 2ορο?
BucketheadGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, όχι, όχι... Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερος και θα δείρει τους δικούς σας. Άκου εκεί το psp καλύτερο από το DS.
poromenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 kai to trolling-spamming kala kratei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.