poromenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.tothegame.com/gamebrowse.asp?sort=release&letter=all&page=1&sortdir=asc&platform=ds&category=all&status=released&territory=eu&image.x=31&image.y=10&image=submit kai ti na to kaneis to link? de ksero ti sylogi mou ? 583-584 games.. me diples kai triples ekdoseis.. paralages skilakia.. gatakia.. pokemanakia.. ktl.. AMAN pia.. enimerotika to ds exei sinolo 280 games poiotitas kai to psp 220.kai an eixes pragmatika paiksei ola ta games-kai malista opws isxirizese se 2 meres-tha eixes katalavei oti den exei mon skilakia..... 280 games se 2 meres? as gelasw........
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 enimerotika to ds exei sinolo 280 games poiotitas kai to psp 220.kai an eixes pragmatika paiksei ola ta games-kai malista opws isxirizese se 2 meres-tha eixes katalavei oti den exei mon skilakia.....280 games se 2 meres? as gelasw........ ta 581 pou anaferes stin arxi.. kateliksan.. 280? kala kai auto to site anakrivies re paidi mou? ama lei eupore ekdoseis 121 ? oso gia to gelio.. gela oso thes.. kanei kalo..
kratistos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Έλεος ρε παιδιά πάλι τα ίδια ;; έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα και δεν βγάζει πουθενά..μην επαναλαμβάνεστε.........
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ta 581 pou anaferes stin arxi.. kateliksan.. 280? kala kai auto to site anakrivies re paidi mou? ama lei eupore ekdoseis 121 ? oso gia to gelio.. gela oso thes.. kanei kalo.. Κάνε μία πρόσθεση και τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη μέχρι τέλος του χρόνου Άνεμε, και θα δείς ότι είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Αλλά απ'ότι βλέπω, πέρα από τις προσωπικές σας απόψεις δεν έχετε τίποτα άλλο να παρουσιάσετε. Κρίμα....
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Κάνε μία πρόσθεση και τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη μέχρι τέλος του χρόνου Άνεμε, και θα δείς ότι είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Αλλά απ'ότι βλέπω, πέρα από τις προσωπικές σας απόψεις δεν έχετε τίποτα άλλο να παρουσιάσετε. Κρίμα.... eno esi mas parousiazeis ta galop kai merika link me statistika AGORON tou DS! ayto loipon. tin kanei to no1 consola se poliseis.. oxi se piotita kataskeueis kai gaming..
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 eno esi mas parousiazeis ta galop kai merika link me statistika AGORON tou DS! ayto loipon. tin kanei to no1 consola se poliseis.. oxi se piotita kataskeueis kai gaming.. Χμμμμμμμ. Άρα το GameCube ήταν η καλύτερη κονσόλα της περασμένη γενιάς. Και επίσης το DS είναι η ποιοτικότερη και καλύτερη φορητή αυτής της γενιάς. Επίσης καί το καλύτερο service. Σου κάηκε ένα πίξελ? Παίρνεις καινούργιο. Έσπασε λίγο το πλαστικό? Παίρνεις καινούργιο. Πόσα καμμένα πίξελς είπαμε πρέπει να έχεις για να αλλάξεις το PSP σου??? Όσο για τα links που πόσταρα, τα 2 έδειχναν την προτίμηση του κόσμου σε σχέση με το PSP, και το 3ο το μέσο όρο ηλικίας ανά φύλο αυτών που αγοράσαν DS. Παρακαλώ αν μπορείς να διαψεύσεις τις πληροφορίες που έδωσα. Γιατί στην τελική, απλώς μουρμουράτε σαν μωρά παιδάκια που φωνάζει "Το δικό μου παιχνίδι είναι το καλύτερο, και πιάνω και κόκκινο". Στοιχεία παιδιά, ποστάρετε στοιχεία. Το ξέρουμε ότι προτιμάτε το PSP. Δεν χρειάζεται να το λέτε ξανά και ξανά.
poromenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 kala an amfisvitite tin kiriarxia tou ds stis pwliseis eiste toulaxiston gia ta panigiria
john2gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε κοπελίτσα,πάρε ότι γουστάρεις και άσε τους πεθαμένους εδώ πέρα να μαλώνουν. Προσωπικά έχω PSP,το έχω κάνει downgrade σε 1.50 κι έχω βρει την υγειά μου. Ταινίες δεν βλέπω,ούτε ακούω mp3. Όταν πέφτει το ρεύμα στο σπίτι (κι όταν χέζω στην τουαλέτα ) το έχω μαζί μου και περνάω ευχάριστα την ώρα μου. Με ικανοποιεί (κι ειδικά το Tekken και όλα τα sony exclusive games αλα Syphon Filter που δεν υπάρχουν στο PC). Από εκεί και πέρα είτε το έχει λίγος κόσμος,είτε δεν αρέσει στον Α,είτε για τον Β δεν είναι καλό,στα @@ μου. Άντε γερά στον αγώνα σας οι υπόλοιποι
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε κοπελίτσα,πάρε ότι γουστάρεις και άσε τους πεθαμένους εδώ πέρα να μαλώνουν. Προσωπικά έχω PSP,το έχω κάνει downgrade σε 1.50 κι έχω βρει την υγειά μου. Ταινίες δεν βλέπω,ούτε ακούω mp3. Όταν πέφτει το ρεύμα στο σπίτι (κι όταν χέζω στην τουαλέτα ) το έχω μαζί μου και περνάω ευχάριστα την ώρα μου. Με ικανοποιεί (κι ειδικά το Tekken και όλα τα sony exclusive games αλα Syphon Filter που δεν υπάρχουν στο PC). Από εκεί και πέρα είτε το έχει λίγος κόσμος,είτε δεν αρέσει στον Α,είτε για τον Β δεν είναι καλό,στα @@ μου. Άντε γερά στον αγώνα σας οι υπόλοιποι Έλα ρε john2gr! Πάρε μιά ποιό επιθετική στάση να γουστάρουμε λίγο debate παραπάνω! Να ανάψουν τα αίματα ρε παιδί μου! Τεσπα, εγώ προτείνω μιά φορά το μήνα να φτιάχνουμε ένα καινούργιο DS VS PSP topic να βγάζουμε τα νεύρα μας εκεί! Πάντως επικρατεί ηρεμία εδώ μέσα για την ώρα.....
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 lol.. kara lol.. Βασικά έτσι πάει. Φωνάζουμε, μαλώνουμε, βγάζουμε το άχτι μας και μετά ηρεμούμε. Εκτός και αν έρθει κανένας που δεν παρακολουθούσε το τόπικ από την αρχή και ξαναανάψει τα αίματα. Τέσπα, καί οι δύο κονσόλες είναι εξαιρετικές. Βασικά είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους που δεν νομίζω να μπορούμε να τις συγκρήνουμε καλά. Και κακά τα ψέματα, το PSP σαν πρώτη φορητή της SONY πάει μιά χαρά. Απλώς τώρα η SONY έχει αρκετά προβλήματα στο κεφάλι της. Πάντως, αν με το καλό βγάλει PSP2 και φορέσει touchscreen στην οθονάρα του PSP, τότε η Nintendo θα πρέπει να σπάσει το κεφάλι της να βγάλει κάτι καλύτερο/innovative γιατί τα πράματα θα δυσκολέψουν πολύ.....
BucketheadGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα μπει χτες και είδα την ερώτηση... Μπήκα σήμερα και είδα 8 σελίδες. Αν είναι δυνατόν. Ούτε να τσακώνεστε για κανένα γυναικάκι. Αν προτείνω το ds λόγω gameplay, διασκέδασης και πωλήσεων θα με πάρει κανένας με τις πέτρες;
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 siga mi katsoume na tsakonomaste gia tis etairies pou mas ta pernoun gia na ginonte plousioteres.. Ellines enomenoi pote nikimenoi.. ego pantos sto polemo (xtypa ksylo) tha paro to G3 mou...kai oxi konsoles pantos se thema emulators SNES & Genesis ,AMIGA..ktl to PSP kara lei paidia.. ta paei ola sfera me hxo! kai eine o vasikoteros logos pou to peira eine to emulation.. mias kai eime latris ton RETRO consolon kai game.. o karageros na poume..
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Για να βάλω κ γω το offtopic θέμα μου: Σαν φάρα ρε π@Υστη μου από πΧ(αθηναιοι-σπαρτιάτες) μεχρι προσφατα (αριστεροι-δεξιοί) (ολυμπιακοι-παναθηναικοι) ακόμα και (ds psp!!!!) τρωγόμαστε μεταξύ μάς! Αυτό έχουν εντοπίσει σαν αδυναμία μας οι ευραίοι για να μας εξαλήψουν απτον πλανητη! Αντε ψηφίστε κανένα πόντο υπερ του psp τώρα!! )
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Για να βάλω κ γω το offtopic θέμα μου: Σαν φάρα ρε π@Υστη μου από πΧ(αθηναιοι-σπαρτιάτες) μεχρι προσφατα (αριστεροι-δεξιοί) (ολυμπιακοι-παναθηναικοι) ακόμα και (ds psp!!!!) τρωγόμαστε μεταξύ μάς! Αυτό έχουν εντοπίσει σαν αδυναμία μας οι ευραίοι για να μας εξαλήψουν απτον πλανητη! Αντε ψηφίστε κανένα πόντο υπερ του psp τώρα!! ) Α, το έχουμε στα γονίδιά μας αυτό. Και εδώ Κύπρο που ζώ, 700.000 είμαστε όλοι κι όλοι και είμαστε χωρισμένοι σε 500 στρατόπεδα (Αριστεροί, δεξιοί, φασίστες και κομμουνιστές, Ομονοιάτες Και ΑΠΟΕΛίστες κλ κλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.