Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 μπορεί να χάνω που στο ds έβλεπα σκυλάκια γατάκια και όλα τα μπεμπέ. Αλλα τουλάχιστον το δοκίμασα στα χέρια μου πρίν το πω.Εσύ είχες psp (η το δοκίμασες από φίλους) για να ξέρεις κ συ τι χάνεις? Γιατί αν γράφεις: ¨Εδώ πέρα θα βρείς αρκετά παιδιά που θα σου πούνε ακριβώς το αντίθετο. Είχαν δηλαδή PSP και τώρα έχουν το DS" ασ βγούνε να ποστάρουνε όλα αυτά τα παιδιά.
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 μπορεί να χάνω που στο ds έβλεπα σκυλάκια γατάκια και όλα τα μπεμπέ. Αλλα τουλάχιστον το δοκίμασα στα χέρια μου πρίν το πω.Εσύ είχες psp (η το δοκίμασες από φίλους) για να ξέρεις κ συ τι χάνεις? Γιατί αν γράφεις: ¨Εδώ πέρα θα βρείς αρκετά παιδιά που θα σου πούνε ακριβώς το αντίθετο. Είχαν δηλαδή PSP και τώρα έχουν το DS" ασ βγούνε να ποστάρουνε όλα αυτά τα παιδιά. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, η επιλογή μου για το DS δεν έγινε μέσα σε μία μέρα. Έπεσε παρα πολύ ψάξιμο στα παιχνίδια τους και έπαιξα καί με το ένα καί με το άλλο. Τα έχω ξαναπεί αυτά και έχω εξηγήσει τους λόγους που προτιμάω το DS. Ότι παιχνίδι σου προσφέρει το PSP, μπορείς να το παίξεις σε ένα PS2 ή σε ένα PC. Τα παιχνίδια του DS δεν μπορείς να τα παίξεις πουθενά αλλού. Είναι μοναδική εμπειρία. Τα παιδιά που δώσαν ή προτιμήσαν το DS από το PSP έχουν ήδη ποστάρει ορισμένοι εδώ και πολλοί άλλοι στην προηγούμενη διαμάχη που έγινε για DS vs PSP. Ψάξε το forum και θα το βρείς. Αλλά, όπως ξαναείπα, εγώ έδωσα επίσημα στοιχεία για αυτά που λέω, όσον αφορά πωλήσεις και μέσο όρο ηλικίας. Δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις, αν δεν μπορείς να αποδείξεις τους δικούς σου ισχυρισμούς.
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 nai ...kala ola auta alla mipos xasame tin kopela pou rotouse ti na protimish ?
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 nai ...kala ola auta alla mipos xasame tin kopela pou rotouse ti na protimish ? Εννοείται!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Η πλάκα είναι, ότι και τη προηγούμενη φορά, ρώτησε ένα παιδί τί προτιμάμε, την επομένη αγόρασε ένα DS και εμείς συνεχίσαμε να μαλώνουμε για μιά εβδομάδα περίπου!
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 η κοπέλα μπορεί να διαβάσει και να κρίνει μόνη της (αν βγάλει άκρη δηλαδή). Εγω θα της πώ εαν είναι το δώρο να πάρει ds. Θα της έρθει κ πιο φθηνα. Αν είναι για πιτσιρίκι θα του κάτσει ακόμα καλύτερα.
Mika Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 καλα σιγα μην καταφερει να κρινει η κοπελα!! πιο πολυ θα μπερδευτηκε εμενα απο ολα αυτα ενα μου εμεινε? Ρε συ Panther_512 πηγες εκδρομη στη Θεσσαλονικη, εισασταν μια παρεα αγορια-κοπελες 25-35 χρονων και αυτο που κανατε ηταν να παιζετε ολη μερα Pro???
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 έλα πάνθηρα και όλοι οι άλλοι.Ανοιξε ψηφοφορία για τις κονσόλες χειρός.Μπείτε όλοι ψηφίστε. Να μιλήσουν κ εδώ τα νούμερα να δούμε τι θα βγεί, να συνεχίσουμε εκεί τη διαμάχη, και να αποφασίσει κ η φιλέναδα τι δώρο να πάρει.
Olorin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Η ειρωνεία είναι ότι είτε ρωτήσεις έναν οπαδό του PSP είτε έναν του DS, θα σου απαντήσουν ότι η "δική τους" παιχνιδομηχανή είναι η προτίμηση των 25+ και η έτερη είναι για... τα παιδάκια! Λες και τα "παιδάκια" αποτελούν μίασμα ή είναι κάτι το υποτιμητικό να αρέσει ένα μηχάνημα σε άτομα μικρότερης ηλικίας... Χαλαρώστε... κι εμείς "παιδάκια" ήμασταν κάποτε... (κατά σύμπτωση πάντως, ο ένας από τους 2 "γνωστούς" που έχω και κράτησε το PSP του -σε αντίθεση με τους άλλους 3- είναι το αδερφάκι του φίλου της αδερφής μου, ο οποίος είναι 12 χρονών!!!:twisted: ) Και πάλι λέω πως αντικειμενική άποψη πάνω στο ποια από τις δυο κονσόλες είναι "προτεινόμενη για ενήλικες", δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες... Πριν από 2-3 μήνες είχαμε συνάντηση με τα μέλη του mame.gr οι οποίοι έχουν μ.ο. ηλικίας άνω των 30+... Επειδή ήξερα ότι ένα από τα παιδια (που'σαι ρε xalia να τα επιβεβαιώσεις κι εσύ) είχε μόλις πάει ένα DS Lite του είπα να το φέρει ώστε να δοκιμάσουμε το multiplayer σε μερικά παιχνίδια. Σε πληροφορώ ότι στις 3-4 ώρες που κράτησε το meeting εμείς οι δυο δεν προλάβαμε να τα αγγίξουμε πέρα από ένα 5λεπτο Metroid Prime Hunters που παίξαμε στην αρχή... Δεν υπάχει μεγαλύτερο γέλιο από το να βλέπεις 35χρονους οικογενειάρχες να σφάζονται για το ποιος θα πρωτοπαίξει Brain Training ("όχι, εδώ φέρ'το!", "σειρά μου είναι", "μα αφού εσύ έπαιξες πριν") για να μην πω ότι ακούστηκε από κάποιον (ο οποίος μέχρι την προηγούμενη μέρα το "έθαβε" το DS στο forum, χωρίς όμως να το έχει δει από κοντά) και η ατάκα "αυτή είναι παιχνιδομηχανή, όχι η παντόφλα της Sony που μόνο για gadget κάνει!"... Βέβαια, θα μου πεις από την άλλη, "retro gamers είναι αυτοί, είδαν άθλια γραφικά και νομιζαν ότι ήταν στο στοιχείο τους"... έστω...:twisted: Ωστόσο, με όσους συναδέλφους/δημοσιογράφους του χώρου (Έλληνες και ξένους), το έχω συζητήσει, δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να προτιμήσει το PSP (έστω κι αν ορισμένοι από αυτούς είχαν ακόμα και τα δυο, ελέω δουλειάς) και μάλιστα οι περισσότεροι καταφέρονταν εναντίον του με πολύ πιο βαριές κουβέντες από αυτές που του έχουμε σούρει εγώ κι ο Πάνθηρας... ...ή μήπως έχεις δει πολλά sites του χώρου να εκθειάζουν το PSP και να "θάβουν" το DS???:twisted: ...και πάλι βέβαια, σου λέω πως όλα αυτά αποτελούν προσωπικές απόψεις ή εμπειρίες, δεν υπάρχει μετρήσιμη μέθοδος ώστε να αποδείξουμε ότι "Χ>Υ"...
apple64 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Είμαι 26 χρονών και έχω DS Lite. Φίλος μου (οπαδός της Sony στο παρελθόν) 28 χρονών αγόρασε DS Lite προχθές. Φίλος μου επίσης 26 χρονών έχει DS. Η αλήθεια είναι ότι ξέρω μόνο έναν που έχει PSP (22 χρονών) και μετάνοιωσε!
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 μπείτε να δείτε τα RECENT TOP GAMES του ds εδω και του psp εδώ εχω την εντύπωση του ds είναι λίγο παλιάς χρονολογίας τα καλά του παιχνίδια σε σχέση με του psp. ΥΓ 1: Μην ντρέπεστε, ψηφίστε στο θέμα που άνοιξε να δούμε τι θα βγεί... ΥΓ 2: Που είσαι ρε ANEMOS-V? έχω μπλέξει με τους Nintendάκιδες εδώ, θέλω support!
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 καλα σιγα μην καταφερει να κρινει η κοπελα!! πιο πολυ θα μπερδευτηκε εμενα απο ολα αυτα ενα μου εμεινε? Ρε συ Panther_512 πηγες εκδρομη στη Θεσσαλονικη, εισασταν μια παρεα αγορια-κοπελες 25-35 χρονων και αυτο που κανατε ηταν να παιζετε ολη μερα Pro??? XAXAXAXA!!!! Εννοείται πως όχι. Μιά βδομάδα Κατερίνη μετά Αρμενιστή για Κάμπινγκ, τρίτο πόδι Χαλκιδικής( Ιερισσός) άλλες 5 μέρες, βόλτες στο 1ο και το 2ο πόδι.... Βασικά από τον ένα μήνα που ήρθα Ελλάδα, Θεσσαλονίκη μες την πόλη έκατσα περίπου μία εβδομάδα συνολικά και αυτό επειδή έληξαν οι άδειες των υπολοίπων. Τότε ήταν που κάναμε και τα πρωταθληματάκια. Ούτως ή άλλως Θεσσαλονικιός είμαι (άσχετο που ζώ Κύπρο τώρα). Δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να περάσω το καλοκαίρι μου μες την πόλη....
tarrasque Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου. Τα παιχνίδια του PSP έχουν πραγματικά εντυπωσιακά γραφικά, tekken, need for speed κλπ κλπ ειδικά την πρώτη φορά που το βλέπεις εντυπωσιάζεσαι, αλλά μετά από λίγο καιρό εγώ τα βρήκα απλά βαρετά. γιατί δεν μου προσέφεραν κάτι καινούργιο. έτσι λοιπόν κατέληξα στο ds το οποίο απέχει πολύ από τα γραφικά του psp (είδα το Need4Speed και γελούσα) αλλά φυσικά δεν το πήρα για να παίζω τα ίδια παιχνίδια που παίζω στο PC ή στο PS2 (μάλιστα απόρουσα γιατί βγάζουν τέτοιους τίτλους) αλλά τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι απλά κόλημα! brain training, metroid prime, metroid pinball είναι αυτό που ζητούσα από μια τέτοια κονσόλα. (και κοντεύω τα άντα) αυτά, και μη τσακώνεσται, παραθέστε τις απόψεις σας και ο καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει.
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί στα πιο "σωστά" συνδρομιτικά τορρεντάδικα είναι τίγκα από iso psp σε μεγάλη αντίθεση με του ds?
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί στα πιο "σωστά" συνδρομιτικά τορρεντάδικα είναι τίγκα από iso psp σε μεγάλη αντίθεση με του ds? Γιατι μάλλον δεν ξέρεις να ψάχνεις? Δεν χρειάζεται κάν να μπούμε σε torrentadika. Υπάρχουν sites όπου επιλέγεις ακριβώς τί θές να κατεβάσεις. Στα torrentadika μάλλον χρησιμοποιείς λάθος λέξεις στο search. Μία λέξη φτάνει. NDS
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 To συγκεκριμένο που είμαι συνδρομιτής πρέπει να είναι το Νο1 για κονσόλες , ταινίες κτλ..... Μπορεί να μην έχει ds μέσα επειδή όπως έιπες Υπάρχουν sites όπου επιλέγεις ακριβώς τί θές να κατεβάσεις. Εαν είναι έτσι πάω πάσο... Στειλε μου με pm τετοιο site. Θέλω να μπω να δω. Δεν βλέπω ιδιέταιρη κινηση στο φόρουμ από psp-άδες και ίσως να το υποτίμησα το ds όταν το είχα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.