Προς το περιεχόμενο

ds ή psp

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
panther_512, τι συγκρινεις τωρα. Εγω αναφερθηκα στο launch του x360 με το launch του kart. Θες να βαλουμε ενα poll, τι απ'τα δυο προτιμαει ο insomnia χρηστης;

Τοσο fanboys ειναι ορισμενοι εδω μεσα; :D

Μην ξαναλεμε τα ιδια. Οι πωλησεις του DS δεν ειναι διπλασιες, ουτε σχεδον διπλασιες. Αν θες να κανεις προβλεψη οτι ΘΑ γινουν ή θες να γινεις Ιαπωνας και εσυ (για να ειναι οντως διπλασιες εκει που μενεις) be my guest:D

Γιατί ρε γμτ όλοι όσοι έχουν psp είναι τόσο ειριστικοί στα πόστ τους???

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα.

Με ξέρεις και από τα χθές? Τί fanboy και μ)(**&ίες είναι αυτές?

PC gamer είμαι φιλαράκι. Και ήθελα κάτι διαφορετικό. Μόνο η Nintendo το προσφέρει αυτή τη στιγμή.

Αν το πρόσφερε η Sony, θα πήγαινα με τη Sony. Το ίδιο ισχύει και για την M$.

Τώρα, όταν ο ίδιος ο Αμερικάνος προτιμάει το Mario Kart από το Halo2, τί να μου πείς για τον Ιάπωνα και τί να μου πείς για τους Insomnia users.

Άστο καλύτερα.

Κάνε ένα search στο νέτ και δές τί θάψιμο παίζει για το PSP.

Ψάξε τωρα να δείς αν παίζει θάψιμο για το DS.

Δεν θα βρείς, πώς να το κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα.

Ίσως με το PSP2 να αλλάξουν τα πράγματα, ποιός ξέρει.

Όμως η μάχη DS-PSP έχει βγάλει προ πολλού νικητή και χαμένο.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia.. mi trelathoume me tis poliseis.. ti sxesi exei i piotita tis konsolas me ayto?

to DS exei poulisei perissotera komatia giati apeythinete se mikroteres ilikies (mamaaa.. pare mou to)

ayta pou leo eine statistiki ereyna (ta perisotera komatia)

PSP apo 22 ~ 45 etwn

DS apo 13 ~ 22 etwn

fysika i pitsirikaria.. kai tha agoraze kata koron tin apli konsola DS se sxesi me to pio sovaro PSP alla kai akrivotero .

an to PSP apeythinotan se mikres ilikies kai eixe pio eukolo xeirismo ,itan stin idia timi tou DS.. tote to PSP tha eixe katalavei tin agora apo to ksekinima tou.

Δημοσ.
paidia.. mi trelathoume me tis poliseis.. ti sxesi exei i piotita tis konsolas me ayto?

to DS exei poulisei perissotera komatia giati apeythinete se mikroteres ilikies (mamaaa.. pare mou to)

ayta pou leo eine statistiki ereyna (ta perisotera komatia)

PSP apo 22 ~ 45 etwn

DS apo 13 ~ 22 etwn

fysika i pitsirikaria.. kai tha agoraze kata koron tin apli konsola DS se sxesi me to pio sovaro PSP alla kai akrivotero .

an to PSP apeythinotan se mikres ilikies kai eixe pio eukolo xeirismo ,itan stin idia timi tou DS.. tote to PSP tha eixe katalavei tin agora apo to ksekinima tou.

Άνεμε, τα γκάλοπ άστα στην άκρη και δίνε και κάνα link

Γιατί τα γκάλοπ που έχω κάνει εγώ, και μάλιστα στο Gamespot, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Επίσης αν ψάξεις επίσημα surveys, πάλι δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Πάντως ένα link θα το εκτιμούσα δεόντως.

Πάρε ένα για αρχή, όταν πρωτοκυκλοφορήσαν οι κονσόλες:

According to a survey conducted with 1000 gamers above age 20 by the magazine, 14 percent said they owned a PSP, 25 percent said they owned a DS

Αυτό ήταν το επίσημο.

Πάρε και το δικό μου:

DS 21 and above 32%

20 and below: 45%

PSP 21 and above 9%

20 and below 15%

Δημοσ.
den exo kratisei link ,kai de xreiazete apodikseis panther_512..

den yparxei logos na leo psemata..

apla koita sto dromo poioi kratane DS kai pioi kratane PSP...

Τους ισχυρισμούς σου να τους βασίζεις σε αποδείξεις.

Γιατί το πρόβλημα είναι ότι μόλις σου έδωσα αποδείξεις για ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λές, ένα επίσημο και ένα δικό μου survey.

Αν δεν δίνεις αποδείξεις, οι ισχυρισμοί σου μένουν απλώς ισχυρισμοί.

Δημοσ.
Τους ισχυρισμούς σου να τους βασίζεις σε αποδείξεις.

Γιατί το πρόβλημα είναι ότι μόλις σου έδωσα αποδείξεις για ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λές, ένα επίσημο και ένα δικό μου survey.

Αν δεν δίνεις αποδείξεις, οι ισχυρισμοί σου μένουν απλώς ισχυρισμοί.

to link sou eipa de to kratisa.. alla an epimeneis tha sto vro

alla kai apo tis dimoskopiseis sto Site mas to symperasma eine oti katoxoi PSP eine megaloi se ilikia kai ftanoun kai ksepernoun ta 45 etwn (Ellines milame mono se ayti ti periptosi..oi user mas diladi)

Πόσο χρονών Gamer είσαι?

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=11&mode=&order=0&thold=0

Πoια κονσόλα έχετε?

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=12&mode=&order=0&thold=0

de ksero an mporeis na deis ta link..isos xriazete na kaneis regist

Δημοσ.
to link sou eipa de to kratisa.. alla an epimeneis tha sto vro

alla kai apo tis dimoskopiseis sto Site mas to symperasma eine oti katoxoi PSP eine megaloi se ilikia kai ftanoun kai ksepernoun ta 45 etwn (Ellines milame mono se ayti ti periptosi..oi user mas diladi)

Πόσο χρονών Gamer είσαι?

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=11&mode=&order=0&thold=0

Πoια κονσόλα έχετε?

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=12&mode=&order=0&thold=0

de ksero an mporeis na deis ta link..isos xriazete na kaneis regist

Σε ευχαριστώ Άνεμε για το link, αλλά φίλε μου, με 77 ψήφους τί συμπέρασμα να βγάλεις???? Και ειδικά όταν το site είναι αφιερωμένο στο PSP. Παρεπιπτόντως το site είναι γαμάτο και αν και δεν στο έχω πεί μιάς και εμείς οι δύο μαλώνουμε συνήθως, το έχω ξεψαχνίσει τελείως.

Εγώ σου έδωσα 2 Αμερικάνικα - Ευρωπαϊκά surveys, το πρώτο με 1000 και το δεύτερο με 405 ψήφους.

Πάρε και ένα αναλυτικό Ιαπωνικό με ημερομηνία Μάϊο 2006:

nintendo-ds-ownership-demographics.png

infoPLANT recently released the results of a survey they conducted into game machines. They conducted their research by means of a public questionnaire available through the iMode menu system for a week at the end of April. 5,924 people completed the survey, with 62.5% female.

Note the figures suggesting that the Nintendo DS is significantly more popular with the older generation.

link

τέτοια surveys μπορώ να σου βρώ δεκάδες, για όλες τις regions.

Δημοσ.

katarxin.. de malonoume apla ypostirizoume tis idees & protimisis mas..

se rotisa kati.. exeis polous 30arides ekso me DS?

exeis dei pollous pitsirikades ekso me PSP ?

pios gonios tha eskage tosa lefta gia PSP kai na mi mporouse na to peksei to paidi tou ? eksalou mi ksexnas oti game opos to GTA , MIAMI VICE ..ktl..

eine apagoreumena gia mikrous ..

opote oi goneis se DS me MARIO .. katileigoun

de theli kai analysi na to katalaveis..

Δημοσ.
katarxin.. de malonoume apla ypostirizoume tis idees & protimisis mas..

se rotisa kati.. exeis polous 30arides ekso me DS?

exeis dei pollous pitsirikades ekso me PSP ?

pios gonios tha eskage tosa lefta gia PSP kai na mi mporouse na to peksei to paidi tou ? eksalou mi ksexnas oti game opos to GTA , MIAMI VICE ..ktl..

eine apagoreumena gia mikrous ..

opote oi goneis se DS me MARIO .. katileigoun

de theli kai analysi na to katalaveis..

Κοίταξε, οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν μπορούν να περιγράψουν το σύνολο.

Γι'αυτό το λόγο και ψάχνουμε επίσημα surveys για να δούμε τί παίζει στον κόσμο.

Εγώ είμαι Κύπρο. Οπότε δεν μπορώ να σου πώ τί βλέπω στο δρόμο, γιατί όλοι είναι μέσα στις Lexus, τις Mercendes SLK και τις Porsche. Δεν περπατάνε στους δρόμους. Θα τους πέσουν τα πόδια.

Αυτό που ξέρω είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε το DS Lite, το παρήγγειλα από μία διάσημη αλυσίδα καταστημάτων. Πλησίαζε μεσημέρι, δεν πήγα να το αγοράσω ακόμη και με πήραν τηλέφωνο στο σπίτι να με ρωτήσουν αν θα πάω να το αγοράσω, γιατί εξαντλήθηκαν τα αποθέματα τους καί στις 2 πόλεις που έχουν καταστήματα και το δικό μου ήταν το τελευταίο που έμεινε!

Παράδειγμα 2:

Καλοκαίρι ήρθα Σαλόνικα. Μαζευόμασταν όλοι σε σπίτια και παίζαμε πρωταθλήματα Pro Evo 6 στο PS2. Αγόρια κορίτσια από 25 μέχρι 35. Είχαμε το DS μου και ένα PSP για να παίζουν αυτοί που περιμέναν.

Όλοι τους μαλώναν ποιός θα πρωτοπαίξει με το DS.

Κατάλαβες?

Επειδή υπάρχει στο DS ένα Mario και στο PSP ένα Ghosts n Goblins, αυτό δεν σημαίνει ότι οι κονσόλες απευθύνονται σε παιδιά.

Ειδικά μάλιστα για το DS, όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι ενήλικες άνω των 25.

Και το PSP δεν είναι δα και τόσο ακριβό για τους λοιπούς Ευρωπαίους. Απλώς στην Ελλάδα έχουμε καταντήσει πάμφτωχοι.

Οι πιτσιρικάδες στο εξωτερικό συνήθως έχουν καί τις 2 φορητές και τουλάχιστον 2 κονσόλες, μαζί με ένα PC. Τί λέμε τώρα.

Δημοσ.
Εγώ σου έδωσα 2 Αμερικάνικα - Ευρωπαϊκά(!!!) surveys, το πρώτο με 1000 και το δεύτερο με 405 ψήφους.

Συγνωμη τωρα, αλλα στου κρεμασμενου το σπιτι μιλαμε για σκοινι.

Japan ερευνα μου δειχνεις; Αφου η Japan ειναι πορωμενη με DS. Και την λες Aμερικανικη-Ευρωπαικη! Αφου εχει τιτλο "Survey shows DS edging out PSP in Japan".

Και μαλιστα ξεκιναει "The latest issue of Otonafami magazine gives a glimpse at how the next-generation handheld war between Sony's PSP and Nintendo's DS is shaping up in Japan.

Otonafami the american;

Τωρα για την ερευνα σου. Αν προσεγγιζει τη πραγματικοτητα, πως δικαιολογεις το 15:23; Κατι πρεπει να πηγε στραβα με αυτους τους 405...

anyway, καλες αγορες σ'οποιον παρει οτιδηποτε.

Δημοσ.
Κοίταξε, οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν μπορούν να περιγράψουν το σύνολο.

Παράδειγμα 2:

Καλοκαίρι ήρθα Σαλόνικα. Μαζευόμασταν όλοι σε σπίτια και παίζαμε πρωταθλήματα Pro Evo 6 στο PS2. Αγόρια κορίτσια από 25 μέχρι 35. Είχαμε το DS μου και ένα PSP για να παίζουν αυτοί που περιμέναν....

1.faskeis kai antifaskeis.. stis apopsis sou..

2.milas gia mia parea..

kai me 1 DS me flashcard me 20 games mesa.. kai 1 PSP isos me 1 mono game.. kai pios kserei ti game..as eixe kanena kalo kai tha sou lega..

polles periptosis mporo na anafero paidia pou afinan to DS kai mou zitousan to PSP.. alla theleis kai apodikseis.. ti na leo..

kai telos.. autos o dialogos den odigei pouthena.. autoi pou eine na katalavoun katalavan..

good night se olous guys..

Δημοσ.
Συγνωμη τωρα, αλλα στου κρεμασμενου το σπιτι μιλαμε για σκοινι.

Japan ερευνα μου δειχνεις; Αφου η Japan ειναι πορωμενη με DS. Και την λες Aμερικανικη-Ευρωπαικη! Αφου εχει τιτλο "Survey shows DS edging out PSP in Japan".

Και μαλιστα ξεκιναει "The latest issue of Otonafami magazine gives a glimpse at how the next-generation handheld war between Sony's PSP and Nintendo's DS is shaping up in Japan.

Otonafami the american;

Τωρα για την ερευνα σου. Αν προσεγγιζει τη πραγματικοτητα, πως δικαιολογεις το 15:23; Κατι πρεπει να πηγε στραβα με αυτους τους 405...

anyway, καλες αγορες σ'οποιον παρει οτιδηποτε.

Τοne, έχασες λίγο τη μπάλα εδώ πέρα.

Παρακολούθα τα πόστ μου και θα ανακαλύψεις 2 Αμερικάνικα-Ευρωπαϊκά surveys και ένα Ιαπωνέζικο.

Σύνολο 3.

Το poll με τους 405 ψήφους δίνει 75% στο DS και 25% στο PSP.

Η αναλογία 15/23 δίνει 65% στο DS και 35% στο PSP.

Δεν φύγαμε και πολύ εκτός, ειδικά όταν μιλάμε για γκάλοπ σε gaming site.

1.faskeis kai antifaskeis.. stis apopsis sou..

2.milas gia mia parea..

kai me 1 DS me flashcard me 20 games mesa.. kai 1 PSP isos me 1 mono game.. kai pios kserei ti game..as eixe kanena kalo kai tha sou lega..

polles periptosis mporo na anafero paidia pou afinan to DS kai mou zitousan to PSP.. alla theleis kai apodikseis.. ti na leo..

kai telos.. autos o dialogos den odigei pouthena.. autoi pou eine na katalavoun katalavan..

good night se olous guys..

Ακριβώς γι'αυτό σου λέω ότι οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν αντικατροπτίζουν το σύνολο και γι'αυτό κοιτάμε τα επίσημα surveys και γκάλοπς για να βγάλουμε άκρη.

Και τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι καί το DS πουλάει συνεχώς περισσότερο από το PSP, αλλά και ότι ο μέσος όρος ηλικίας των DS users είναι μεγαλύτερος αυτού του PSP.

Δημοσ.

ego den ksero poia einai i logiki na skaseis 250 euro (300 prin ligo kairo) gia na paikseis paixnidia pou exeis liosei sto PS2....me 150 paizeis pio prototira paixnidia kai malista me diaforetiko tropo apo ton analogiko (touch screen)....episis opoios den einai "paidaki" opos lete kai aisthanete "megalos",den iparxoun mono ta Pokemon kai ta Mario sto DS...iparxoun kai polla Rpg opos kai Strategy....mexri kai Resident Evil

Δημοσ.
Καλά ρε φιλαράκι, εφόσον ήταν μές τη γρατζουνιά, τότε γιατί όταν το πούλησες δήλωσες ότι το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση?

Αλλά βλέπω καί με το PSP τα ίδια πρόβλήματα έχεις.....

Άντε, πάρτε και ένα ωραίο άρθρο που είχα εύκαιρο. Είναι 5 σελίδες, αλλά αξίζει.

Τίτλος: R.I.P. PSP

1.Τις κονσόλες μου τις έχω όλες στη πένα γιαλισμένες! και αυτό μπορείς να το δείς απο την αξιολόγισή μου όταν πούλησα το pS2.Το κ@λ@ ds έχει αυτό το σκ@τοραυδο κ είχε γδάρει όλη την κάτω οθόνη(κάτι το οποίο δέν έχει το psp)!Ολο το υπόλοιπο ήταν υπεράριστο και αυτό θα βρώ να στο πεί το παλικάρι που το αγόρασε.

2. Επειδή περάσανε από τα χέρια μου και οι 2 κονσόλες και για μεγάλο διάστημα το ds πρίν το σπρώξω άσε να έχω πιο σφαιρική γνώμη. Εκτός άν είχες και εσύ και τις 2.

3. Με τι κονσόλες της nintendo μεγάλωσα από το gameboy μεχρι και το gc και το ds. Την έχω μάθει καλά την εταιρεία και ηλικιακό πλαισιο που απευθύνεται. μέχρι 22 χρονών (με εξαιρεσεις πάντα, και ευτυχώς που στο gc εβγαλε τα resident evil και ίσιωσε κάπως).

Μέχρι 22 πέρνεις ds και από 22 και πάνω πέρνεις psp.

(Εγώ προσωπικά είμαι 27)

Και για να κλείσουμε πές μου τι παραπάνω έχει και μπορεί να κάνει το ds?

Ταινία, mp3, φωτογραφία,γκάμα από emulators?Ασε ασε ξέρω..... πολύ ωραίο και ποιοτικό gameplay με χελωνάκια, σκλυλάκια γατάκια και κανένα resident evil για μεγάλα παιδιά(οπου ο παιχτης είναι σαν τετραγωνισμενο χαρτόνι) .

Καλημέρα σας.

ΥΓ: κλειδώστε το φόρουμ γιατι το βλέπω να γίνεται καυγάς ανάμεσα σε κονσόλες για άλλη μια φορά, αν δεν έχει γινει ήδη.....

Δημοσ.
1.Τις κονσόλες μου τις έχω όλες στη πένα γιαλισμένες! και αυτό μπορείς να το δείς απο την αξιολόγισή μου όταν πούλησα το pS2.Το κ@λ@ ds έχει αυτό το σκ@τοραυδο κ είχε γδάρει όλη την κάτω οθόνη(κάτι το οποίο δέν έχει το psp)!Ολο το υπόλοιπο ήταν υπεράριστο και αυτό θα βρώ να στο πεί το παλικάρι που το αγόρασε.

2. Επειδή περάσανε από τα χέρια μου και οι 2 κονσόλες και για μεγάλο διάστημα το ds πρίν το σπρώξω άσε να έχω πιο σφαιρική γνώμη. Εκτός άν είχες και εσύ και τις 2.

3. Με τι κονσόλες της nintendo μεγάλωσα από το gameboy μεχρι και το gc και το ds. Την έχω μάθει καλά την εταιρεία και ηλικιακό πλαισιο που απευθύνεται. μέχρι 22 χρονών (με εξαιρεσεις πάντα, και ευτυχώς που στο gc εβγαλε τα resident evil και ίσιωσε κάπως).

Μέχρι 22 πέρνεις ds και από 22 και πάνω πέρνεις psp.

(Εγώ προσωπικά είμαι 27)

Και για να κλείσουμε πές μου τι παραπάνω έχει και μπορεί να κάνει το ds?

Ταινία, mp3, φωτογραφία,γκάμα από emulators?Ασε ασε ξέρω..... πολύ ωραίο και ποιοτικό gameplay με χελωνάκια, σκλυλάκια γατάκια και κανένα resident evil για μεγάλα παιδιά(οπου ο παιχτης είναι σαν τετραγωνισμενο χαρτόνι) .

Καλημέρα σας.

ΥΓ: κλειδώστε το φόρουμ γιατι το βλέπω να γίνεται καυγάς ανάμεσα σε κονσόλες για άλλη μια φορά, αν δεν έχει γινει ήδη.....

1) Για να σου γδάρει την οθόνη το stylus, σημαίνει ότι κόλλησε κόκκος σκόνης στη μύτη του. Μόνο η σκόνη γρατζουνάει την οθόνη. Με έναν screen protector όπως σου είπα και πρίν θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο.

2) Εδώ πέρα θα βρείς αρκετά παιδιά που θα σου πούνε ακριβώς το αντίθετο. Είχαν δηλαδή PSP και τώρα έχουν το DS, το οποίο και προτιμούνε. Οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Άλλο αρέσει στον ένα και άλλο στον άλλο.

3) Αυτό που λές είναι προσωπικός σου ισχυρισμός. Όπως έχω ποστάρει ήδη, όλα τα επίσημα surveys δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή οι νεαροί προτιμούν PSP και οι μεγάλοι DS. Αν βρείς κάνα επίσημο survey που να με διαψεύδει, παρακαλώ δώσε link. Έχω ποστάρει 2 Αμερικάνικα-Ευρωπαϊκά και 1 Ιαπωνέζικο. Το ότι εσύ είσαι 27 δεν λέει κάτι. Εγώ είμαι 28. Καί?

Τους ισχυρισμούς μας να τους συνοδεύουμε με αποδείξεις, γιατί αλλιώς μένουν απλώς ισχυρισμοί.

Και όσο για το τί κάνει το DS....

Έχω αναφέρει τί κάνει, αλλά το αγόρασα για τα παιχνίδια του , μιάς και ήθελα φορητη παιχνιδομηχανή. Αν στο DS βλέπεις μόνο μανιτάρια, υδραυλικούς και χαρτονάκια, λυπάμαι αλλά έχασες πάρα πάρα πολλά ωραία παιχνίδια. Και τώρα έρχονται τα καλύτερα. Αυτό όμως είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

Από κεί και πέρα, με το DS μπορείς να δείς και ταινίες, Mp3s, έχει τεράστια γκάμα από emulators. Δεν είναι της κλάσης του PSP, αλλά τα έχει όλα αυτά. Και το mp3 player είναι όλα τα λεφτά! Μπορείς να κλείσεις τις οθόνες, οι οποίες σβήνουν και συνεχίζει να παίζει τα τραγούδια σου. ΜΕ τα εξωτερικά κουμπιά L και R μπορείς να πάς στο επόμενο κομμάτι ή να κάνεις pause. Έτσι, με ακουστικά, μπορείς να έχεις το DS σου σαν walkman-mp3 player, να το βάλεις στη τσέπη σου και να μή φοβάσαι μήπως πατήσεις κάνα κουμπί κατα λάθος.

Απλώς η πλειοψηφία του κόσμου συμφωνεί σε αυτό, δηλαδή ότι το DS έχει καλύτερα παιχνίδια. Από κεί και πέρα αναλόγως των γούστων του καθενός.

ΥΓ: Για ποιό λόγο να κλειδωθεί το topic? Συζήτηση κάνουμε. Από κεί και πέρα, αν νομίζεις ότι κάποιος παραβιάζει τους κανονισμούς, μπορείς να τον καταγγείλεις στους mods.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...