Προς το περιεχόμενο

ds ή psp

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλη μια ψηφος για το psp.

Εκτος απο τα παιχνιδια του τι αλλο μπορεις να κανεις:

1) Πανικος απο emulators:

# Amiga 500

# Apple II

# Atari

# Atari ST

# Chip8

# Commodore 64

# Gameboy Color

# GBA

# Genesis/Megadrive

# Images

# Macintosh

# MAME

# MSX

# Neo Geo

# NES

# PC Engine

# PC-9801

# Playstation

# SCUMM

# Sega Genesis/Megadrive

# Sega Master System

# SNES

# Windows

# Wonderswan

# X86

# monkey64

2) Μπορεις να ακους/παιζεις/βλεπεις video/μουσικη/games ασυρματα απο το pc σου.

3) Υποστηριζει χωρις μετατροπη formats οπως: avi (divx, xvid), mov, mp4, ogm, mkv, nut, asf, wmv, mp3, m4a, wma, ogg, asf, wav, pdf, txt, jpg, png, tiff, gif, bmp. Επισης μπορεις να νοικιαζεις/αγοραζεις ταινιες σε UMD disk.

4) Συνεχης προσθηκη features στο λογισμικο. Ενδεικτικα οι τελευταιες εκδοσεις υποστηριζουν τα ipod video.

5) Αναμενομενα accessories oπως καμερα/GPS, εκτος απο σκληρο δισκο κ.α.

6) Χρησιμοποιηση του psp σαν joystick στο pc, αλλα και σαν τηλεχειριστηριου σε χιλιαδες συσκευες, οπως τηλεορασεις, air condition, κονσολες, hi-fi, dvd players.

7) Δε χρειαζεται να παραγγειλεις τιποτα απο το εξωτερικο. Ολα γινονται μεσω software, ελαχιστοποιωντας ρισκο - εξοδα αγορας/μεταφορικων.

8) Θα συνεργαζεται με το PS3.

Δημοσ.

Πιθανότατα επαναλαμβάνω τα όσα έχουν ειπωθεί και παραπάνω, απλά τα επιβεβαιώνω...

Αν το μόνο ή έστω το βασικότερο που σε νοιάζει είναι το πώς φαίνεται ένα παιχνίδι, πάρε ασυζητητί PSP... Τα γραφικά του είναι πολλές κλάσεις παραπάνω από το DS το οποίο έχει γραφικά περασμένης πενταετίας...

Από εκεί και πέρα όμως, δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο για να το προτιμήσεις έναντι του DS... Στο τελευταίο μπορείς να βρεις απείρως διασκεδαστικότερα παιχνίδια, πρωτοτυπία που είχαμε χρόνια να δούμε στον χώρο, ενώ με τις σχετικές κάρτες, πλησιάζει (έστω κι αν απέχει, φυσικά) τις επιπλέον δυνατοτητες του PSP...

Δεν είναι τυχαίο ότι το DS έχει σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις από το PSP. Ας πούμε ότι το PSP είναι μια πολύ συμπαθητική κονσόλα, που κάποιοι έκαναν το λάθος να την περάσουν ως φορητή παιχνιδομηχανή, ενώ δεν είναι...

Προσωπικά, πάντως, ξέρω 5 άτομα που είχαν PSP, οι 3 το πούλησαν κι αγόρασαν DS, o 4oς αγόρασε ΚΑΙ DS και τα έχει και τα 2, ενώ ο 5ος το σκέφτεται κι αυτός από τη στιγμή που είδε ο Brain Training και το Mario Kart στο DS... (μην πέσουν να με φάνε οι PSP-άδες, αυτούς ξέρω, αυτούς αναφέρω...)

Και πάλι πάντως, η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σου, ανάλογα με το τι ψάχνεις από μια φορητή κονσόλα, εμείς πληροφορίες δίνουμε...

Δημοσ.

Πηγαινε ρε φίλε σε ένα μαγαζί κ βάλτα διπλα και τα 2. Εγω δεν μπορώ ούτε για πλάκα να κοιτάξω το ds!! Το είχα κ το πούλησα! Στο psp μπορείς να κάνεις χίλια 2 πράγματα εκτός από παιχνίδια με τελεια γραφικα. Οχι σαν τα μουγκά χαρτόνια του ds. Μπορεί να θύγω τις απόψεις πολλών αλλα δεν μπορώ να δεχτώ ότι το θέμα είναι υποκοιμενικό!!

Εχει 2 οθόνες και η οθόνη αφής και μου είχε γίνει μεστη γρατζουνια! Μαυρο χάλι... κ το πρόσεχα κιολλας.

Και ζητάω από έναν moderator να βάλλει μια στατιστική με το ποιο από τα δύο φοριτά προτιμούν οι insomnia users!! να δούμε ......

Δημοσ.

Εχει 2 οθόνες και η οθόνη αφής και μου είχε γίνει μεστη γρατζουνια! Μαυρο χάλι... κ το πρόσεχα κιολλας.

Έπρεπε να βάλεις screen protectors.

Oι Horri, μακράν οι καλύτεροι. 4 ευρώ το ζευγάρι

Δημοσ.
Πηγαινε ρε φίλε σε ένα μαγαζί κ βάλτα διπλα και τα 2. Εγω δεν μπορώ ούτε για πλάκα να κοιτάξω το ds!! Το είχα κ το πούλησα!

Καλά ρε φιλαράκι, εφόσον ήταν μές τη γρατζουνιά, τότε γιατί όταν το πούλησες δήλωσες ότι το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση?

Αλλά βλέπω καί με το PSP τα ίδια πρόβλήματα έχεις.....

Άντε, πάρτε και ένα ωραίο άρθρο που είχα εύκαιρο. Είναι 5 σελίδες, αλλά αξίζει.

Τίτλος: R.I.P. PSP

Δημοσ.
Δεν είναι τυχαίο ότι το DS έχει σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις από το PSP.

Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν τα ξερεις καλα. Παρε νουμερα:

2006/07/24 PSP:

20.02 million units (Japan: 5.20 million/ USA: 8.17 million/ Europe: 6.65 million)

2006/06/30 DS+DS lite

21.27 million units (Japan: 9.24 million/ USA: 5.90 million/ Europe: 6.13 million)

Αν προσθεσεις και τις πωλησεις DS Ιουλη (377.000), παμε στα 21.65 million units.

Τα νουμερα υπαρχουν στη wiki, τα εχουν δωσει οι ιδιες οι εταιριες.

Δημοσ.

2006/07/24 PSP:

20.02 million units (Japan: 5.20 million/ USA: 8.17 million/ Europe: 6.65 million)

2006/06/30 DS+DS lite

21.27 million units (Japan: 9.24 million/ USA: 5.90 million/ Europe: 6.13 million)

Αν προσθεσεις και τις πωλησεις DS Ιουλη (377.000), παμε στα 21.65 million units.

Θα έπρεπε να τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα.

Η SONY δίνει πάντα τα νούμερα των κομματιών που έχει στείλει, όχι πουλήσει.

Αντίθετα η Νintendo δημοσιεύει τις πραγματικές πωλήσεις.

Είναι κοινώς αποδεχτό, ότι το PSP έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περίπου 15 εκατομμύρια κομμάτια, ενώ το DS τώρα πρέπει να ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια.

Μόνο στην Ιαπωνία πουλάει 5 προς 1, ενώ σήμερα που κυκλοφόρησε το νέο Pokemon, πούλησε 2 εκατομμύρια τίτλους σε 24 ώρες και 500.000 DS μέσα σε λίγες ώρες.

Πάνε μιά βόλτα από το DS topic για λεπτομέρειες.

Η ψαλίδα θα μεγαλώνει συνεχώς....

Δημοσ.

sorry δεν παιζω Pokemon. ουτε κανω οτι κανουν οι Ιαπωνες (κλανω το x360 για το mario kart).

δηλαδη εσυ λες οτι για καθε 3 psp to 4o καθεται στο ραφι. Ακομα και αν ειναι ετσι, μιας και μονο η sony ξερει τι πουλαει, οι πωλησεις δεν ειναι διπλασιες. ακομα και με τα λογια σου, ειναι 15/23, βγαλε το ποσοστο.

οσο για το τι θα γινει, ωραια τα σεναρια. αλλα ευχαριστω, θα περιμενω να το δω στην πραξη.

Δημοσ.
Πηγαινε ρε φίλε σε ένα μαγαζί κ βάλτα διπλα και τα 2. Εγω δεν μπορώ ούτε για πλάκα να κοιτάξω το ds!! Το είχα κ το πούλησα! Στο psp μπορείς να κάνεις χίλια 2 πράγματα εκτός από παιχνίδια με τελεια γραφικα. Οχι σαν τα μουγκά χαρτόνια του ds. Μπορεί να θύγω τις απόψεις πολλών αλλα δεν μπορώ να δεχτώ ότι το θέμα είναι υποκοιμενικό!!

Και ζητάω από έναν moderator να βάλλει μια στατιστική με το ποιο από τα δύο φοριτά προτιμούν οι insomnia users!! να δούμε ......

Συγγνώμη, αλλά πού λέω κάτι διαφορετικό από ό,τι εσύ???

Δεν είπα ότι τα γραφικά του είναι μια κλάση παραπάνω???

Δεν είπα ότι οι δευτερεύουσες δυνατότητες που αποκτά το DS με τις κάρτες, πλησιάζουν, αλλά απέχουν αρκετά ακόμα από τις αντίστοιχες του PSP???

Το ότι όλα τα παραπάνω δεν αρκούν για να με αναγκάσουν (όπως και την πλειονότητα των gamers και των δημοσιογράφων του χώρου) να σκάσω 250+ ευρώ για να παίζω πετσοκομμένες εκδόσεις των παιχνιδιών που παίζω μια χαρά και στο PS2 μου, αυτό ναι, είναι υποκειμενικό, για αυτό και ρώτησα την κοπέλα τι ψάχνει από μια φορητή παιχνιδομηχανή...

2006/07/24 PSP:

2006/06/30 DS+DS lite

Με πρόλαβε ο Πάνθηρας, αλλά έχω να σου πω πως κατά σύμπτωση κι εγώ πρώτα στην Wikipedia έψαξα, μόνο που εγώ πρόσεξα αυτό το τεράστιο "shipped", δίπλα στα 20.02 εκατομμύρια!!!!:-| Έτσι κι εγώ "πουλάω" 200 εκατομμύρια κονσόλες...

Δημοσ.
sorry δεν παιζω Pokemon. ουτε κανω οτι κανουν οι Ιαπωνες (κλανω το x360 για το mario kart).

δηλαδη εσυ λες οτι για καθε 3 psp to 4o καθεται στο ραφι. Ακομα και αν ειναι ετσι, μιας και μονο η sony ξερει τι πουλαει, οι πωλησεις δεν ειναι διπλασιες. ακομα και με τα λογια σου, ειναι 15/23, βγαλε το ποσοστο.

οσο για το τι θα γινει, ωραια τα σεναρια. αλλα ευχαριστω, θα περιμενω να το δω στην πραξη.

Mα φυσικά και θα το δείς στην πράξη.

Μπορεί για εσένα το PSP να είναι η καλύτερη φορητή, όμως για την SONY αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο.

Όσο για τις πωλήσεις, έτσι όπως πάει το πράγμα, και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς εβδομάδες, να είσαι σίγουρος ότι όταν θα τελειώσει η χρονιά της Nintendo το Μάρτιο, το DS θα έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Όπως είπα, η ψαλίδα θα μεγαλώνει συνεχώς.

Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.;-)

Μάλλον και οι κατεξοχήν XBOX-άδες, οι Αμερικάνοι διαφωνούν μαζί σου.

On November 21, 2005, Nintendo announced that out of the 112,000 copies of Mario Kart DS sold in the United States during the first week of release, 52,000 (45%) of those buyers had connected to Nintendo Wi-Fi Connection. Comparatively, 18% of Halo 2 owners connected to Xbox Live within the first three weeks of its release.

Από wiki, μιάς και φαίνεται να το προτιμάς

Δημοσ.

panther_512, τι συγκρινεις τωρα. Εγω αναφερθηκα στο launch του x360 με το launch του kart. Θες να βαλουμε ενα poll, τι απ'τα δυο προτιμαει ο insomnia χρηστης;

Τοσο fanboys ειναι ορισμενοι εδω μεσα; :D

Έτσι κι εγώ "πουλάω" 200 εκατομμύρια κονσόλες...

Μην ξαναλεμε τα ιδια. Οι πωλησεις του DS δεν ειναι διπλασιες, ουτε σχεδον διπλασιες. Αν θες να κανεις προβλεψη οτι ΘΑ γινουν ή θες να γινεις Ιαπωνας και εσυ (για να ειναι οντως διπλασιες εκει που μενεις) be my guest:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...