christinadm85 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω ως δώρο ένα απο τα ds lite ή psp.Επειδή είμαι άσχητη παρακαλώ να με βοηθήσει κάποιος.Από πλεράς τιμής εντάξη δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά.Eπομένως όποιος έχει την όρεξη ας μου προτείνει κάτι από τα 2.Και κάτι άλλο τι περαιτέρω έξοδα θέλει κάτι για κάρτες mini sd ας εξηγήσει κάποιος πως μπορεί να παιχτεί ένα παιχίδι και τι βασικά χρειάζεται.Και αν το ds lite εκτός από παιχνιδομηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς κάτι άλλο. Ευχαριστώ πάρα πολυ
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ego exo parei kai ta 2 kai telika kratisa to psp gia tous parakato logous.a.kalitera grafika.b.to dinoun me ena giga memory stick kai to mono pou xriazesai einai apla na to patchareis kai mporeis na pexeis ola ta paixnidia apo to memory stick.gia to nintendo ds tha po oti exei pio prototipota paixnidia exei megaliteri autonomia kai auto mporei na pexei paixnidia apo karta alla einai pio megali istoria kai gia auto to edosa.episis me to psp opos exo dei kaneis ta panta an kai to ds to kanei alla protimo psp giati blepeis kai tainia me kalitera grafika.kai to ds mporei na kanei kai alla pragmata an pareis tis kartes.tor apou tha tis breis den xero alla ego pantos pou perasa kai apo ta 2 protimo psp.
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου πώ και γώ για το DS. To DS αυτή τη στιγμή είναι η διασημότερη κονσόλα που υπάρχει. Αυτό τί σημαίνει? Σημαίνει ότι οι παραγωγοί παιχνιδιών "μυρίζονται" χρήμα και έτσι βγαίνουν για την κονσόλα αυτή πάρα πάρα πολλά παιχνίδια. Από κεί και πέρα, η ιστορία με τις ειδικές κάρτες είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές και δεν ξέρεις τί να διαλέξεις. Γι'αυτό έχω φτιάξει τον "Οδηγό DS/DS Lite για αρχαρίους", ώστε να μπορείς να μάθεις τα βασικά. Το DS Lite κοστίζει 140 Ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Η ειδική κάρτα + 1GB microSD θα σου κοστίσει περίπου 115 Ευρώ. Σύνολο θα σου κοστίσει περίπου 250 Ευρώ και θα έχεις ένα σύστημα στο οποίο θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια (του DS αλλά καί του Gameboy Advance), να βλέπεις ταινίες, να ακούς mp3s, να βλέπεις φώτος, να διαβάζεις e-books. Επίσης υπάρχουν ειδικές εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις την touchscreen του DS ώς ποντίκι για το PC σου, ή ώς χειριστήριο για παιχνίδια. Τέλος, θα μπορείς να παίξεις όλα τα παλιά καλά adventures της Lucas Arts και Sierra, όπως Monkey Islan, Beneath a Steel Sky, Sam & Max. Τέλος, έχει emulators για NES,SNES,GENESIS, Gameboy, Gameboy Colour κλ κλ. Αλλά μόνο τό ότι θα παίζει όλα τα DS και GBA παιχνίδια είναι σύνολο πάνω από 2500 τίτλους. Αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε παιχνίδια, πάνε στο "Official DS topic" και για συζήτηση πάνω στις ειδικές κάρτες στο "DS Lite topic"
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 episis exomoiotes iparxoun kai gia to psp.genikos kai ta 2 einai poli kala tora sto xeri sou einai ta ipoloipa.apla tora 2500 paixnidia einai ite 50000 paixnidia ine ite 1000 paixnidia stin praksi bgenoun toso grigora pou den tha prolaveneis.enas filos mou exeikatevasei kamia 70 aria paixnidia gia psp.ego exo 20 kai 2 exo pexei ligaki.
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ναί συμφωνώ. Βασικά πρέπει να δείς τί παιχνίδια έχει η μιά κονσόλα και τί παιχνίδια έχει η άλλη. Αναλόγως γούστων διαλέγεις και την αντίστοιχη.
xrest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 K ti daxtila exeis...kathws an paikseis kammia wra paei o antixeiras..krampes me to ds..
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 K ti daxtila exeis...kathws an paikseis kammia wra paei o antixeiras..krampes me to ds.. XAXAXAXAXA!!!!! Πώς και έτσι ρε xrest? Εγώ αντίθετα παθαίνω κράμπα με το analog stick του PSP!!!
xrest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 k me to analog stick ta idia.oso eixa psp me ton stauro sta liga games pouxa.de kserw me pona o antixiras mou k kourazomai.test tis forites den tis kanoun se xeria 2metrwn.. pantws psifizw ds,mias k exei fobero rpgo-software
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά, εμένα το μόνο παιχνίδι στο DS που μου φέρνει κράμπα είναι το Metroid Prime. Με το ένα χέρι το stylus, με το άλλο το D-pad και με τον δείκτη στο L για να βαράς. 30 λεπτά το πολύ. Μετά διάλλειμα.
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 eksartate ti thelei o kathenas & ti zita apo itin consola.. to kalytero eine na deis kai na testareis apo filous sou kai ta dyo mixanakia.. me ta kalytera games tous antistixa.. apo thema grafikon vevea to PSP de sygkrinete me kamia handconsole ,eine san na exeis ena PS2 me mia mini WIDEscreen sta xeria sou. gia tainies & games.. apla telio
Socratis_g Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εγω που είχα ds το πούλησα. Δεν το γούσταρα καθόλου. Πήρα psp και είναι και γαμώ το θέμα!! Δεν κάνω καν αναφορά στα γραφικά. Η μέρα με τη νύχτα.Ασε που το ds οταν το είχα δεν έπαιζε ταινίες, φωτογραφιές, mp3, δεν ξέρω τώρα πώς έχει. Δεν το σκέφτομαι καν, δαγκωτό στο psp. ΥΓ: πάντως φίλε panther_512 σε κόβω για πολύ nintendάκια..
spown Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγω psp ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΤΟ.....τι συγκρινουμε την ferrari με το fiat coupe......και τα δυο αμαξια την ιδια δουλεια κανουν αλλα το θεμα ειναι πως την κανει το καθενα....σιγα μην δωσω 115 ευρω να παρω καρτα για το ds οταν 130 ευρω βρισκω 4gb για psp ...για τρελο ψαχνουνε.....χαχαχααχα...sorry alla δεν θα παρω......
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εγω που είχα ds το πούλησα. Δεν το γούσταρα καθόλου. Πήρα psp και είναι και γαμώ το θέμα!! Δεν κάνω καν αναφορά στα γραφικά. Η μέρα με τη νύχτα.Ασε που το ds οταν το είχα δεν έπαιζε ταινίες, φωτογραφιές, mp3, δεν ξέρω τώρα πώς έχει. Δεν το σκέφτομαι καν, δαγκωτό στο psp. ΥΓ: πάντως φίλε panther_512 σε κόβω για πολύ nintendάκια.. Μπά, δέν είμαι Nintendakias. Hardcore Pc gamer τα τελευταία 16 χρόνια. Απλώς πλέον ζητάω περισσότερα πράγματα από τα παιχνίδια πέρα από γαμάτα γραφικά. Θέλω καινούργιες εμπειρίες και ανανεωμένο gameplay. Αν το DS Lite δεν είχε τις διπλές οθόνες και την touchscreen και αν το Wii δεν είχε το χειριστήριο, ούτε που θα ασχολιόμουν με τις κονσόλες. Αν θέλω γραφικά, πάω στα 3 PC μου.... Αν θέλω φρέσκο gameplay, πάω Nintendo. Και εγω psp ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΤΟ.....τι συγκρινουμε την ferrari με το fiat coupe......και τα δυο αμαξια την ιδια δουλεια κανουν αλλα το θεμα ειναι πως την κανει το καθενα....σιγα μην δωσω 115 ευρω να παρω καρτα για το ds οταν 130 ευρω βρισκω 4gb για psp ...για τρελο ψαχνουνε.....χαχαχααχα...sorry alla δεν θα παρω...... Το ποιά είναι η Ferrari και το ποιό είναι το Coupe, αυτό είναι προσωπική άποψη του καθενός. Επίσης μή συγκρίνεις τα έξοδα για τις δύο κονσόλες και μή προσβάλεις αυτούς που επιλέξαν κονσόλα που δεν είναι τις αρεσκείας σου. Η συζήτηση αυτή έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και κατέληξε σε flamewar ακριβώς εξαιτίας σχόλιων όπως των δικών σου.
ultralisk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 einai kathara to ti psaxnei o kathenas...an theleis poli kala grafika alla paixnidia pou exoun "paixtei" poli kai "gnosta" kai se alla formats px.GTA pairneis PSP...an psaxneis kati diaforetiko se gameplay kai prototipa paixnidia pairneis DS.....ego exo XBOX360 kai pira kai ena DS kai "edesa"....px paixnidia opos to "Trauma Center" sto DS den tha vreis pouthena allou
xrest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 kammia sigkrisi to pc gaming me to console..ti paizw sto pc k ti paizw stis konsoles.oso gia tin nintendo einai opws to blepei o kathenas. anyway einai analoga ta gousta i epilogi ds-psp.aplo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.