mariaKr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 γεια σας, εχω τον acer 5024 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το dvdrw. διαβαζει κανονικα αλλα δεν κανει εγγραφη. χρησιμοποιησα το nero και το nti. επιπλεον με ενα προγραμματακι που δοκιμασα, το hardware comtrol, μου βγαζει ενα μυνημα για το dvd οτι η προσβαση δεν ειναι δυνατη. ξερω οτι μπορει να εχει χαλασει αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να ελενξω 100% αν εχει χαλασει ή οχι. αναρωτιεμαι μηπως εχω αλλαξει καποια ρυθμιση ή κατι τετοιο γιατι μ αρεσει να πειραματιζομαι,,, ευχαριστω!
BalDwin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν πιστεύω να πιάσει,αλλά δοκίμασε εγγραφή και με κάποιο άλλο προγραμμα(πχ. Deepburner ή CdburnerXP pro) και αν δε δεις αποτέλεσμα,πας για επισκευή.Δεν έχει σημασία που μπορεί να διαβάζει κανονικά,είναι άλλος μηχανισμός.
mariaKr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω για την απαντηση baldwin. απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει απαντηση στο αν μπορω να διαπιστωσω μονη μου αν εχει προβλημα το dvdrw.
Nfountou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 an den variesai prosp8hse na kaneis kai ena install ta windows apo thn arxh. Yparxei image mesa sto laptop kai mesa apo ta utilities tou an thumamai kala mporeis na kaneis restore. Gia dokimase....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.