Προς το περιεχόμενο

proxy settings?

FoXfOxFoX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορουμε να βρουμε ενα προγραμματακι που να εντοπιζει τις ρυθμίσεις για proxy?

σε pc δικτύου με proxy...

thanks

Δημοσ.

βασικα να διευκρινησω, θελω να ανοιξω ports σε δικτυο με proxy ώστε να μπορει το pc να επικοινωνησει κανονικα για torrent υποθεσεις...

Δημοσ.

Μεσω του proxy δεν μπορεις να λειτουργησεις p2p προγραμματα...το μονο που υπαρχει νομιζω ειναι καποια software τα οποια μεσω του proxy δημιουργουν ενα τουνελ με δικους τους servers ετσι ωστε να μπορεις να λειτουργησεις p2p προγραμματα κλπ αλλα και αυτοι σου δεινουν limited bandwidth (γυρω στα 5K) αλλιως πρεπει να τους πληρωσεις...

Δημοσ.

Με utorrent client αν επιλεξεις στα network options το Enable UpnP port mapping μπορεις να παιξεις χωρις να πρεπει να ανοιξεις καποια συγκεκριμενη πορτα.

Δημοσ.

το εχω δοκιμάσει και τπτ...

απο κατω που εχει proxy settings, εβαλα και την διευθυνση που βρηκα απο το internet connections του internet explorer 192.168.10.100 και 8080, αλλα τπτ.

Δημοσ.
Με utorrent client αν επιλεξεις στα network options το Enable UpnP port mapping μπορεις να παιξεις χωρις να πρεπει να ανοιξεις καποια συγκεκριμενη πορτα.

το UpnP όμως θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και στο δίκτυο από τον admin... Και δε νομίζω να υπάρχει τόσο "διανοια" admin που να θέλει να κόψει τα p2p αλλά να ανοιξει Upnp....

Δημοσ.

εντωμεταξύ, από το speed guide του utorrent και το test if this port is forwarded properly μου βγαζει:

Checking port 40351 on 195.130.83.155...

τι μπορω να αλλάξω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...