Προς το περιεχόμενο

UPS Socomec...

forensic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς τέτοια μάρκα ups από e-shop? Είναι της προκοπής; Παρακαλώ όποιος απαντήσει να γράψει και το μοντέλο που έχει, μαζί με εντυπώσεις κτλ. Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

ego den tha to eperna.exei anixtei thema gia ups.gia mena an exeis kamposa lefta mia kai tha to pareis kai tha to kratiseis gia panta pare to smart ups 620.ine ligo akrivo alla anikei stin katigoria ton smart(apc marka).230 euro exei alla ine poli kalo.meta iparxoun kai ta mge seira nova.ego pantos autes tis 2 markes tha eperna.exo dei pola noname ups pou itan apla asta na pane.oti allo thes tha breis ena terastio topic gia ups.

Δημοσ.

ego den tha to eperna.exei anixtei thema gia ups.gia mena an exeis kamposa lefta mia kai tha to pareis kai tha to kratiseis gia panta pare to smart ups 620.ine ligo akrivo alla anikei stin katigoria ton smart(apc marka).230 euro exei alla ine poli kalo.meta iparxoun kai ta mge seira nova.ego pantos autes tis 2 markes tha eperna.exo dei pola noname ups pou itan apla asta na pane.oti allo thes tha breis ena terastio topic gia ups.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Έχει πάρει κανείς τέτοια μάρκα ups από e-shop? Είναι της προκοπής; Παρακαλώ όποιος απαντήσει να γράψει και το μοντέλο που έχει, μαζί με εντυπώσεις κτλ. Ευχαριστώ :-)

EXO PAREI TO SOCOMEC PR1500. TROMERO SE AYTA TA LEFTA DEN MPOREIS NA PAREIS TIPOTA KALYTERO.

DINOYN 2 XRONIA ON SITE EGGYHSH POY THN DOKIMASA GIA NA SIGOYREYTO KAI ISXYEI. KAI AYTO POY PHRA EGO TOYLAXISTON TA XARAKTHRISTIKA TOY EINAI APAIXTA. AN THES DES TA KAI THA KATALABEIS TI ENNOO. OSO AFORA TA YPOLOIPA TO APC SC620 EINAI PANAKRIBO SE SXEISEI ME AYTA POY DINEI KAI TO MGE NOVA ... TSEKARE TO EINAI H KINEZIA THS KINEZIAS. GIA OPOIDHPOTE ALLO MGE DEN MILAO ALLA H SEIRA NOVA EINAI MEGALH MAIMOY APLOS GIA NA EXOYN KATI FTHINO.

Δημοσ.

εχω το SOCOMEC NETYS PE 800 σε προβληματικο με ρευματα σπιτι,πεφτει πολλες φορες η ασφαλεια κλπ.πανω του ειναι κρεμασμενος ο υπολογιστης (μονο το tower γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι σε διαφορετικο UPS)

κραταει αρκετα,παντα σε σχεση με αυτα που εχω μεσα.συνδεεται με το πισι μεσω usb (δεν ειναι line-interactive) μπορεις ομως να κατεβασεις απ'την ιστοσελιδα της εταιρειας (δινοντας τον σειριακο του προιοντος) ενα java προγραμματακι διαχειρισης.καλο ειναι σου δινει χρησιμες πληροφοριες για το τι συμβαινει με το UPS.αυτα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Patrinos06. Μόλις έχω παραλάβει το socomec 800. Eχεις ενδείξεις για την μπαταρία (όπως backup time και battery capacity remaining); Έχω εγκαταστήσει το λογισμικό αλλά δεν μου τα εμφανίζει στο "UPS Battery Parameters". Επίσης στο "UPS Comprehensive View" όταν ανοίγω το "Description of the Java Monitor" μου δείχνει: "mains ok", "battery normal", "UPS ΟΚ" (αυτά τα τρία σε πράσινο φόντο), "by-pass" και "Eco/mode" (αυτά τα δυο σε κίτρινο φόντο). Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν ξέρει και κανείς άλλος ας πει την άποψή του. Α, το ups είναι συνδεμένο με το pc μου με usb. Θα πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις από τα windows;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω το NETYS το 1000άρι.Δεν σου δείχνει ένδειξη η μπαταρία από ότι έχω καταλάβει γιατί δεν σου έτυχε ακόμα διακοπή ρεύματος.Μόλις γίνει θα σου βγάλει όλα τα φωτάκια (4) αναμένα όταν είναι πλήρως φορτισμένο.Επίσης το καλό είναι ότι με το προγραμματάκι που κατεβάζεις από την εταιρία απενεργοποιείς το σπαστικό μπιπ που κάνουν όλα τα UPS στη διακοπή ρεύματος.Κρατάει γύρω στα 50' το PC και μια 17άρα TFT στη διακοπή ρεύματος.Δόξα το μεγαλοδύναμο μέχρι τώρα (4μήνες) δεν έχει κανένα πρόβλημα και το ανεμιστηράκι του είναι αθόρυβο (Σε σχέση με το PC που κάνει σαν αεροπλάνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...