BROWNEYES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ήθελα την βοήθειά σας. Έχω κάτι αρχεία σε μορφή εικόνας .jpg. Είναι κάτι κείμενα. Σε αυτά λοιπόν τα κείμενα θέλω να κάνω bold κάποιες φράσεις. Πως μπορώ να το κάνω (αν μπορώ)? Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το μετατρέψω σε έγγραφο .doc. Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο??? Το χρειάζομαι! Ευχαριστώ πολύ!!!!
mvaggel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε ένα OCR πρόγραμμα (FineReader rules!!!) που θα μετατρεψει τις εικόνες σε κείμενο. Εναλλακτικα μπορείς μέσω ενός image editor (πχ PaintShop Pro) να πας σε καθε γραμμα και να του επεκτείνεις το περίγραμμα "ζωγραφιστικά"... αλλά θελει χροοοοοοοόνο πολύ αυτό.
BROWNEYES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Θα δοκιμάσω το finereader!! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
BROWNEYES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ δύσκολο!! :( :( Δεν κατάφερα τίποτα
mvaggel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 που σε δυσκολεψε???? ουτε μια ωρα δεν ασχοληθηκες απ οτι βλεπω...
BROWNEYES Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ασχολήθηκα 3 τέταρτα. Κατέβασα το pro. Δεν είμαι και expert σε αυτά! Η εικόνα (το αρχείο δηλαδή .jpg) έχει και κείμενα μέσα και εικονίτσες. Mου έβγαλε το κείμενο σε .doc. Οι εικονίτσες δεν φαινόντουσαν πουθενά. Το επεξεργάστηκα, αλλά ήθελα η επεξεργασία αυτή να φαίνεται μετά μέσα στο αρχείο. Δηλαδή το αρχείο .jpg να γίνει όπως ήταν πριν, με τα κείμενα και τις εικονίτσες, αλλά να είναι και επεξεργασμένο. Μάλλον ζητάω πολλά! Σε ευχαριστώ πολύ
mvaggel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αν θυμάμαι καλά το πρόγραμμα έχει επιλογή να επιλέγει ΚΑΙ τις εικόνες (φυσικά δεν τους κάνει κάποια επεξεργασία). Απο και και πέρα το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι "κείμενο" με εικόνες το οποίο μπορείς να μορφωποιήσεις όπως θές. Αν θες να το ξανακάνεις .jpg κάνε καμιά πατέντα του στυλ "print screen" και paste σε κάποιον image editor.
BROWNEYES Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ, θα το ξαναπροσπαθήσω, αφού το λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.