papabiris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Είμαι στα σκαριά κι θέλω όσο γίνεται το πισί να βγεί πιό αθόρυβο, έτσι χρειάζεται προσοχή στην επιλογή όλων των πάρτς που έχουν ανεμιστήρια. Πάντως αυτήν την φορά δε πρόκειται να προτιμήσω ζαλμάν,that's for sure, πολύ εφέ κι πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρει. και γω αυτο ηθελα με το πισι μου πριν κατι μηνες δοκιμαζοντας υδροψυξη αλλα τελικα ανακαλυψα οτι δεν γινεται μιας και αρχισε να μου τι δινει ο αμελητεος θορυβος του σκληρου...
panagiotis1976 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 'Eτσι θα γίνει, με fan controllers η δουλειά:roll: :wink: .. thnx!
S2Katana Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 και γω αυτο ηθελα με το πισι μου πριν κατι μηνες δοκιμαζοντας υδροψυξη αλλα τελικα ανακαλυψα οτι δεν γινεται μιας και αρχισε να μου τι δινει ο αμελητεος θορυβος του σκληρου... Σοβαρολογεις?
papabiris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 σοβαρολογω γιατι ειμαι λιγουλακι περιεργος σαυτο το θεμα οταν θελω να κοιμηθω στο ψυγειο ειχα βαλει δυο 12αρηδες 17db-δεν τους ακουγα καθολου και η αντλια (ενυδρειου) ηταν μια random-made-somewhere-in-china η οποια ηταν επισης αθορυβη ε μετα μονο ο σκληρος ακουγοταν
Vatos_locos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 egw pali ta bradia ton katebasw sta 600 k kati mhz k etsi mia zalman pou exw gia cpu pou ontos den einai kali tin xrisimopiw xwris anemisira se autin tin sixnwtita k eimai stous 30 me 34 ba8mous xexexe alla o atimos o skliros akougete poli enoxlitika ontos k mia lisi einai na baloume 2.5'' skliro pou exoun ligoteres stofer ara logika 8a akougonte k ligotero : offtopic : papabiris tin antlia poso tin pires giati k egw fiaxnw mia custom idropsiksi twra k psaxnw : offtopic :
panagiotis1976 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Παίδες, τελικά το ζαλμάν το τροφοδοτικό ρεύματος το 'χει φορέσει κανείς, για να μας πεί τις απόψεις του; Είναι ικανοποιημένος από αυτό το πάρτ ή όπως και στα cpu φανς, όχι;δηλαδή βγάζει κι αυτό λίγο θόρυβο,(εννοείται, ακούγοντας το ξέχωρα)
S2Katana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 σοβαρολογω γιατι ειμαι λιγουλακι περιεργος σαυτο το θεμα οταν θελω να κοιμηθω στο ψυγειο ειχα βαλει δυο 12αρηδες 17db-δεν τους ακουγα καθολου και η αντλια (ενυδρειου) ηταν μια random-made-somewhere-in-china η οποια ηταν επισης αθορυβη ε μετα μονο ο σκληρος ακουγοταν Ναι ετσι εχεις δικιο.Δεν ηξερα οτι λειτουργει 24/7 το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.