Προς το περιεχόμενο

περί ζαλμάν κι αθόρυβα πάρτ

panagiotis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχει παιδιά κανείς το ζαλμάν τροφοδοτικό που παρουσιάζει το πλαίσιο κι είναι στα 460 βάττ. Είναι όντως εντελώς αθόρυβο ;

Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο στην αγορά τελείως αθόρυβο, και πιό οικονομικό από της ζαλμάν.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

υ.γ: με την ζαλμάν δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, διότι ένα cpu cooler που έχω σε ένα 478 σόκετ(που ισχυρίζονταν ότι είναι αθόρυβο) μετά από το ρίξιμο των στροφών του με το φάν μάτε του, και πάλι κάνει θόρυβο.

Δημοσ.

Προσωπικά σε zalman δεν έχω πετύχει κάτι ( cpu/gpu coolers, psu ) που να είναι αθόρυβα, ούτε που να κάνουν αυτά που υπόσχονται από επιδόσεις.

Μέχρι τί κοστολόγιο θες να πας για psu; Τί pc έχεις;

/sc

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το διάγραμμα και αποφάσισε.

zoom.php?img=000000023947.png

Η μέτρηση αφορά την ένταση ολάκληρου του υπολογιστή.

Το πρώτο (Yesico) είναι fanless, οπότε σε σύνγκριση με αυτό κοίτα τα άλλα.

Το παραπάνω σχέδιο το πήρα απο εδώ:

http://www.matbe.com/articles/lire/260/comparatif-de-26-alimentations/page1.php

Δημοσ.
Μπορεις να παρεις ενα Fanless οπως αυτα της CoolMax.

Απ' οσο γνωριζω, η coolmax δεν αντιπροσωπευεται στην Ευρωπη.Τους ειχα στειλει μαιλ πριν απο κανα-δυο χρονια και αυτο μου απαντησαν.Τελικα βρηκα εναν ανθρωπο απο το αμέρικα και μου εστειλε το μοντελο με τα 480w (απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος -αν και ακριβο).

Δημοσ.

εγω παιδια μια φορα πηρα ζαλμαν(7700Cu) και εμεινα ευχαριστημενος. ο pentiumD805 2,66@3,9 παιζει φουλ λοαντ 51 βαθμους.

και επισης αρκετα αθορυβο

Δημοσ.
εγω παιδια μια φορα πηρα ζαλμαν(7700Cu) και εμεινα ευχαριστημενος. ο pentiumD805 2,66@3,9 παιζει φουλ λοαντ 51 βαθμους.

και επισης αρκετα αθορυβο

Nαι αλλα ο συγκεκριμενος cpu δεν παραγει πολλη ζεστη.

Δημοσ.

Τελικά με συζήτηση που είχα κι με τεχνικούς κι με φίλους, σε όλα υπάρχει λίγος θόρυβος κι δεν υπάρχει πισί τελείως αθόρυβο,πάντα θα ακούγεται λίγος θόρυβος. Μόνο με φάνλεςς πάρτς, κι πάλι χρειάζεται πολύ χαρτί κι δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Τώρα είμαι σε φάση που θέλω να φτάξω ένα καινούργιο συστηματάκι-κι είμαι στα σκαριά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Είμαι στα σκαριά κι θέλω όσο γίνεται το πισί να βγεί πιό αθόρυβο, έτσι χρειάζεται προσοχή στην επιλογή όλων των πάρτς που έχουν ανεμιστήρια. Πάντως αυτήν την φορά δε πρόκειται να προτιμήσω ζαλμάν,that's for sure, πολύ εφέ κι πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρει.

Δημοσ.

Ένας κόστος απόδοση τρόπος για "αθόρυβο" pc είναι να χρησιμποποιήσεις fan controller & να φέρεις το θόρυβο-cfm από τα ανεμιστήρια σου εκεί που θες.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...