dobrin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας! Έχω ADSL σύνδεση στην ΟΤΕ μέσο μοντεμ TELINDUS. Αγόρασα το Linksys για να έχω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι. Το συνέδεσα ακριβώς όπως λενε η οδηγίες. Έβαλα της ρυθμίσεις, ίδιες με του TELINDUS. Δηλαδή PPPoE, username και password. Όταν πατήσω το κουμπί connect στο tab status, μου λεει το απογοητευτικό Can not connect to PPPoE Server. Τι να κάνω; Το 1242 δεν απαντάει, άλλες ιδέες δεν έχω. Βοηθείστε παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εχεις βαλει DNS servers? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137590 οι ρυθμισεις ειναι?: VPI: 8 VCI: 35 QoSType: UBR LLC Headers: VCMUX Authentication: PAP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobrin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πρόσθεσα τα DNS στο router. Τα υπόλοιπα settings είναι έτσι στο modem. Στο router δεν υπάρχουν (η τουλάχιστον δεν τα βρήκα) Ακόμα δεν κάνει connect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Να υποθέσω οτι έχεις μόνο το Linksys συνδεδεμένο στον υπολογιστή και το τηλέφωνο, έτσι; Σίγουρα είναι το router για τη γραμμή σου; PSTN ή ISDN; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobrin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Να υποθέσω οτι έχεις μόνο το Linksys συνδεδεμένο στον υπολογιστή και το τηλέφωνο, έτσι; Σίγουρα είναι το router για τη γραμμή σου; PSTN ή ISDN; Όχι. Έχω ISDN, μετά DSL modem TELINDUS, μετά PC. Όλα αυτά δουλευν μια χαρά. Τώρα θέλω να βάλω το Linksys μεταξύ το PC και το modem. Εκεί εμφανίζεται το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Θα το βγάλεις εντελώ το Tellindus και θα συνδέεσαι μόνο με το Linksys. To Tellindus στη ντουλάπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobrin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Θα το βγάλεις εντελώ το Tellindus και θα συνδέεσαι μόνο με το Linksys.To Tellindus στη ντουλάπα Δεν γίνεται δυστυχώς. Τσιγκουνεύτηκα για 35 Ε :oops: και δεν πήρα το μοντέλο που είχε και μοντεμ. Αυτό είναι μόνο ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τότε γιατί βάζεις στο Linksys username κτλ; Το tellindus ποιο μοντέλο ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πρέπει να βάλεις το linksys σε bridged mode (πιστεύω θα έχει) και μετά να συνδέσεις με ένα καλώδιο ethernet το Tellindus με το Linksys. Αν έχουν και τα δυο την ίδια ip τότε θα πρέπει να αλλάξεις την ip του ενός ώστε να είναί π.χ: Tellindus 192.168.1.1 Linksys 192.168.1.2 Και μετά λογικά θα έχεις και ασύρματο δίκτυο και μπορείς να συνδεθείς από τον/τους υπολογιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 exoume kai leme .to linksys einai mono router oxi adsl router.opote iparxoun dio senaria .to ena einai na giriseis to telindus se rfc1483 bridge diladi me llc opote to linlsys na kanei klisi pppoe . i deuteri lisi einai setareis to telindus kanonika tobazeis pano sto linksys OXI STIN WAN/INTERNET ipodoxi alla se mia apo tis ethernet kai bazeis karfota sto pc tin ip tou telindus kai pezei mia xara.apla sto linksys anti gia 192.168.1.1 tha doseis alli ip px 192.168.1.2.i triti lisi einai na afiseis to linksys opos einai kai apla na setareis to telindus opos to ixes kai prinN/.SE OLES MA OLES TIS PERIPTOSEIS TO LINKSYS THA PREPEI NA EXEI DIAFORETIKI IP APO TO TELINDUS.OPOTE STO LINKYS DOSE 192.168.1.2 KAI LOGIKA XORIS NA PIRAXEIS KATI ALLO AMA TO BALEIS STO WAN/INTERNET THA PREPEI NA PEXEI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobrin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ... i deuteri lisi einai setareis to telindus kanonika tobazeis pano sto linksys OXI STIN WAN/INTERNET ipodoxi alla se mia apo tis ethernet kai bazeis karfota sto pc tin ip tou telindus kai pezei mia xara.apla sto linksys anti gia 192.168.1.1 tha doseis alli ip px 192.168.1.2. Αυτό δούλεψε! Δεν χρειάσθηκε να σετάρω το IP στο καρφωτά (μήπως ήτανε; δεν ξέρω). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ φίλε poulinos και όλους σας! Είστε αστερία! Συνεχίζω τώρα με το ασύρματο λινκ με το λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 an den sou piasei se kapoio tote tha doseis karfota ip kai gia default gateway den tha doseis to linksys alla to telindus px 192.168.1.1 an to linksys exei 192.168.1.2.sto leo giati me auton ton tropo to linksys tha sou dosei ton euato tou san gateway.ine ligo paraxenos tropos alla se glitonei apo polous mpelades kai apo paraxena port forward.oti allo einai mas les. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.