Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Κυκλοφόρησε ο Messenger 6.0 για το MacOS X και μάλιστα ως universal binary, για να τρέχει τόσο σε PowerPC όσο και σε Intel μηχανήματα. O Messenger 6.0 χρειάζεται λειτουργικό σύστημα MacOS X 10.3.9 ή νεώτερο και 20ΜΒ ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο. Η ανανεωμένη έκδοση προσθέτει τα εξής χαρακτηριστικά: This update allows Messenger for Mac users to: Chat with Yahoo! Messenger contacts Add a status message that your personal contacts can see Share what you are listening to in iTunes with your personal contacts Create, send, and receive custom emoticons with personal contacts Send and receive custom animated emoticons with personal contacts Search for conversation histories using Spotlight Check the spelling in your instant messages Επίσημη ιστοσελίδα εδώ. Ιδού το link για κατέβασμα (αγγλική έκδοση, 8,6 ΜΒ) Πηγή: TUAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αντε και Office Universal! Αυτό με καίει εμένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Όσο περιμένεις το MSOffice binary για Mac, κατέβασε το NeoOffice να κάνεις τη δουλειά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εννοείται ότι το έχω κατεβάσει αλλά επιθυμώ και το MSOffice διότι αφενός το ξέρω ήδη καλά αφετέρου θέλω κάποιες ειδικές λειτουργίες (όπως το plugin του endnote X). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Γιατί δεν υποστηρίζουν τα MSN των Mac video?Αναγκάζομαι να κάνω video με το yahoo! επειδή οι τύποι της Microsoft κάνουν "κόλπα". Αλήθεια προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο; ΥΓ:όταν πάω να γράψω κάτι κάτω από το όνομα ως Προσωπικό μήνυμα,το MSN κλείνει. AdiumX rulez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Το MSN κλείνει όταν πας να γράψεις το γράμμα "π". Ίσως και κάποια άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Γιατί δεν υποστηρίζουν τα MSN των Mac video?Αναγκάζομαι να κάνω video με το yahoo! http://amsn.sourceforge.net/ aMSN client για κανονικό video στο MSN! παίζει μια χαρά στο MacBook μου με την ενσωματωμένη isight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Βγήκε σήμερα η νέα έκδοση 6.01 του Microsoft Messenger, με σκοπό να διορθώσει κάποια bug που είχαν αναφερθεί για την 6.0, κυρίως κατά το login του χρήστη. download here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 http://amsn.sourceforge.net/ aMSN client για κανονικό video στο MSN! παίζει μια χαρά στο MacBook μου με την ενσωματωμένη isight. Έβαλα το aMSN, και ενώ η κάμερα (built in isight) παίζει σωστά, τα contacts μου δεν μπορούν να δουν ότι έχω κάμερα. Τι φταίει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.