Woyzeck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σε όλους. Έχω ένα AMILO 1667 και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει σε ποιο σημείο βρίσκονται τα τσιπάκια της μνήμης. ( Η μνήμη που παίρνει είναι (200-pin) DDR SO-DIMM 333Mhz ή 400Mhz. Σωστά; )
shodan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 H προεγκατεστημένη βρίσκεται συνήθως κάτω από το πληκτρολόγιο ή θέσεις επέκτασης τώρα βρίσκονται στο κάτω μέρος του υπολογιστή..
Woyzeck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 H προεγκατεστημένη βρίσκεται συνήθως κάτω από το πληκτρολόγιο ή θέσεις επέκτασης τώρα βρίσκονται στο κάτω μέρος του υπολογιστή.. Σε ποιο σημείο όμως (π.χ. με το λάπτοπ αναποδογυρισμένο και με το κάτω μέρος του προς εμένα (εκεί που είναι το touchpad): κάτω αριστερά, πάνω δεξιά...); Πως μπορώ να "φτάσω" εκεί; Ποιο πάνελ πρέπει να ξεβιδώσω; Υπάρχουν κι άλλες βίδες εσωτερικά;
shodan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Κάπου στο κέντρο τις περισσότερες φορές αν κ παίζει να διαφέρει.. Η θέση έχει συνήθως ενα ανάγλυφο τσιπάκι κ προστατέυεται από μια πλάστική σχάρα την οποία πρέπει να ξεβιδώσεις.
bgeorgalas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ανοίγει από κάτω! αν δεν κάνω λάθος (μιας και έχω και εγώ το 1667) μέσα στο εγχειρίδιο έχει αναλυτικά τις διαδικασίες για την αλλαγή μνήμης.... από ότι λες αν βγάλεις το κάτω καπάκι φτάνεις κατευθείαν στις μνήμες....
bgeorgalas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 δες και την παρακάτω φώτο (εν είναι δική μου αλλά εν θυμάμαι και που την είχα βρεί):
Woyzeck Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 δες και την παρακάτω φώτο (εν είναι δική μου αλλά εν θυμάμαι και που την είχα βρεί): Οι μνήμες είναι το σύνολο των "τσιπακίων" στο μέσο κάτω μέρος;
bgeorgalas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 sorry που χάθηκα αλλά μετακόμιζα, οι μνήμες είναι αυτές που σημειώνω με τον κόκκινο κύκλο, το manual το κοίταξες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.