Προς το περιεχόμενο

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Manager

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστα.

Αυτο που μου εκανε ενtυπωση ειναι οτι ποτε δε πεθαινε καποιος παιχτης.

Θα ηταν ρεαλιστικο πιστευω να επαιρνες το Ροναλτινιο και μετα απο 2 μηνες να στουκαρε με το αυτοκινητο και να πεθαινε :D

Η για να μη το κανουν τοσο μαυρο,να κανουν αυτο που επαθε ο Νταριο Σιλβα που στουκαρε με το αυτοκινητο και του κοψανε το ποδι.

Αυτο βεβαια θα μας αναγκαζε να κανουμε συνεχεια save(να εχεις παρει με ολα σου τα λεφτα καποιο μεγαλο ονομα και να του κοβουν το ποδι μετα απο μια βδομαδα δε λεει)αλλα θα ηταν ρεαλιστικο :D

Δημοσ.
Η για να μη το κανουν τοσο μαυρο,να κανουν αυτο που επαθε ο Νταριο Σιλβα που στουκαρε με το αυτοκινητο και του κοψανε το ποδι.

Μπράβο ρε, το πέθανες στην ασπρίλα τώρα ;pp

Δημοσ.

Επίσης, εκεί που ο παίκτης κάνει τάκλιν να του πέρνει το κεφάλι καταλάθος και να έχει 15λεπτη διακοπή για να μαζέψουν τα μυαλά. Ξέρεις, φάσεις που συμβαίνουν καθημερινά στα γήπεδα όλου του κόσμου.. :rolleyes:

Δημοσ.
Μπράβο ρε, το πέθανες στην ασπρίλα τώρα ;pp

λοοοοολ μου βγηκε εντελως αυθορμητα παντως και τωρα που το διαβαζω μου ερχετε καπως.

Επίσης, εκεί που ο παίκτης κάνει τάκλιν να του πέρνει το κεφάλι καταλάθος και να έχει 15λεπτη διακοπή για να μαζέψουν τα μυαλά. Ξέρεις, φάσεις που συμβαίνουν καθημερινά στα γήπεδα όλου του κόσμου..

δεν ειπα να γινετε καθε μηνα ρε συ,αμεσως :D

να γινετε μια φορα στα 10-15 χρονια,ομως πλακα θαχει

Δημοσ.

και να γίνονται και σκάνδαλα σαν το Ιταλικό! Παράγκες, διαμαρτυρίες για διαιτησίες, καυγάδες έξω από τα γήπεδα (στο ελληνικό πρωτάθλημα βέβαια μόνο), ανταλλαγές χούλιγκαν! Φοβερό!

Πάντως και εμένα μου είχε περάσει η μαύρη αυτή σκέψη από το μυαλό. Γιατί δεν πεθαίνει δηλαδή κανένας.

Απορία (και στην πραγματική ζωή αλλά και στο παιχνίδι): οι ποδοσφαιριστές, πότε στο καλό πάνε στρατό;

Δημοσ.

ρεβιλ, υπηρχε ενα μανατζερ που συνεβαινε αυτο. ειχα αγορασει τον βαν ντε βααρτ,κ μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι ικανοποιημενος πια απο το ποδοσφαιρο,κ αποφασισε να σταματησει,στα 27 του χρονια!!!!

δεν ειναι ετσι κ αλλιως κατι σπουδαιο,γιατι οπως ειπες κ εσυ,αν συμβει κατι τετοιο σε σενα κ την ομαδα σου,απλα θα γυρισεις στο τελευταιο save...

ειναι πολλα τα λεφτα αρη!

ΥΓ:παιδια,κ ο μπεν αρφα ειναι παιχταρας!

Δημοσ.

Οι παίκτες αρκετές φορές τυχαίνει να πεθάνουν . Όχι από τροχαίο, από κάποια ίωση όμως ναι . Μου έχει τύχει στο 2003 / 2004 και στο FM 2005 .

Δημοσ.

εεεεεε;

Να πεθαίνουν;

Από το 98-99 που ασχολούμαι με το Manager δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.

Ούτε όταν έφτασα στο σωτήριο έτος 2028...

Δημοσ.

ουτε εμενα μου εχει πεθανει ποτε κανενας,κ εχω φτασει μεχρι κ 2014.

απλα σε ενα συγκεκριμενο μανατζερ,μιας συγκεκριμενης χρονιας,καποιοι παιχτες οχι μεγαλοι σε ηλικια,(πχ 26-29),σε μεγαλους τραυματισμους ή σε χρονια προβληματα προσαρμογης στην ομαδα,εκαναν retire στα καλα καθουμενα...

Δημοσ.

και εγώ μια φορά είχα φέρει τον Nik Besagno (usa) που είναι από τους αγαπημένους μου παίχτες για DMC στη Λάρισα (σταθερό 7 σχεδόν σε κάθε αγώνα. Όχι συχνά παραπάνω, αλλά εγγύηση για 7άρι). Μετά από 5 χρόνια, τελειώνει το συμβόλαιο του και ΔΕΝ θέλει να ανανεώσει. Μένει ελεύθερος. Ε, λέω, θα δει ότι δεν τον ζητάει κανένας (ευτυχώς! βρε τους βλάκες να μην τον θέλουν) και θα γυρίσει (μέχρι και πρωτάθλημα πήρα τότε!). Πρόταση στις 30-31 Αυγούστου, τίποτα! Λέω "άντε του χρόνου". Ε, όπως πολύ καλά μαντέψατε, την επόμενη χρονιά και αφού πάλι ήμουν ο μόνος που τον ζητούσε επίμονα, retires! Πάει ο αγαπημένος μου παίχτης... μέχρι και στη Γιουβέντους τον είχα πάρει κάποτε (σε ηλικία 28 χρονών βέβαια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...