pinkFloyd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδες ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Πρόσφατα εγκατέστησα τα ubuntu 6.06. Χρησιμοποιώ τον firefox και όλα οκ. Μόλις προσπαθήσω να μπώ στο http://www.insomnia.gr ενώ βλέπω κανονικά την σελίδα δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα και για να μπώ στα forum πρέπει να περιμένω αρκετη ώρα.... Ξέρει κανείς να μου πει τον λόγο; Καμιά πρόταση;;;
hasodikis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Από όσα λες δεν μπορώ να καταλάβω πολλά ...... δοκιμασε να μπεισ και σε άλλα sites.. Aν και αυτά έχουν καθυστέρηση τότε ίσαως είναι το γνωστό προβλημα με τις ρυθμίσεις του firefox se ubuntu (λέγε με iv6 ή κάπως έτσι τεσπα).,,, Αν έχει καθυστέρηση σε πολλά sites θα σου ποσταρω τι να κάνεις για να το διορθώσεις.. Hasodikis
pinkFloyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, σε οποιοδήποτε άλλο site μπαίνω κανονικά, χωρις καθυστερήσεις κτλ... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει με το insomnia
hasodikis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 den mporw na katalabw........ sorry.. (λαμβάνω ως δεδομένο το οτι έχεις εγκαταστησει Java, flash και ΣΙΑ) Hasodikis
pinkFloyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, έχω εγκαταστήσει τα πάντα... Ουτε έγω μπορώ να το καταλάβω... Υπολογιστές................ Μηχανάκια του ΣΑΤΑΝΑ!!
pinkFloyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 δεν ξέρω πως και τι αλλα σήμερα δούλεψε κανονικά! Anyway ευχαριστώ για την προσπάθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.