Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για εναν άσχετο.

Johny4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι εντελώς άσχετος με τον προγραμματισμό αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ. Μπορείτε να μου πείτε με ποια γλώσσα να αρχίσω και κανένα βιβλίο στα Ελληνικά για να πάρω; Αυτό που θέλω είναι να μπω στο κλίμα του προγραμματισμού και αν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ περισσότερο μετά.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kata tin apopsi mou, oso pio palia einai i glwssa pou tha dialeksis toso pio eukolo tha sou fanei na katalabeis ti simainei programmatismos. meta tha pas sta diskola. to kserw oti einai polu geniki i apopsi mou alla etsi einai... an thes omws mia apopsi (min me kinigiseis meta) ksekina me basic.

Δημοσ.

Η C είναι κάτι σαν ελληνικά για τις γλώσσες προγραμματισμού.Μπορεί να σου φανεί πιο δύσκολη αρχικά αλλα εν τέλει καταλαβαίνεις οτι σου προσφέρει πιο πολλούς τρόπους να εκφραστείς και πιο πολλές δυνατότητες.Η VB είναι σαν αγγλικά.Όλοι πάνω κάτω ξέρουν λίγο VB και μπορείς να φτιάξεις εύκολα παραθυρικές εφαρμογές.Προσωπικά προτείνω C.Εγώ πάλι με pascal άρχισα λόγω σχολής αλλά στη πορεία όταν έκανα C τη σιχάθηκα τη pascal (η pascal φέρνει πιο πολύ σε VB και μοιάζει πολύ με αυτό που καλείται ψευδογλώσσα) :)

ΥΓ: τώρα που το θυμήθηκα , καλό θα ταν να αρχίσεις με κανα βιβλίο αλγοριθμικής να δεις πανω κάτω τι παίζει με ψευδογλώσσα και μετά άρχισε και με μια γλώσσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...