Johny4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Είμαι εντελώς άσχετος με τον προγραμματισμό αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ. Μπορείτε να μου πείτε με ποια γλώσσα να αρχίσω και κανένα βιβλίο στα Ελληνικά για να πάρω; Αυτό που θέλω είναι να μπω στο κλίμα του προγραμματισμού και αν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ περισσότερο μετά.
Johny4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Sto link pou edwses o kathenas leei oti thelei. Merikoi tou lene na paei gia C alloi gia java alloi gia basic alloi gia python etc. Tha prwtimousa kati poio sigkekrimeno.
djapal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 VB.NET. άρχισε από εκεί που είναι πιο κατανοητή και συνεχίζεις μετά σε πιο δύσκολα
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 analogos ti thelei na kanei.oi visual pezoun pio poli tora alla as pei ti thelei na kanei.
paizei_rolo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 kata tin apopsi mou, oso pio palia einai i glwssa pou tha dialeksis toso pio eukolo tha sou fanei na katalabeis ti simainei programmatismos. meta tha pas sta diskola. to kserw oti einai polu geniki i apopsi mou alla etsi einai... an thes omws mia apopsi (min me kinigiseis meta) ksekina me basic.
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 i basic einai mia arxi alla den einai antikeimenostrafis kai pleon an xero sosta oloi etsi den douleuoun??
djapal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 OOP. νομίζω πλέον ότι όλα εκεί έχουν καταλήξει πια...
Johny4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Sto mellon tha ithela na asxolithw me programmatismo gia paixnidia. Eida oti prwteinan to biblio C ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ tou seferidi. Einai kalo gia mia arxi;
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 i c den einai antikeimenostrafis.i c++ einai.
Johny4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 nai alla apo oti katalaba i c++ einai gia poio ebeirous
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 nai ine alla ine mia ekkinisi gia antikenostrafi programmatismo.tora esixereis poso xrono exeis kai posa idi xereis.
Mystirios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Η C είναι κάτι σαν ελληνικά για τις γλώσσες προγραμματισμού.Μπορεί να σου φανεί πιο δύσκολη αρχικά αλλα εν τέλει καταλαβαίνεις οτι σου προσφέρει πιο πολλούς τρόπους να εκφραστείς και πιο πολλές δυνατότητες.Η VB είναι σαν αγγλικά.Όλοι πάνω κάτω ξέρουν λίγο VB και μπορείς να φτιάξεις εύκολα παραθυρικές εφαρμογές.Προσωπικά προτείνω C.Εγώ πάλι με pascal άρχισα λόγω σχολής αλλά στη πορεία όταν έκανα C τη σιχάθηκα τη pascal (η pascal φέρνει πιο πολύ σε VB και μοιάζει πολύ με αυτό που καλείται ψευδογλώσσα) ΥΓ: τώρα που το θυμήθηκα , καλό θα ταν να αρχίσεις με κανα βιβλίο αλγοριθμικής να δεις πανω κάτω τι παίζει με ψευδογλώσσα και μετά άρχισε και με μια γλώσσα
Johny4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 @poulinos to thema einai oti den kserw tpt kai den exw kai poli xrono. Gia to biblio pou eipa poio panw ti gnwmi exete;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.