xrhstos2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ Ρ2Ρ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΤΟ Bittorent Emule Limewire.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ 2028 ΜΒΡs Κ ΟΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 15 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ 100 ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ Limewire ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ 80 ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?ΕΧΩ ΤΑ Profesional Me Sp2 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Antivirus Κ ΤΟ Pc ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ Firewall ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΩΝ Windows ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!
greeneye Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ta parapona sou ston OTE min ta ksanaleme! des to post "h ellada sernetai" gia na mhn leme ta idia
xrhstos2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ Posts ΣΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η Hol ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ 120 ΜΕΧΡΙ 160 ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ Vista ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Microsoft ΜΕΧΡΙ 200,Κ ΤΑ Τorrents K Ta ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ 4 Κ 5 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, μπορούμε να διαβάζουμε και τα μικρά.
xrhstos2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ok sorry alla tha mporesei kapoios na me boithisei?ti ftaiei?giati apo allou katevazw normal k ta torrent k ola ta alla tragoydia ktl sernete?thelei kamia rythmisi?
Ciccirya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ακούγεται ότι η HOL με την αναβάθμιση, περιόρισε σημαντικά την ταχύτητα ειδικά στα P2P. Πρέπει να ισχύει, γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
xrhstos2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 poy to akoyses ayto gia thn hol k pws ginete na katevazei tis taxythtes mono gia ta p2p?den ginete nomizw
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορει να περιοριζει την ταχυτητα στις defalut Ports που χρησιμοποιουν διαφορα Ρ2Ρ προγραμματα. Για να το διαπιστωσεις αν ισχυει ή οχι, απλα αλλαξε την πορτα που χρησιμοποιεις πχ βαλε την 17000, ρυθμισε firewall και ρουτερ, αν εχεις, για να περναει σωστα η πορτα και δες αν κατεβαζεις καλυτερα...
thes1os Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ την τελευταία φορά που είχα πρόβλημα με το mTorrent και άλλαξα πόρτα το πρόβλημα διορθώθηκε (θεαματικά) αλλά δεν είναι πάντα αποτελεσματικό. Το μTorrent έχει και μια ρύθμιση που κάπως κάτι (??) κρύβει την κατάληξη torrent (κάτι τέτοιο) και βηθάει λέει στα κοψίματα των providers (δεν ξέρω αν ισχύει και για Ελλάδα)
Ciccirya Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 poy to akoyses ayto gia thn hol k pws ginete na katevazei tis taxythtes mono gia ta p2p?den ginete nomizw Το είδα εδώ. Δε βλέπω αποτέλεσμα προς το παρόν με αλλαγή port στο e-mule.
oldschool Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 file exw kai egw hol kai exw to idio akrivos provlima..allaksa kai portes ekana kai portforward alla tpt..einai kathara thema hol kai eimai se simeio na tous ....... to spitaki..eimai kai atixos pou exw kanei etisio paketo alla pali kala pou eimai ston 7o mina..tin exw kopsei kapakia meta,..an kaneis kamia proodo gia auto to provlima enimerose me kai mena gia na kserw..
Ciccirya Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ρίξτε επίσης μια... ματιά κι εδώ. Η HOL έχει ξεφύγει τελείως. Έχω ήδη στείλει φαξ διακοπής, μην το αμελήσετε γιατί και καλά αναφέρει το συμβόλαιο ότι το θέλουν 45 ημέρες πριν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Sorry ξέχασα... και ενημερώστε όλους τους φίλους και γνωστούς, για να ξέρουν με τί εταιρεία έχουν να κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.