Προς το περιεχόμενο

DVD-R DL. Δουλευουν με Nero η οχι?

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα σημερα 2 δισκακια Verbatim DVD-R Dual Layer 8.5GB. Προσπαθω να γραψω με το Nero 6 και συνεχως μου λεει να βαλω αδειο δισκο.

Το εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικα recorders, και το NEC3500 που υποστηριζει DUAL LAYER και με το DVDRW του Sony Vaio laptop μου που υποστηριζει DL επισης.

Κανω κατι λαθος?

Ελπιζω να μην εδωσα αδικα 10 ευρω...

Δημοσ.

Τα δισκακια σου ειναι DVD-R ή +R DL? (δεν ειχα ακουσει οτι κυκλοφορησαν και -R). Mπορει το drive σου να υποστηριζει εγγραφη μονο σε DVD+R DL...

Δημοσ.

Γυρισε τα τοτε με την αποδειξη σου μηπως στα αλλαξουν, επειδη δυστυχως δεν ειναι συμβατο με DVD-R DL, οπως φαινεται στο site της εταιριας :-(:

Product Specifications ND-3500

Media supported DVD+R9, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROMXA, CD-Audio, CD Extra, CD Text, CD-IReady, CD-Bridge, Photo-CD, VideoCD, Hybrid CD
Δημοσ.

Ωραιααααα...

Λοιπον πηγα και αγορασα DVD+R DL. Τωρα οταν προσπαθω να γραψω ενα ISO αρχειο σε DVD το Nero μου βγαζει σφαλμα(could not write disc at once at 2.4x) και σταματαει...

Ξερει κανεις τι φταιει ρε παιδια,γιατι εχω αρχισει κ εκνευριζομαι με την ολη κατασταση με τα Dual Layer....

Παντως τα DVD+R τα αναγνωριζει κανονικα το NEC.

Δημοσ.

Ποια έκδοση του nero έχεις?

Εγώ είχα πρόβλημα με την 6.6.0.3 στα DVDR+DL

Με την 7.2.7.0 τελικά κατάφερα να κάνω εγγραφή (με nec3500).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...