Προς το περιεχόμενο

Όριο lan σε μέτρα?

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να δώσω πρόσβαση στο νετ σε έναν φίλο που μένει καμιά 50αρια μέτρα από εμένα ,θα υπάρχει πρόβλημα με απλό καλώδιο lan και σύνδεση στο linksys wag354g ?Δυστυχώς δεν υπάρχει οπτική επαφή για να παίξει το wireless οπότε το καλώδιο είναι μονόδρομος...

Έχει δοκιμάσει κανείς με τόσο μεγάλο καλώδιο?

Δημοσ.

Tετοιο καλωδιο θελεις φιλε μου, αλλα αυτο που βλεπεις δεν εχει ακρες και θα πρεπει να τις φτιαξεις μονος σου, αν ξερεις... Αν δε ξερεις, πηγαινε σε καποιο καταστημα πληροφορικης ή με ηλεκτρολογικα και ρωτα ποιος μπορει να στο φταιξει με το μικροτερο κοστος.

Δεν ειναι κατι τραγικο για να το κανεις μονος σου, απλα πρεπει να το κανεις 3-4 φορες την πρωτη φορα για να σου βγει σωστα...

Δημοσ.

kai liga einai ta 50.

aplos sta 50 metra prepei to kalodio na einai oposdipote:

aspro portokali

portokali

asproprasino

ble

asproble

prasino

asprokafe

kafe

kai oxi aplos pin tou pin giati den 8a sou pai3ei

Δημοσ.

Γεια χαρα!πηγαινε στην ενωση ηλεκτρολογων απεναντι απο την πυροσβεστικη (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΟ PEAK SYSTEMS :P )και παρε θωρακισμενο καλωδιο!η συνδεσμολογια που θες αφου θα συνδεθει στο linksys ειναι str8 ;)

Nαι θα σε μια χαρα με τα 50m

Δημοσ.

ΜΗΝ πάρεις θωρακισμένο (ftp, sftp) αλλά UTP. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις UTP με μανδύα μόνωσης αφού το απλό είναι για εξωτερικούς χώρους.

Δημοσ.

Αν το καλώδιο είναι στο έδαφος και βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο πιθανός να έχεις προβλήματα και από ποντίκια !!! Λατρεύουν τα καλώδια... Σε τέτοια περίπτωση πέρασέ το μέσα από σωλήνα πλαστική ... καλύτερα τύπου κωβίδη... ζητα στον συναιτερισμο ηλεκτρολογων.

Δημοσ.

αν το καλώδιο είναι εξωτερικό ,΄ζητησε (utp ή ftp) "υπόγειο".είναι πιο χοντρό και μαυρου χρώματος και εκτος απο μεγαλύτερη αντοχή ,έχει και υψηλή στεγανότητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...