iced Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Α, η freezer εχει λιγοτερα στο e-shop... Bill στην ειπα αγρια την προηγουμενη και με εχεις αχτι ε? Πολυ γουσταρω.... Οταν θα πετας μαλακια, εδω θα ειμαι να στη λεω.... Για ακομη μια φορα αποδεικνυεσαι οχι και τοσο αξιοπιστος και λίγο βαρβαρος με τον επεξεργαστη, αν μου επιτρεπεται η εκφραση.... Αν εισαι εσυ λεφτας και δίνεις ταση στη cpu λες και ειναι καμια σομπα και μόλις χαλασει αγοράζεις αλλο καλα κάνεις αλλα δεν μπορεις να συμβουλευεις τον αλλον να δίνει χωρις να καταλαβαινει χριστο... Θελουν περισσοτερη αγαπη οι υπολογιστες. Μου θυμιζεις κατι τυπους που κωλοφτιαχνουν τα αμαξια και δεν καταλαβαινουν τιποτα, εκει σκανε λευτα λευτα, παρασυρουν και άλλους και δεν εχει τελειωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Τον τελευταιο καιρο υποβαθμιζεις την συζητηση γενικα και την κάνεις τελειως βαρβαρη... Απαντησα στον αγαπητο felika πολιτισμενα και ωραια και πεταγεσαι σαν .... και λες τα δικα σου λογω κομπλεξ, επειδη καποιος ειπε κατι αντιθετο στις αποψεις σου.... Τιποτα δεν ειναι στανταρ και ολα σχετικα, δεν ειπα να ακολουθησουμε οτι ειπε το λικνκ που εδωσα κατα γραμμα αλλα να εχουμε μια ιδεα.... Εσυ δεν με εχεις στο ignore list? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εσυ δεν με εχεις στο ignore list? Yes, but I'm having fun reading some of your posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Περα απο την γελιο κοιτα να μαθαινεις κιολας απο αυτα που παραθετω, ειναι ωραιος συνδυασμος... Bill δεν πα νασαι ο καλυτερος o/c-er- δεν ξερω γω τι - , ο τροπος που συμπεριφερεσαι δεν εμπνεει σεβασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Το θέμα του "Overclocking & component's life" το ξέρω πέραν για πέραν καλύτερα από οτιδήποτε νομίζεις. Όσο για τα μαθηματικά και τις formulas τα ξέρω από πολύ πολύ παλιά...μόνο που η θεωρία χιλιάδες φορές απέχει από την πράξη... Ο μόνος υπολογιστής μου που δεν είχε φάει overclocking ήταν ο...Amstrad CPC6128... αν σου λέει κάτι αυτό By the way, δεν με ενδιαφέρει ούτε αναζητώ τον σεβασμό κανενός. Αυτές είναι οι απόψεις μου και οι εμπειρίες μου. Τις εκφράζω και συζητώ επί αυτών. Οποιανού δεν του αρέσουν οι απόψεις μου, ας διαφωνήσει και αν έχει επιχειρήματα και εμπειρίες επί αυτών ας συζητήσει μαζί μου επ' αυτών. Αν όχι, καλύτερα να αγνοήσει απλώς το post μου. Δεν ασχολούμαι πλέον σε συζητήσεις με παντελή έλλειψη παραμικρού επιχειρήματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Να σημειωσω κατι τελευταια για να τελειωνει αυτη η ιστορια.... Δεν σηζητας, μονο διαλογος δεν ειναι αυτος, ειρωνευεσαι συνεχως.... Το οτι εχεις εσυ κάποια εμπειρια δεν σημαινει οτι θα εχω και εγω την ιδια στους υπολογιστες και το ξερεις πολύ καλα.... Επισης δεν προβάλλεις επιχειρηματα, καλο θα ηταν να το εκανες και αυτο... Με επιχειρηματα και με καλη διαθεση ολα λύνονται.... Με αβασιμες ειρωνιες και με εγωιστικα συμπερασματα δεν γινεται τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 den kanetai o enas ignore ton allon na iremisoume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ρε σεις, απόψεις ζήτησα, τσακωμό βλέπω! Ρε συ iced, εδώ εμένα δεν έθιξε ο bill, εσύ προσβλήθηκες; Ηρεμία. Αύριο θα την έχω στα χέρια μου κ θα πω εντυπώσεις. Άλλη μία απορία: Πρέπει να έχει ανεμιστήρα το κουτί ακριβώς πίσω από την ΑC για να βγάζει τον αέρα; Αν δεν έχει (πρέπει να ανοίγω κ άλλη τρύπα...) πειράζει,ε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ena fan na bazei aera kai ena na bgazei genikos sto kouti kanoun kali douleia.pantos thanx gia ta info exo kai ego tin idia cpu kai thelo na tin kano kai allo overclocking.gia tin ora tin exo ligo parapano. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εντυπώσεις από AC Freezer 64Pro σε AMD X2 3800+ @2400 MHz: Από άποψη κατασκευής λίγα έχω να πω για αυτό το (κατασκευαστικά) «θηρίο». Από την πρώτη κιόλας στιγμή καταλαβαίνεις ότι το συγκεκριμένο σύστημα ψύξης δεν μπορεί να έχει πάνω από 20 ευρώ! Εάν εξαιρέσουμε τα heatpipes, τα πλαστικά και καοτσουκ-ένια μέρη όπως και τα fins της ψύκτρας είναι καλής, αλλά όχι κορυφαίας, κατασκευής. Η τοποθέτησή της είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ! Με την προεγκατεστημένη πάστα (αυτοκόλλητο) στην βάση της, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την «κουμπώσεις» στις κατάλληλες θέσεις της βάσης του επεξεργαστή (προσωπικά με δυσκόλεψε αρχικά λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ ψύκτρας cpu και ψύκτρας Northbridge). Η απόδοσή της, τέλος (και περισσότερο σημαντικό...), είναι παροιμιώδης! Η πτώση θερμοκρασίας σε full load (3D Mark 2006, PC Mark 2006) και μέτρηση με SpeedFan 4.31 κυμαίνεται από 4 εώς και 7οC! Πιό συγκεκριμένα στο 3D Mark 2006 με τις ίδιες ρυθμίσεις, από 52ο έπεσε στους 47ο C!!! Και όλες οι παραπάνω θερμοκρασίες χωρίς να έχω τοποθετήσει ακόμα fan πίσω από την AC Freezer, ώστε να βγάζει τον ζεστό αέρα (για αυτό και θεωρώ πως η θερμοκρασία του κουτιού ανέβηκε κατά ~2ο C) από το εσωτερικό του κουτιού. Με την τοποθέτηση ανεμιστήρα και καλύτερη εφαρμογή της θερμοαγώγιμης πάστας, πιστεύω πως θα έχω μία περαιτέρω μικρή πτώση (~1, 2ο C). Όσο για τον θόρυβο δεν τίθεται θέμα συζήτησης. «Η μέρα με τη νύχτα» σε σύγκριση με την stock ψύκτρα! Δεν έχω decibel-όμετρο, αλλά ώρες-ώρες νομίζω πως το pc είναι σβηστό(!) και η μοναδική πηγή θορύβου είναι οι υπόλοιποι ανεμιστήρες κουτιού και κάρτας γραφικών... Μένει να δούμε σε πόσο καιρό θα μαζέψει σκόνη και πόσο θόρυβο θα κάνει τότε! Αυτά! Όταν βάλω και τους υπόλοιπους ανεμιστήρες που θέλω (ακούω προτάσεις για 80mm) θα προσπαθήσω να ανεβάσω τη συχνότητα της cpu ακόμη παραπάνω! Ελπίζω αυτό το post να το βρείτε ενδιαφέρον και για οποιαδήποτε απορία (λέμε τώρα)... εδώ είμαστε! Εάν ο mod θεωρεί πως πρέπει να μπεί στα review παρακαλώ όπως το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.