Προς το περιεχόμενο

ALTECNET JETPACK 768KBPS ή ΟΤΕΝΕΤ OnDSL Kit Student 768

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, βρίσκομαι σε ένα δίλλημα και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Θέλω να βάλω επιτέλους dsl και έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 προσφορές

ALTECNET JETPACK 768KBPS και

ΟΤΕΝΕΤ OnDSL Kit Student 768

Εχουν την ίδια τιμή/μήνα και την ίδια ταχύτητα. Το θέμα είναι δεσμεύομαι για ένα χρόνο στην οτενετ ή βάζω το τρίμηνο της αλτεκ, που θα λήξει κάπου τα χριστούγεννα και τότε ψάχνω για καινούργια προσφορά;

Εχει κανείς εμπειρία από αλτεκ να μου πει κάποια γνώμη, γιατί εκεί είναι που κολλάω περισσότερο. Τουλάχιστον από την οτενετ ξέρω τι να περιμένω..

Και για πόλη μιλάμε για Τρίπολη, αν ξέρετε κάτι για ports, πόσο καιρό θα περιμένω περίπου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Άμα βρεις το πακέτο της altec πάρε μου κι εμένα ένα!!!

Το παρήγγειλα από το e-shop και φυσικά δεν είχαν (ούτε μου έλεγαν πότε θα έχουν).

Καλά λέω θα το πάρω από το eshop της altec. Κάνω κατάθεση τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, στέλνω fax..... πέρα βρέχει. Τους παίρνω τηλέφωνο την επόμενη, ιδέα δεν είχαν οτι είχα κάνει παραγγελία. Για να μην τα πολυλογώ με ξαναπαίρνουν το βράδυ και μου λένε:

-Ξέρετε μας έχουν τελειώσει τα πακέτα αυτά (στο eshop όμως το πουλάνε κανονικά). Μπορείτε να περιμένετε 1-2 εβδομάδες (τουλάχιστον) μέχρι να μας φέρει ο κατασκευαστής μας νέα πακέτα (????) ή να μας δώσετε περισσότερα χρήματα να πάρετε κάτι άλλο.

Τους είπα οτι θέλω τα χρήματά μου πίσω, κι ακόμα τίποτα. Πρέπει να τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο να τους πρίζω μάλλον......

Αει σιχτίρ με τα συστήματά μας εδώ στην Ελλάδα και την οργάνωσή μας.......

Δημοσ.

Τελικά πήρα το φοιτητικό γιατί θέλησα για ένα χρόνο να ησυχάσω..

Να βγει πολύ φτηνότερο μέσα στην χρονιά δεν νομίζω. Πόσο κάτω από τα 12Ε να πάει? Πάντως ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...