Προς το περιεχόμενο

NetGear DG834Gv3 wireless problem

sgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σετάρει το εν λόγω rooter σε μια φίλη μου,με ISP TEE.Χρησιμοποιεί το WIRELESS για να έχει πρόσβαση στο Laptop.

Έχει λοιπόν παρατηρηθεί το εξής πρόβλημα:

Ενώ συνδέεται κανονικά κάποια στιγμή ,όταν πας σε άλλη σελιδα η σύνδεση κόβεται(ενώ απο το rooter είναι οκ) και σου βγάζει το γνώστο error οτι η σελίδα δεν βρέθηκε ....μπλα μπλα.

Με σύνδεση Ethernet δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Το firmware του rooter δεν έχει κάποιο update.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?....

Δημοσ.

dokimazeis na allaxeis kanali sto wireless.episis na baleis na pexei se b mode ipoxreotika.kai epidi einai laptop tha pas sto management tis asirmatis kartas kai kapou leei poso dinata tha pezei i karta se antithesi me to poso tha krataei i mpataria.diladi oso telionei i mpataria toso peftei to sima.kai ekei tha baleis na pezei sto full oti kai na ginei.auta gia arxi.

Δημοσ.

Είχα κι εγώ κάτι προβληματάκια με το ασύρματο του dg834g v2 αν κοιτάξεις παλαιότερα τόπικ, κι αν θυμάμαι καλά και κάποιος άλλος φίλος. Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το router, πάντα τα δικά του έκανε.

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο router.

Μπες στο web interface, wireless setings, enable wireless access point

Στο φορητό βεβαιώσου πως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "αυτόματη απόδοση dns".

Pouline, εντάξει να μην το προτείνεις για αγορά (αν και προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος), αλλά να του προτείνεις να πάει να αγοράσει άλλο;;

Δημοσ.

Φίλε agpr φαντάζομαι τα έχει κάνει αυτά ο φίλος. Προσωπικά χρυσό και άγιο το netgear όταν λειτουργεί, αλλά το δικό μου έχει κάνει αρκετά ανεξήγητα κουλά. Ευτυχώς ως ανεξήγητα τα λύνει μόνο του μετά από λίγες μέρες!

Δημοσ.

Τι να σας πω; Η εμπειρία μου από router και δίκτυα είναι πραγματικά ελάχιστη. Χρειάστηκε να φτιάξω δίκτυο στο σπίτι βιστικά και απρογραμμάτιστα χωρίς να έχω καμμία προηγούμενη εμπειρία. Χωρίς να μπω σε κουραστικές λεπτομέρειες, αφού ήταν αδύνατο να δουλέψει το δίκτυο ασύρματα με την κάρτα της μητρικής, βγήκα για αγορά. Το μόνο modem-router που ήταν εκείνη τη μέρα ετοιμοπαράδοτο ήταν το netgear DG384GT. Το αγόρασα χωρίς να το γνωρίζω, αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε ήταν πως δύο φορές σε ένα μήνα χρειάστηκε να του κάνω reboot, γιατί δε μπορούσε να συνδεθεί. Δεδομένου πως δουλεύει 24/7 νομίζω πως είναι μάλλον καλή επίδοση. Το interface είναι αρκετά εύχρηστο για κάποιον άσχετο από δίκτυα, όπως εγώ. Κατεβάζει με 200+k/sec, έχει τα απαιτούμενα πρωτόκολλα ασφαλείας και δουλεύει χωρίς να με απασχολεί. Έχω μείνει τελικά ευχαριστημένος, αν και είμαι βέβαιος πως υπάρχουν φθηνότερα και καλύτερα.

Αλήθεια, ο sgeros δε θα μας ενημερώσει τι έγινε τελικά;

off topic:

@alfista: Ξέρεις ποιες είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές ενός alfista; Όταν αγοράζει την alfa romeo και όταν την πουλά :) .

Χωρίς παρεξήγηση, παλιό-καλό ανέκδοτο.

Δημοσ.
@alfista: Ξέρεις ποιες είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές ενός alfista; Όταν αγοράζει την alfa romeo και όταν την πουλά :) .

Με δεδομένη την υψηλή μεταπωλητική αξία των κλασικών alfa, μπορώ να το καταλάβω. :)

Δημοσ.
...

Δεν σου το είπαν ολόκληρο: ...όταν την πουλά για ν' αγοράσει την επόμενη! :P

Χωρίς παρεξήγηση, επίσης ;)

Δημοσ.

εχω το ιδιο router και μου ειχε κανει και εμενα κατι τρελα... του τυπου εκει που ειχα full σημα, χαμηλωνε και εφευγε η συνδεση, μετα καταλαβα οτι εκανε παρεμβολες η τηλεοραση και αλλαξα καναλι στο router. Τωρα ειναι ολα μια χαρα και το εχω δοκιμασει με διαφορα φορητα και κανενα δεν ειχε προβλημα.

Δημοσ.
εχω το ιδιο router και μου ειχε κανει και εμενα κατι τρελα... του τυπου εκει που ειχα full σημα, χαμηλωνε και εφευγε η συνδεση, μετα καταλαβα οτι εκανε παρεμβολες η τηλεοραση και αλλαξα καναλι στο router. Τωρα ειναι ολα μια χαρα και το εχω δοκιμασει με διαφορα φορητα και κανενα δεν ειχε προβλημα.

dio pragmata dokimazeis panta ston router otan den pezei kala to wireless i malon 3.1.allagi kanaliou

2.xamiloma se b mode

3.an ine laptop bgazeis to power management kai bazeis na pezei sto full i karta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...