Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένη μητρική η επεξεργαστής??

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ενα Pc στην δουλειά το οποίο παρουσίασε ξαφνικά το εξής πρόβλημα.Πατώντας το κουμπί για να το ανοίξεις γύρναγαν οι ανεμιστήρες (cpu-τροφοδοτικού-chipset) για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά σταμάταγαν.Το παράξενο είναι μόλις έβγαζα την 4pin τροφοδοσία για τον Pentium4 οι ανεμιστήρες γυρνάγαν κανονικά αλλά φυσικά δεν δούλευε τίποτα μιας και δεν έπαιρνε τροφοδοσία το cpu

Υπέθεσα ότι έφταιγε η μητρική οπότε την έστειλα στην quest να μου την αλλάξουν μέσω του καταστήματος που την είχα αγοράσει.

Σήμερα επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να εγκαταστήσω windows.Αφού έστησα το pc το ανοίγω και πάλι τα ίδια.

Κατά την γνώμη πρέπει να φταίει η μητρική η το cpu?έχω δοκιμάσει τα πάντα.Έχω αλλάξει 4 τροφοδοτικά , έχω βάλει άλλες μνήμες .Οτι είναι δυνατόν το έκανα.

Δημοσ.

Μα κανένας πια δεν ξέρει?Δεν το θεωρώ απίθανο πάντως.Και εγώ τεχνικός είμαι και μιας και ξέρω αρκετούς στην αγορά κανένας δεν μου έδωσε σίγουρη απάντηση.anyway .θα πάω αύριο από την quest να μου δώσουν κανα καινούργιο

Δημοσ.

το κλασσικο πειραμα λυνω υπολογιστη και δοκιμαζω κομματια σε αλλον ειναι και η μονη λυση να δεις τι φταιει. Πιθανως παντως να ειναι ο επεξεργαστης

Δημοσ.

Τροφοδοτικό θα ελεγα κ εγω για αρχή..

RAM δεν θα το έλεγα γιατί είναι διαφορετικά τα συμπτώματα..

Ασε μονο πανω τροφοδοτικό, μητρική επεξεργαστή μνήμη και vga και αν μπορείς στο "αέρα" για να αποφύγεις βραχυκυκλωματα (απίθανο λιγάκι αλλά....)

Δισκους κ αλλες κάρτες βγάλτα για την δοκιμή.

Δημοσ.

Τελικα ηταν ο επεξεργαστης .Ετσι μου ειπαν απο την Quest.Πήρα καινουργιο επεξεργαστη (P4 , 478 SOCKET 3.0GHZ) και ολα μια χαρα.Ευχαριστώ παιδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...