Προς το περιεχόμενο

Κάηκαν τα Creative gigaworks s750

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις χθες αγόρασα τα creative gigaworks s750. Λοιπόν, ενώ μέχρι χθες το βράδυ έπαιζαν κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα, σήμερα που πήγα να τα ανοίξω παρατήρησα οτι το πάνελ μπροστά είχε σβήσει και δεν άναβε το κόκκινο λαμπάκι. Έβγαλα και ξαναέβαλα το ρεύμα τ'ιποτα. Το αποσύνδεσα από το woofer και το ξανασύνδεσα τίποτα. Εν τω μεταξύ το πράσινο λαμπάκι πίσω από το γούφερ ανάβει αλλά στην ουσία δεν μπορώ να ανοίξω τα ηχεία μιας και το πάνελ δεν λειτουργεί. Τι μπορεί να έχει γίνει? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να το φτιάξω αλλάζοντας πχ καμιά ασφάλεια?

Δημοσ.
afou ta pires xtes vour piso kai min to psaxneis esi kai sou poun oti den se kaliptei i eggiisi.

To προβλημα είναι οτι τα πήρα Online από e-acorn shop και άντε τώρα να τα ξαναπηγαίνω πίσω 40 κιλά ηχεία :-(

Δημοσ.
kai ama den pexoun kai sou poun oti ta exeis piraxeikai den st aallazoun ti tha ta kaneis?tha ta fas stin mouri?sta dika mou 5.1 ta epexe o roostatis pou ine gia tin foni kai gia power on.

Τι να πω, κρίμα τόσα λεφτά και την ταλαιπωρία του κουβαλήματος και του στησίματος. Τώρα άντε πάλι από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Πως κάηκε μέσα σε μια νύχτα. Γνωρίζεις ποιά είναι η αντιπροσωπεία της creative στην ΕλλάδΑ?

Δημοσ.
Τι να πω, κρίμα τόσα λεφτά και την ταλαιπωρία του κουβαλήματος και του στησίματος. Τώρα άντε πάλι από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Πως κάηκε μέσα σε μια νύχτα. Γνωρίζεις ποιά είναι η αντιπροσωπεία της creative στην ΕλλάδΑ?

den xero pia einai.i altec eferne creative nomizo alla den nomizo na ine auti.tha se gelaso.se kana site grafei tipota gia tin ellada.

Δημοσ.

Και το κακό είναι οτι υποψιάζομαι οτι είναι πρόβλημα μόνο του fornt panel και όχι των ηχείων αυτών καθαυτών. Κάτι προβλήματα είχε αναφέρει ο billpeppas σχετικά με ελλατωματικές παρτίδες αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς.

Δημοσ.

Εφόσον το λαμπάκι στο Sub σου είναι πράσινο, και δεν έχει "πυρακτώσει" την ασφάλεια, είναι πρόβλημα του Panel πιθανότατα ( εκτός και αν σου έτυχε γκαντεμιά μεγάλη και το πρόβλημα είναι στο κύκλωμα του προενισχυτή μέσα στο sub ).

Εχω εγω ένα panel περισσεύον αν θες να δοκιμάσεις ( αρκεί να μένεις Αθήνα αλλιώς μην χρεώνεσαι τζάμπα μεταφορικά ).

Αλλιώς...πας στην InfoQuest ( Αλ. Πάντου 25-27 , τηλ 2119991000 ) για Service.

Δημοσ.
Εφόσον το λαμπάκι στο Sub σου είναι πράσινο, και δεν έχει "πυρακτώσει" την ασφάλεια, είναι πρόβλημα του Panel πιθανότατα ( εκτός και αν σου έτυχε γκαντεμιά μεγάλη και το πρόβλημα είναι στο κύκλωμα του προενισχυτή μέσα στο sub ).

Εχω εγω ένα panel περισσεύον αν θες να δοκιμάσεις ( αρκεί να μένεις Αθήνα αλλιώς μην χρεώνεσαι τζάμπα μεταφορικά ).

i ipografi sou xepernaei tis 5 grammes.

Δημοσ.

Αν εχεις το πάνελ ενδιαφέρομαι άμεσα αν δεν σου κάνει τον κόπο.

Μένω Αθήνα, Αμπελόκηπους

Να'σαι καλά

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς έρχομαι και το παίρνω. Στείλλε μου Pm μόνο που να έρθω. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

etsi efaga friki ego me auto pou rithmizeis tin foni.mou anevokatevene i foni xoris na to agizo.telika afou to aniksa efage kati katsabidies telika eftiaxe.ama xalasei briskeis tetoio mono tou i oxi?malon oxi.fobame min xalasei kai den exo orexi na petaxo 5,1 ixeia.

Δημοσ.
etsi efaga friki ego me auto pou rithmizeis tin foni.mou anevokatevene i foni xoris na to agizo.telika afou to aniksa efage kati katsabidies telika eftiaxe.ama xalasei briskeis tetoio mono tou i oxi?malon oxi.fobame min xalasei kai den exo orexi na petaxo 5,1 ixeia.

Έναν ροοστάτη θες, αλλάζεις τον υπάρχοντα με τον νέο, και είσαι ok.

Τώρα για ανταλλακτικό χειριστήριο μόνο από την εγγύηση δεν γίνεται ( ακόμα και αν επικοινωνήσεις με την Creative Labs, το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν όλο το set πίσω για αλλαγή με καινούργιο set )

Δημοσ.

ektos eggiisis.apla elega mipos poulousan xexorista.entaxei gia tin ora pezei alios meta thelei kolitiri kai blakies.kai genikos kai apo allon exo akousei gia provlima se panel kai roostates.kati bromaei se auta.kati mpananies kanei i creeative ekei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...