xalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ένα html που λέει click here to create a file αυτό είναι link στο create.html που έχει το function της php <?php $handle = fopen("d:\info.txt", "x+"); ?> υποτίθεται ότι θα δημιουργηθεί ένα αρχείο στο d:\ με το όνομα info.txt έκανα rename το create.html σε create.php αλλά τίποτα... το function της php το έχω στο head
xalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 update τα έβαλα όλα στο htdocs τώρα παίρνω αυτό το λάθος απο το create.php "Warning: fopen(d:\info.txt) [function.fopen]: failed to open stream: File exists in C:\Program Files\xampp\htdocs\project\create.php on line 7" το create.php το άλλαξα και τώρα είναι <html> <head> </head> <body> <h1> file is done </h1> <?php $handle = fopen("d:\info.txt", "x+"); ?> </body> </html>
Dikemou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 http://uk.php.net/fopen : If the file already exists, the fopen() call will fail by returning FALSE and generating an error of level E_WARNING.
xalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ok Dikemou είχε δημιουργηθεί τελικά και δε το πήρα χαμπάρι! thank you!!!!
alkisg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 > fopen("d:\info.txt", "x+"); Θέλει δυο \\ fopen("d:\\info.txt", "x+");
xalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 τώρα το θέμα είναι να το γεμίσω... και μία \ παίζει...
alkisg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασε να ονομάσεις το αρχείο σου "D:\name.txt" και το ξανασυζητάμε... "\n" = enter "\t" = tab κτλ κτλ
xalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 είμαι στη σχολή τώρα δοκιμές πάλι όταν επιστρέψω... πρέπει να βρω και ένα καλό βιβλίο για php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.