StavrosD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω αποκωδικοποιητή NOVA και συνδρομή (αν αμφιβάλει ο admin ας μου ζητήσει να του στείλω την απόδειξη). Στο άμεσο μέλλον θα αγοράσω κάρτα DVB για τον υπολογιστή, και module για IRDETO 2 ώστε να βλέπω στον υπολογιστή NOVA και να μπορώ να γράφω ότι θέλω χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας. Επειδή τον υπολογιστή τον έχω στο δωμάτιό μου, και μερικές φορές θέλει να βλέπει και ο αδερφός μου στο δικό του, έλεγα να του πάρω μαι Skystar 2 αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να του διανείμει το κλειδί μέσω δικτύου. Θα μου πείτε γιατί δεν θέλω να μεταφέρω συνέχεια την κάρτα από μηχάνημα σε μηχάνημα. Απλούστατα σιγά σιγά φθείρονται οι επαφές και χαλάνε, και επιπλέον το κόστος μιας Skystar 2 είναι κάτω από το μισό του κόστους μιας Skystar 1 + CAM. Απ'ότι ξέρω γίνεται, αλλά δεν ξέρω με ποιό πρόγραμμα. Αν δεν γίνεται με πρόγραμμα, το πολύ πολύ να καταφύγω στο κλασικό κολπάκι με card cloning, το οποίο δυστυχώς κοστίζει.
kostastnt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να τις κλωνοποιήσεις... Απλά βρες κάτι splitter που κυκλοφοράνε και μοιράζουν το κλειδί σε δέκτες, σε κάρτες υπολογιστή κτλ.... Παραπάνω δεν ξέρω, αλλά αυτά τα είχα διαβάσει στο περιοδικό "Δορυφορικά νέα" Σεπτεμβρίου.... Ψάξε εκεί!
tsakonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Kapote pou psaxnomoun gia doruforika epesa panw sto http://sdtv.gr kai vrika oles tis liseis ... Doriforiomaneis oloi ekei mesa ...bes sto forum kai rwta oti thes..
polidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Opos eipe kai o filos pio pano eiparxoune splitter pou kanoun tin doulia pou thes. Arki na sou po oti pire ena tetio enas dikos mou kai mirazei me mia karta(sindromi se 3 tileoraseis(2xpaidika kai saloni) asirmata kai o kathenas na dei oti kanali goustari. Psaxe ligo Google
StavrosD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν λες splitter πως το εννοείς; Μοιράζει την εικόνα μετά την αποκωδικοποίηση, ή εννοείς αυτό που βγάζει από μια κάρτα πολλές;
kostasbm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εννοει ταυτοχρονο μοιρασμα για πως θα μπορει ο καθενας να βλεπει οτι γουσταρει γραψε τη λεξη splitter στο google και θα δεις τι ειναι
kifinas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείς να βάλεις n αποκωδικοποιητές σε ένα χώρο, με 1 πιάτο και με spitter να μοιράσεις το σήμα σε όλους. Με ένα άλλο μηχανάκι μπορείς να μοιράσεις τα κλειδιά σε όλους και έτσι ο κάθε δεκτης να δείχνει άλλο πρόγραμμα (θες utp καλωδιο από κάθε θέση στο μηχανάκι.). Αργότερα ίσως ανακαλύψεις ότι μπορείς να μοιράσεις κλειδιά και μέσω του web. Αναλυτικά ή σε κάποιο καλό κατάστημα δορυφορικών ή στο sdtv.gr
ChrisAce Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Esu mporei na exeis sundromh sthn nova alla auto pou 8es na kaneis einai paranomo. Apeu8hnsou kalutera sthn idia thn etaireia kai rota an kai pos ginete auto. http://www.nova.gr 2106602000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.