passenger57 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα ρε παιδιά με ATHLON 3000+ Msi Neo2 Platinum 2x512 DDR 2 ide HDD 1 Sata Νvidia Mx440 Pci Tv tuner Pci SKYSTAR II sat card Pci S/B sound card Pci modem 3 usb devices Έχω 350 WATT Chieftech εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς καμμία αλλαγή... τελευταία το pc απλά ...κλείνει....δεν εννοώ shutdown Για να το επαναφέρω.. κλείνω το τροφοδοτικο απο το διακόπτη του...πατάω το boot κουμπί μερικές φορές να αποφορτιστεί...και έπειτα ανοίγει μετα απο λίγη ώρα κλείνει....HELP!(Θερμοκρασίες 35-40 βαθμοί κελσίου tops!) Λέτε να φταίει το τροφοδοτικό? λέτε να είναι κάτι άλλο? Θερμόκρασία δεν βλέπω να φταίει...το έχω ανοικτό το κουτί και συνήθως έχω και Aircoditioneri στο δωμάτιο μου. Καμμιά ιδέα?
chriskk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 emena mou ekane reboot se kapoies faseis kai eftaige ena DIMM mnhmhs...alla na kleinei teleios den to exo ksanasynanthsei se mena.
passenger57 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα είδα το Core Center συνοδευτικό πρόγραμμα που σου δίνει πληροφορίες για την μητρική MSI να μου βγάζει alert ότι η τάση της μνήμης πάει πάνω απο 2,70 βόλτ και φτάνει στα 2,82 βόλτ...δεν έχω κάνει όβερκλοκ...λέτε να έχει καμμία σχέση αυτό?
sniper_206 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ή κανένα καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή; Δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις τις μνήμες;
geoastrix Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Σαν να μου μυρίζει κάτι ψημένο εεε.....μαλλον σταθεροποιητής τροφοδοτικου μου μυρίζει!
nitro-gun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 και μενα τροφοδοτικο μου μυριζει παντως:???:
oneofthem Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 τροφοδοτικό φαίνεται να είναι, αλλά γιατί δε δοκιμάζεις τα κομμάτια σε pc φίλου να τελειώνεις? απλή λύση, ένα μεσημεράκι θα σου κοστίσει, ένα ένα τα κομμάτια να δεις τι φταίει
tolis86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 an eidika einai trofodotiko me to kainoyrio poy tha pareis pare kai enan statheropoiiti rasis...me 8 euro perneis maxwell kai ftaneis mexri ta apc pou einai ta kalitera na timologountai sta 15...
passenger57 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αλλαξα τις μνήμες και πάλι τα ίδια...εβγαλα το μπριζάκι του τροφοδοτικού που μπαίνει στην μητρική και ειδα πως έχει 4 μαυρισμένα pins!!! ελπίζω να μου το αλλάζει το πλαίσιο..είναι ουτε 5 μηνών τροφοδοτικο!
paizei_rolo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 trofodotiko einai. mplokarei kai meta prepei na to bgaleis apoo to reuma na ksemplokarei. ANTIKATASTASI GRIGORA min sou kanei alla....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.