Προς το περιεχόμενο

Το PC απλά...κλείνει!

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά με

ATHLON 3000+

Msi Neo2 Platinum

2x512 DDR

2 ide HDD

1 Sata

Νvidia Mx440

Pci Tv tuner

Pci SKYSTAR II sat card

Pci S/B sound card

Pci modem

3 usb devices

Έχω 350 WATT Chieftech εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς καμμία αλλαγή...

τελευταία το pc απλά ...κλείνει....δεν εννοώ shutdown

Για να το επαναφέρω.. κλείνω το τροφοδοτικο απο το διακόπτη του...πατάω το boot κουμπί μερικές φορές να αποφορτιστεί...και έπειτα ανοίγει

μετα απο λίγη ώρα κλείνει....HELP!(Θερμοκρασίες 35-40 βαθμοί κελσίου tops!)

Λέτε να φταίει το τροφοδοτικό? λέτε να είναι κάτι άλλο?

Θερμόκρασία δεν βλέπω να φταίει...το έχω ανοικτό το κουτί και συνήθως έχω και Aircoditioneri στο δωμάτιο μου. Καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

Σήμερα είδα το Core Center συνοδευτικό πρόγραμμα που σου δίνει πληροφορίες για την μητρική MSI να μου βγάζει alert ότι η τάση της μνήμης πάει πάνω απο 2,70 βόλτ και φτάνει στα 2,82 βόλτ...δεν έχω κάνει όβερκλοκ...λέτε να έχει καμμία σχέση αυτό?

Δημοσ.

τροφοδοτικό φαίνεται να είναι, αλλά γιατί δε δοκιμάζεις τα κομμάτια σε pc φίλου να τελειώνεις? απλή λύση, ένα μεσημεράκι θα σου κοστίσει, ένα ένα τα κομμάτια να δεις τι φταίει;)

Δημοσ.

an eidika einai trofodotiko me to kainoyrio poy tha pareis pare kai enan statheropoiiti rasis...me 8 euro perneis maxwell kai ftaneis mexri ta apc pou einai ta kalitera na timologountai sta 15...

Δημοσ.

Αλλαξα τις μνήμες και πάλι τα ίδια...εβγαλα το μπριζάκι του τροφοδοτικού που μπαίνει στην μητρική και ειδα πως έχει 4 μαυρισμένα pins!!! ελπίζω να μου το αλλάζει το πλαίσιο..είναι ουτε 5 μηνών τροφοδοτικο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...