Προς το περιεχόμενο

Σεβαχ ο Θαλλασινός

jojos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω το cartoon με τις περιπέτειες του Σεβαχ του θαλλασινού.Είναι παλιό και συγκεκριμένα ακουγόταν η μουσική του Jean Michel Jarre - Oxygene.

Κάποια tips πως να το ψάξω (τιτλος κ.τ.λ.) ή που μπορώ να το βρω.

Ευχαριστώ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ο σεβαχ αγγλικα λεγεται sinbad.το καρτουν που ψαχνουμε δεν γνωριζω πως λεγεται.αν γνωριζει κανεις ας μας πει.το εδειχνε η τηλεοραση πριν καμια δεκαρια χρονια,ισως και λιγοτερο.νομιζω δεν ηταν επεισοδια αλλα αυτοτελες.τελος εμοιαζε λες και ηταν φιαγμενο απο χαρτονια.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τουλαχιστον για το πρωτο link τα αρχεια υπαρχουν.Μαλλον ξεχνας να εμφανισεις ολοκληρη την διαδρομη των link(βλ. ροζ πλαισιο της συγκεκριμενης σελιδας).

Δεν ξερω ομως αν ειναι το καρτουν που ψαχνουμε.δεν το εχω κατεβασει ακομη ολο γιατι οι ταχυτητες rapidshare ειναι για τα μπαζα.

Δημοσ.

Γενικά και εγώ έχω γυρίσει Γη και ουρανό για να το βρω αλλά τζίφος!

The Funtastic Voyages of Sinbad the Sailor

Είμαι 99% σίγουρος ότι είναι αυτό και αυτό.

Εάν δείτε έχει μόνο ένα άτομο στο Cast όπως είχε και αυτό που ψάχνουμε!

Έχω την εντύπωση πως το είχε παίξει και στην ΕΡΤ εάν έχει κανείς κανένα γνωστό να κάνει καμιά αναζήτηση στο αρχείο!

Δημοσ.
Τουλαχιστον για το πρωτο link τα αρχεια υπαρχουν.Μαλλον ξεχνας να εμφανισεις ολοκληρη την διαδρομη των link(βλ. ροζ πλαισιο της συγκεκριμενης σελιδας).

Δεν ξερω ομως αν ειναι το καρτουν που ψαχνουμε.δεν το εχω κατεβασει ακομη ολο γιατι οι ταχυτητες rapidshare ειναι για τα μπαζα.

Αυτό για το ότι η ταχύτητες του Rapidshare είναι για μπάζα μην το πεις παρά έξω....

Θα σε πάρουν με της ντομάτες....

Δημοσ.

Φιλε μου αν και δεν εχω καμια απολυτως ορεξη να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου θα σου πω μονο οτι εισαι απλα ασχετος απο ιντερνετ ή στην καλυτερη χρησιμοποιεις αποκλειστικα και μονο αποκλειστικα rapidshare και εχεις χασει λιγα επεισοδιακια σχετικα με τα δικτυα.Οσο για τον σεβαχ που ειναι το θεμα μας ελπιζω καποιος να το εχει και να το "ανεβασει".πραγματικα δεν υπαρχει καμια πληροφορια στο ιντερνετ, εχω ψαξει και εγω παντου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...