mentoras99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Υπαρχει καμια ιστοσελιδα ή αλλος τροπος να τσεκαρω αν ενα τηλεφωνικο νουμερο έχει πανω του και ενεργοποιημενη adsl?
Pan_Bvs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Nomizo pos an exeis ena modem i router pou na exei ena lampaki me endeiksi "DSL" kai einai anameno otan sindeeis tin siskeui, tote i grammi einai DSL...
HexStatic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 O akomh pio eukolos tropos gia na katalabeis an exeis adsl einai na sikoseis to akoustiko apo to tilefono sou.An exeis parasita tote einai poly pithanon na exeis adsl.(efoson exeis mia tetia upopsia, giati ta parasita genikotera den simainei oti kapoios exei adsl).Aplws an den baleis filtraki panw sto tilefono otan sikwneis to akoustiko exeis parasita.
Pan_Bvs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Gia ena diastima pou eixa grammi adsl alla den eixa sindethei sto internet to tilefono douleue kanonika, xoris parasita. Otan sindethika anagkastika na paro filter.
Japan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 O akomh pio eukolos tropos gia na katalabeis an exeis adsl einai na sikoseis to akoustiko apo to tilefono sou.An exeis parasita tote einai poly pithanon na exeis adsl.(efoson exeis mia tetia upopsia, giati ta parasita genikotera den simainei oti kapoios exei adsl).Aplws an den baleis filtraki panw sto tilefono otan sikwneis to akoustiko exeis parasita. Afto an den kano lathos isxyei mono gia tis PSTN syndeseis.
De@th L0rd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 MΠά σε μένα που στο πατρικό μου έχω ADSL over-PSTN δεν ακούγεται τίποτα αν δεν έχεις το modem πάνω.Χωρίς φίλτρο εννοείται.Τα παράσιτα πιστεύω είναι αντιληπτά μόνο όταν συγχρονίζει το Modem-router.
capthookb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ νομίζω γιατί νομίζω πως ο mentoras δεν έχει φυσική πρόσβαση με τη γραμμή για την οποία θέλει να μάθει αν έχει aDSL
tarrasque Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ νομίζω πως ο mentoras θέλει να μάθει αν μια ασχετη γραμμη (όχι η δικιά του) έχει ενεργοποιημένη dsl, πράγμα που δεν γίνεται για ευνόητους λόγους (όλοι έχουμε μια διαφορετική άποψη και ξέρετε τι λένε για τις απόψεις
mentoras99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια, για να μην κανετε εικασιες να σας πω τι θελω. Ειμαι σε ενα σπιτι και θα μετακομισω σε αλλο. Επειδη δεν θελω να μεινω ουτε μερα χωρις dsl, προτιμω να καθυστερησω τη μετακομιση παρα να παω ολο τον εξοπλισμο στο νεο σπιτι και να μην εχω dsl. Δεν ξερω αν μπορει καποιος στο οτε να σου πει σιγουρα οτι εχεις dsl στο ταδε τηλεφωνο κι ειπα να ρωτησω αν υπαρχει καποια αλλη αυτοματοποιημενη υπηρεσια.
capthookb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή δική σου θα είναι η γραμμή στο νέο σπίτι; Πως θα έχεις εκεί adsl αν δεν κάνεις ενεργοποίηση από μόνος σου; Υπάρχει ήδη η γραμμή και έχεις κάνει την ενεργοποίηση για να μπεί και adsl;
ChPaNaG Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια, για να μην κανετε εικασιες να σας πω τι θελω.Ειμαι σε ενα σπιτι και θα μετακομισω σε αλλο. Επειδη δεν θελω να μεινω ουτε μερα χωρις dsl, προτιμω να καθυστερησω τη μετακομιση παρα να παω ολο τον εξοπλισμο στο νεο σπιτι και να μην εχω dsl. Δεν ξερω αν μπορει καποιος στο οτε να σου πει σιγουρα οτι εχεις dsl στο ταδε τηλεφωνο κι ειπα να ρωτησω αν υπαρχει καποια αλλη αυτοματοποιημενη υπηρεσια. λοιπόν παίρνεις μία συσκευή τηλεφώνου και πας και παίρνεις από το καινουργιο σπίτι τηλεφωνο στο 134 και τους ρωτας. Γενικοτερα πληροφορίες για τηλεφωνική σύνδεση δίνουν μόνο αμα τους παίρνεις από το ίδιο τηλεφωνο.
xilef Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε συ φίλε μήπως εννοείς αν η περιοχή που θα πας έχει διαθέσιμες πόρτες DSL? Aν μπεις στο site του ΟΤΕ, και πληκτρολογήσεις ενα κοντινό τηλ, της περιοχής θα σου δείξει. Αν παλι κάνεις μεταφορά το ΔΙΚΟ σου τηλ. στην άλλη περιοχή, και υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες, μαζι με τη μεταφορά θα σου κανουν και μεταφορά του DSL..
tarrasque Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 η πιο αξιοπιστη πηγη είναι να πάρεις το 134 και να τους εξηγησεις το θέμα σου, θα σου απαντήσουν
3rmis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Kat arxin kalos sas vrika, auto einai to proto mou post. Ston filo m exo na paratheso ena link http://www.vivodi.gr/site/content.php sto opio kato kato grafeis to noumero tou tilefonou kai vlepeis akrivos ti einai i grammh. Elpizo na voithisa:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.