Panahs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που το είχα βάλει παλιότερα μου λειτουργούσε και μετά τις 3 μέρες. Την πέμπτη μέρα έτυχε και φάγανε σκάλωμα τα windows και έκανα φορματ. Το ξαναεγκαθιστώ και τι βλεπω? Υπόλοιπες μονάδες 0:00 (και δεν έπεζε). Καλά, πώς γίνεται αυτό??
vpanos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εμενα δεν δουλευει με τιποτα. να σκεφτειτε εκανα format και εγκατασταση τα windows σε αλλο σκληρο στο κομπιουτερ μου περασα παλι το mytv και δεν δουλευει
tolis_01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά, πώς γίνεται αυτό?? Δεν έχω ιδέα. Πάντως τώρα δουλεύει ξανά (χωρίς να κάνω τίποτα)
rallis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Για να λυθεί το πρόβλημα με τις 3 μέρες trial καντε το εξής: Πλήρη απεγκατάσταση του προγράμματος ακόμα και από την registry! Μετά όταν το ξαναεγκαταστήσετε δουλέυει κανονικά (δοκιμασμένο σε 2 pc) χωρίς να έχει όριο ημερών και χωρίς να έχετε κάνει κάτι παράνομο π.χ.crack!!! Για περισσότερη βοήθεια pm...;-)
GIANNISPATRA Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ralli από δικιά μου δοκιμή δεν θέλει registry clean . Αλλά καλό είναι να την αδειάσουμε ......Α και ένα tip αν κολήσει και δεν βάζει το κανάλι .. απλά πατάμε αρχείο-κώδικας Pin και ξαναπατάμε πάρε trial στη συνέχεια αλλάζουμε τα στοιχεία και πατάμε ενημέρωση δουλεύει άψογα.. Βλέπω να πληρώνω είναι the best
Panahs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το θέμα είναι μήπως κρατάει κανά σειριακό της motherboard η εταιρεία... τι να πω, υπάρχει άλλος τρόπος να συμβαίνει αυτό? Πάντως το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα μας το κόψουν... όπως είναι σίγουρο και το ότι θα σπάσει, αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει.
rallis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το θέμα είναι μήπως κρατάει κανά σειριακό της motherboard η εταιρεία... τι να πω, υπάρχει άλλος τρόπος να συμβαίνει αυτό? Πάντως το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα μας το κόψουν... όπως είναι σίγουρο και το ότι θα σπάσει, αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει. Δεν φαινεται να κραταει κανενα στοιχειο του χρήστη.Βεβαια αυτό μπορει να το πεί σίγουρα μόνο ενας προγραμματιστής.Ας ελπίσουμε οτι δεν θα το κόψουν κάποια στιγμή ,γιατί τότε ότι και να σπάσει κανείς δεν θα γίνεται τίποτα. Βλέπω να πληρώνω είναι the best Giannispatra κι εγω θα πληρωνα γι αυτο το προγραμμα!Αν το κόψουν και έχει μιά λογική τιμή θα τα σκάσω.Είναι super!Μόνο που έχω τηλεόραση με full σήμα εκεί που δεν μπορώ να βάλω κεραία μου φτάνει.
dimi7RiS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εγω εκανα ενα restart και τωρα μου βγαζει 'οτι ''η υπηρεσια αυτη δεν ειναι διαθεσιμη στην ελλαδα'' τι στο καλο συμβαινει?
rallis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το mytv οταν εγκατασταθεί ξανά μετά από το σβήσιμο ,σου βγάζει υπολοιπόμενο χρόνο 0 αλλά παρόλα αυτά παίζει κανονικά! εγω εκανα ενα restart και τωρα μου βγαζει 'οτι ''η υπηρεσια αυτη δεν ειναι διαθεσιμη στην ελλαδα'' τι στο καλο συμβαινει? Απλά βλέπει το πρόγραμμα την ip σου οτι είσαι από Ελλάδα.Για κάνε λίγο search στο forum να δεις τι θα κάνεις.....:wink:
ChrisAce Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Mou fainete pos douleuomaste.. Thn epomenh fora pou 8a anoiksei idio topik 8a pesoun kefalia. mhn mou peite oti den sas proidopoihsa..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.