tsotrilos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το εχω εγκαταστησει απο την περασμενη τεταρτη το mytv... Ακομα και σημερα παιζει μια χαρα 768 low.To προγραμμα φυσαει ασχημα αν σκεφτει κανεις οτι αν τυχον θες να δεις κατι που επαιξε στην τηλεοραση μεχρι και 3 μερες πριν μπορεις να το δεις... Θα πληρωνα κατι τετοιο...ασχετα αν βλεπω τσαμπα... Δεν δουλεψα το surfanonymous αλλα ενα αλλο προγραμματακι ονοματι Torpark....
ata1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το torpark το δοκίμασα και δεν κάνει δουλειά, μάλλον θα σου τρέχει και χωρίς αυτό. Με το surf anonymus όλα καλά!!! Παιδιά είναι δυνατόν με 512 σύνδεση να κολλάει άσχημα και να χάνει frames?!
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μπορεί να βοηθήσει κάποιος να το δοκιμάσω κι εγώ;απο τι είδα δεν υπάρχει προς download οπότε οποιος το έχει ας κάνει τον κόπο να στείλει ενα καθαρά ενημερωτικό pm..
mstam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 και σε μενα αν μπορει καποιος να μου τι στειλει
szaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Έμένα εδώ και μέρες μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω: "Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον σέρβερ, δοκιμάστε αργότερα. Ελεγξτε την σύνδεση του Ίντερνετ και τις ρυθμίσεις των φίλτρων ασφαλείας." Χρησιμοποιώ το surfanonymous, και έχω δοκιμάσει πολλές φορές με διαφορετικούς proxies. Ξέρει κανένας γιατί το κάνει; Αν μπορείτε στείλτε κάνα pm, ή γράψτε εδώ..
cmelegos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ακριβώς το ίδιο και σε μένα!!!και μετά μου βγάζει το κλασσικό ότι είμια Ελλάδα
dimi7RiS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αν μπορουσε καποιος να βοηθησει....plz
karolos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 mallon tha kleisei to topic opos kai to prohgoymeno....
cmelegos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 οκ ολα καλα αλλα τι θα γίνει με τις 3 μέρες???
SMIRNOFF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μια φορά την βδομάδα έχει πρωτάθλημα..άντε και άλλη μια champions league...φόρτωνε το μόνο για εκείνες τις μέρες πάντως όσοι είναι διατεθημένοι να πληρώσουν....υπάρχει και το site του supersport με live streaming..απλώς η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και θέλει proxy..
tolis_01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 mallon tha kleisei to topic opos kai to prohgoymeno.... Αμα αρχίσουν πάλι όλοι και ζητάνε pm και γεμίσει το topic με 1000 άχρηστα μηνύματα, φυσικά και θα κλείσει :evil: Γι' αυτό όσοι θέλετε pm, κατ' ευθείαν σε εμένα και όχι στο topic. edit: Όχι για το πως ξεπερνάμε το 3 days trial, δεν ξέρουμε ακόμα (και μάλλον δεν γίνεται).
cmelegos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδή απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι και είναι όλα οκ?
tolis_01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδή απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι και είναι όλα οκ? Εγώ πάντως που το είχα βάλει παλιότερα μου λειτουργούσε και μετά τις 3 μέρες. Την πέμπτη μέρα έτυχε και φάγανε σκάλωμα τα windows και έκανα φορματ. Το ξαναεγκαθιστώ και τι βλεπω? Υπόλοιπες μονάδες 0:00 (και δεν έπεζε). Άρα μάλλον η απεγκατάσταση δεν λύνει το πρόβλημα. Τώρα ξαφνικά από προχθές άρχισε να ξαναπαίζει (χωρίς να κάνω τίποτα :-? ).
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Το προγραμμα δεν ειναι παρανομο και ειναι trial, γιατι δεν βαζετε το link ; http://rapidshare.de/files/33588022/MyTVSetup.exe.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.