Προς το περιεχόμενο

mytv + supersport

cookies21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω εγκαταστησει απο την περασμενη τεταρτη το mytv... Ακομα και σημερα παιζει μια χαρα 768 low.To προγραμμα φυσαει ασχημα αν σκεφτει κανεις οτι αν τυχον θες να δεις κατι που επαιξε στην τηλεοραση μεχρι και 3 μερες πριν μπορεις να το δεις...

Θα πληρωνα κατι τετοιο...ασχετα αν βλεπω τσαμπα...

Δεν δουλεψα το surfanonymous αλλα ενα αλλο προγραμματακι ονοματι Torpark....

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το torpark το δοκίμασα και δεν κάνει δουλειά, μάλλον θα σου τρέχει και χωρίς αυτό. Με το surf anonymus όλα καλά!!! Παιδιά είναι δυνατόν με 512 σύνδεση να κολλάει άσχημα και να χάνει frames?!

Δημοσ.

μπορεί να βοηθήσει κάποιος να το δοκιμάσω κι εγώ;απο τι είδα δεν υπάρχει προς download οπότε οποιος το έχει ας κάνει τον κόπο να στείλει ενα καθαρά ενημερωτικό pm.. ;)

Δημοσ.

Έμένα εδώ και μέρες μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω: "Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον σέρβερ, δοκιμάστε αργότερα. Ελεγξτε την σύνδεση του Ίντερνετ και τις ρυθμίσεις των φίλτρων ασφαλείας." Χρησιμοποιώ το surfanonymous, και έχω δοκιμάσει πολλές φορές με διαφορετικούς proxies. Ξέρει κανένας γιατί το κάνει; Αν μπορείτε στείλτε κάνα pm, ή γράψτε εδώ..

Δημοσ.

μια φορά την βδομάδα έχει πρωτάθλημα..άντε και άλλη μια champions league...φόρτωνε το μόνο για εκείνες τις μέρες :P

πάντως όσοι είναι διατεθημένοι να πληρώσουν....υπάρχει και το site του supersport με live streaming..απλώς η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και θέλει proxy..

Δημοσ.
mallon tha kleisei to topic opos kai to prohgoymeno....

Αμα αρχίσουν πάλι όλοι και ζητάνε pm και γεμίσει το topic με 1000 άχρηστα μηνύματα, φυσικά και θα κλείσει :evil:

Γι' αυτό όσοι θέλετε pm, κατ' ευθείαν σε εμένα και όχι στο topic.

:-D

edit: Όχι για το πως ξεπερνάμε το 3 days trial, δεν ξέρουμε ακόμα (και μάλλον δεν γίνεται).

Δημοσ.
δηλαδή απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι και είναι όλα οκ?

Εγώ πάντως που το είχα βάλει παλιότερα μου λειτουργούσε και μετά τις 3 μέρες. Την πέμπτη μέρα έτυχε και φάγανε σκάλωμα τα windows και έκανα φορματ. Το ξαναεγκαθιστώ και τι βλεπω? Υπόλοιπες μονάδες 0:00 (και δεν έπεζε). Άρα μάλλον η απεγκατάσταση δεν λύνει το πρόβλημα. Τώρα ξαφνικά από προχθές άρχισε να ξαναπαίζει (χωρίς να κάνω τίποτα :-? ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...