manosgk80 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα παιδιά!Αν και μέλος του insomnia αρκετά χρόνια,αυτό είναι μολις το πρωτο μου μήνυμα αν δεν κάνω λάθος!Μέχρι τώρα απλά μου αρκούσε να διαβάζω τις απόψεις των υπολοίπων. Είμαι κι εγώ κάτοχος του Linksys Wag354g.Το απέκτησα μετά από πολύ μεγάλη διαδικασία και διαμάχη με την Vivodi και την Infoquest.Είχα πάρει το DSL Cube και τελικα το microcom που εδινε η Vivodi στη συσκευασία ήταν χαλασμένο εξ αρχής.Μετά από αναμονή περίπου ενός μηνός για αντικατάστασή του από την Infoquest,με πληροφόρησαν ότι δεν θα το έιχαν πριν το καλοκαίρι κι έτσι εδωσα 10 ευρώ περίπου και πήρα το Linksys Wag354g Αnnex B για ISDN γραμμή.Όλα αυτά συνέβησαν το Μάρτιο.Αγόρασα και μια κεραία από το Πλαίσιο για ενίσχυση του σήματος του,ένα Netgear USB stick για ασύρματη σύνδεση με το μοντεμ και το χρησιμοποιώ έτσι μέχρι τώρα. Περιμένω τώρα την καινουρια σύνδεση από την Forthnet και έχω δύο απορίες: 1ον:με ποιον τρόπο θα μπορέσω να βάλω password στο δίκτυο,έτσι ώστε να μην μπορει να συνδεθει οποιοσδηποτε με το μοντεμ;Φοβάμαι ότι υπήρχαν φορές που μου κλεβανε συνδεσή και 2ον:μπορώ να κάνω το firmware update της Forthnet ασύρματα; Συγνώμη για το μεγάλο μου post και ευχαριστω πολύ εκ των προτερων οποιον μπηκε στον κόπο να το διαβασει και να μου απαντησει!
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Για το πρωτο ερωτημα σου φιλε μου θα σου προτεινα τα παρακτατω: Στο configuration του router σου πηγαινε εκει που λεει Wireless->Wireless Security και ενεργοποιησε το WPA και δωσε του εναν κωδικο που θελεις μεταξυ 8 και 63 χαρακτηρων και δωσε το αντιστοιχο κωδικο και στο μηχανημα σου. Επισης καλο ειναι στο Basic Wireless Settings βαλε στο Wireless Network Mode: G-Only, στο Wireless Network Name (SSID): ενα ονομα δικο σου και οταν στησεις το ασυρματο δικτυο κανε το Wireless SSID Broadcast: Disable. Αλλαξε το default κωδικο στο Administration και καλυτερα απενεργοποιησε και το Management via WLAN. Για το δευτερο ουτε κατα διαννοια δε θα σου προτεινα να κανεις ασυρματα το firmware update, δεν ειναι μια διαδικασια που θελεις να διακοπει για τον οποιονδηποτε λογο... Βαλε ενα καλωδιο δικτυου και κανε την δουλεια σου ετσι...
manosgk80 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω πολυ για την απάντηση!Για οποιοδήποτε πρόβλημα,επανέρχομαι!
feanor_gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια, για το Wag 354G τι firmware update χρειαζεται??? Eχω μπερδευτει... βρισκω firmware μονο για WAG 54 το ιδιο ειναι??????
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αν εχεις FORTHnet φιλε feanor_gr μπορεις να κατεβαζεις το firmware update απο εδω: http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 Δουλευει αψογα ;-)
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ftp.linksys.com .prosexe an ine to wag354g i to wag354gv2 .gia to proto iparxei firmware apo forthnet kai bale auto gia to deutero kalitera asto opos ine giat in ora.episis min to balei g only giati poles fores isos den pexei.kalitera mixed mode kai as bgalei auto mono tou poio ine kalitero.episis an kai exo kanei wireless firmware update min to kaneis.balto konta sto laptop kai kane to update.
feanor_gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Eυχαριστω πολυ παιδια.. θα εκανα μεγαααααααλη πατατα.... !!
alcemist Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 μπορείς να ρυθμίσεις το wireless securiy και στο restricted access όπου θα επιτρέψεις μόνο το δικό σου pc να μπαίνει με βάση το mac address. Αυτό είναι το πιο ασφαλές νομίζω
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 μπορείς να ρυθμίσεις το wireless securiy και στο restricted access όπου θα επιτρέψεις μόνο το δικό σου pc να μπαίνει με βάση το mac address. Αυτό είναι το πιο ασφαλές νομίζω lathos.to wpa einai to kalitero mexri tora.to filtrarisma me mac address spaei eukola.ektos apo to wpa ama thes na baleis me me mac address nai alla kai to wep kai to mac address spane eukola.exei anixtei kai allo topic gia auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.