Προς το περιεχόμενο

pedia-den-xero-an-ginete-apla-pite-mou-sxetika-me-disko

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia epatha mia zimia sto pc mitriki controler xtipisan dio diski ala mou eminan i ali kai malon pao gia kainourgio pc

iparxi kapios tropos na sindeo(tous-diskous-pou-mou-eminan)san exoterikous

se thikes as poume tis icy box ala oxi me usb oute usb dio thelo mia lisi gia to thema tis taxititas na min xaso taxitita rotao ala min kraksete mporo na valo sata i ide controler ala na kitai pros ta exo kai na erxonte i karttenies apo tous exoterikous sxeftika na kopso tin thiki tou sklirou na perasi i kartotenika

malakia i sosto/pire to mati mou kati koutia pou vazis skliorus ine san monades afta ine xrisima sttin periptosi-mou

--------------------------------------------------------------

opios xeris as pi

Δημοσ.

1) Συγχαρητήρια για τον κατατοπιστικότατο τίτλο

2) Τα σημεία στίξης υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται.

3) Πιστεύεις πως θα κάτσουν πολλοί να διαβάσουν το κείμενο ( ??? ) που έγραψες ?

Εγω πάντως όχι.

Δημοσ.

i-gave-it-a-shot

no way...grifos einai?

ps.

epanadiatypwse thn erwthsh soy...(sth xeiroterh mathe grammatikh-syntaksh-you name it...re aderfe) an thes na se bohthisei kapoios..

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς.Πάνε βρες κανένα τέτοιο κουτί για 4 sata πάρε και controler να βγάζει εξόδους από πίσω βάλε τους δίσκους σου με σύνδεση sata και είσαι τζετ.Και μην κόβεις κουτιά

Δημοσ.
pedia epatha mia zimia sto pc mitriki controler xtipisan dio diski ala mou eminan i ali kai malon pao gia kainourgio pc

iparxi kapios tropos na sindeo(tous-diskous-pou-mou-eminan)san exoterikous

se thikes as poume tis icy box ala oxi me usb oute usb dio thelo mia lisi gia to thema tis taxititas na min xaso taxitita rotao ala min kraksete mporo na valo sata i ide controler ala na kitai pros ta exo kai na erxonte i karttenies apo tous exoterikous sxeftika na kopso tin thiki tou sklirou na perasi i kartotenika

malakia i sosto/pire to mati mou kati koutia pou vazis skliorus ine san monades afta ine xrisima sttin periptosi-mou

--------------------------------------------------------------

opios xeris as pi

ημαρτον. μαθε να γραφεις.θες και βοηθεια.

Δημοσ.

Μάλλον είναι <<χακεράς>> και έστείλε κωδικοποιημένο μήνυμα προσπαθώντας να τρελάνει τους υπολογιστές μας με μία άγνωστη διάλεκτο γεμάτη με ιούς!!Χεχε.....:mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως αν και μου βγήκε το μάτι το διάβασα.. Είχα κέφια γενικά και έχω ξεσκιστεί στα γέλια...

Α! ξέχασα...

file-moy prota 8a prepei-na-pas-na-kaneis-mathimata sintaxis-k-grammatikis einai-akkatanoita-auta pou les sata h ide dikous exeis na kremonte apo to kouti methaurio stin plateia me usb1i2 xwristaxitita.

Σορυ που το έγραψα έτσι και σορυ για τ offtopic αλλά σκέφτηκα ότι το παιδί μην μπερδευτεί με τα ελληνικά.

Δημοσ.
1) Συγχαρητήρια για τον κατατοπιστικότατο τίτλο

2) Τα σημεία στίξης υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται.

3) Πιστεύεις πως θα κάτσουν πολλοί να διαβάσουν το κείμενο ( ??? ) που έγραψες ?

Εγω πάντως όχι.

DEN EINAI OLOI I XRISTES TOSO EMPIRI OSO MERIKOI ALI!!!!! GIAUTO NA IPARXI ENAS SXETIKOS SEVASMOS

OI IRONIES AS LIPOUN 8-)

Δημοσ.

Μη χρησιμοποιείς κεφαλαία, εκτός αν θες να φωνάξεις.

Αν πάλι θες να φωνάξεις καλώς τα χρησιμοποίησες αλλά έχεις άδικο.

Αν ζητώ βοήθεια, τότε είναι προς το συμφέρον μου να είμαι και σαφής. Ο mou-bghkan-ta-matia-kai-den-katalaba νομίζεις πως κατέβαλε λίγη προσπάθεια να είναι σαφής;

Φυσικά θα μπορούσαν όλοι να αγνοήσουν το θέμα, αλλά τότε θα έμενε με την απορία, ή να προσπαθήσουν να του απαντήσουν χωρίς να πουν κουβέντα για το μήνυμα του. Τότε, όμως, θα τον ενθάρρυναν να συνεχίσει να γράφει έτσι.

Οι περισσότεροι έχουν αποδείξει πως έχουν κάθε διάθεση να βοηθήσουν (καταβάλλοντας χρόνο και κόπο), αλλά το κάνουν γιατί θέλουν, όχι γιατί είναι υποχρεωμένοι

Δημοσ.
Μη χρησιμοποιείς κεφαλαία, εκτός αν θες να φωνάξεις.

Αν πάλι θες να φωνάξεις καλώς τα χρησιμοποίησες αλλά έχεις άδικο.

Αν ζητώ βοήθεια, τότε είναι προς το συμφέρον μου να είμαι και σαφής. Ο mou-bghkan-ta-matia-kai-den-katalaba νομίζεις πως κατέβαλε λίγη προσπάθεια να είναι σαφής;

Φυσικά θα μπορούσαν όλοι να αγνοήσουν το θέμα, αλλά τότε θα έμενε με την απορία, ή να προσπαθήσουν να του απαντήσουν χωρίς να πουν κουβέντα για το μήνυμα του. Τότε, όμως, θα τον ενθάρρυναν να συνεχίσει να γράφει έτσι.

Οι περισσότεροι έχουν αποδείξει πως έχουν κάθε διάθεση να βοηθήσουν (καταβάλλοντας χρόνο και κόπο), αλλά το κάνουν γιατί θέλουν, όχι γιατί είναι υποχρεωμένοι

ok ok!!! all good

Δημοσ.
DEN EINAI OLOI I XRISTES TOSO EMPIRI OSO MERIKOI ALI!!!!! GIAUTO NA IPARXI ENAS SXETIKOS SEVASMOS

OI IRONIES AS LIPOUN 8-)

Είναι η πρώτη φορα που θα την "πω" σε κάποιον user αλλα:

Έχει απόλυτο δίκιο ο Billpeppas. Εφόσον μπαίνεις σε ένα forum πρέπει να κοιτάξεις και το πως γραφουν όλοι οι υπόλοιποι. Όταν βλέπεις τέτοιους τίτλους και τέτοια κείμενα δεν έχεις καμια όρεξη να καθίσεις να τα διαβάσεις. :evil:

Και από όσα είδες δεν ήταν μονο ο Bill που έθιξε το θέμα αλλα και άλλοι.;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...