Προς το περιεχόμενο

αδυνατη η καταργηση προγραμματος

mariner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο καποιες μερες ηθελα να διαγραψω απο τον υπολογιστη μου καποιο προγραμματακι που ειχα κατεβασει για screen saver(popular screen saver) γιατι ο kaspersky διαρκως το ανεφεραι σαν προβληματικο αρχειο.εγω δεν ξερω και πιθανοτα κανοντας καποιο λαθος διεγραψα τα παντα ομως στον πινακα ελεγχου εχει μεινει ακομα το πραγραμμα χωρις στοιχεια και μολις παω να κανω καταργηση μου βγαινει το εξης.C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\2.bin\nwsbar.dll.δεν ειναι δυνατο να εντοπιστει η καθορισμενη μοναδα.αυτο ακριβως το ιδιο μου βγαζει εδω και μερες και οταν ανοιγω τον υπολογιστη.εχω κανει πολλες φορες αναζητηση δινοντας στοιχεια απο τα παραπανω αλλα δεν βρισκω τιποτα.συγνωμη για την φλιαρια αλλα με εχει τσαντισει απιστευτα.ευχαριστω.

Δημοσ.

Κανε προβολη κρυφων αρχειων και αρχειων συστηματος και λογικα θα το βρεις... Παντως κανε αυτη την δουλεια μεσα απο Safe Mode για να εισαι σιγουρος οτι θα σου σβησει μονιμα το αρχειο σου...

Ο Κaspersky καλα εκανε και σε προριδοποιουσε για αυτο το αρχειο, αλλωστε πανω απο το 70% των "free" screensaver ειτε εχουν spyware/adware ειτε ιους...

Δημοσ.

οσο μπορεσα εκανα προβολη κρυφων αρχειων και εψαξα οσο μου επιτρεπουν οι γνωσεις μου πανω στο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...