KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγω παλι ειμαι αναμεσα στην Pinnacle 320E και στην Avermedia AVERTV Hybrid! Σαν μεγεθος και ευκολια προσανατολιζομαι στην 1η αλλα με προβληματιζει οτι ειναι USB...θα εχω προβληματα στην ομαλη λειτουργια της και κυριως στην εγγραφη τηλ.σηματος που με ενδιαφερει περισσοτερο; Μηπως ειναι καλυτερο να προτιμησω μια λυση PCI οπως η Avermedia;
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ προτείνω μια καλή υβριδική με λύση Philips επάνω. Η 7131 ή 7134(παλαιότερη, εμφανιζει λίγες κάθετες γραμμές) με υποστήριξη DVB-T. Το μέλλον άλλωστε είναι στα ψηφιακά. Σε 2-3 χρονάκια όλα τα κανάλια θα μεταβούν στο ψηφιακό σύστημα. Η AVERMEDIA είναι σαφώς πολύ καλή. Προτείνω πάντως λύση PCI για να μπορείτε να συνδέσετε καλύτερες κεραίες. Τα USB sticks όπως το Pinnacle 320E είναι μια πολύ καλή υβριδική λύση με τσιπάκι της Philips μέσα αλλά η κεραιούλες που δίνουν κάνουν μόνο για τα ψηφιακά. Να ξέρετε ότι τα ψηφιακά κανάλια εκπέμπουν στο 1/8 της ισχύος των αναλογικών. Και αυτό γιατί η τεχνολογία DVB-T δεν απαιτεί μεγάλη ισχύ. Στέλνει πολλά πακέτα διόρθωσης λαθών και έτσι με μια μικρή κεραιούλα εσωτερικού χώρου θα μπορούμε στο μέλλον να λαμβάνουμε και στις πιο απόμακρες περιοχές της χώρας σήμα high definition. Άρα καταλήγουμε στο γεγονός ότι οι μικρές κεραιούλες που δίνουν μαζί δεν είναι επαρκείς για σωστή λήψη αναλογικών καναλιών.
Voodooman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Και σε αυτά τα TV tuners δεν μπoρούμε να συνδέσουμε εξωτερικές κεραίες ή έστω κεραίες δωματίου; Έχουν διαφορετικά βύσματα οι ψηφιακές από τις αναλογικές κεραίες;
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Όχι, ίδιο βύσμα είναι. Άντε αντί να είναι το κοινό ομοαξονικό, να είναι το βιδωτό, οπότε με ενα κατσαβιδάκι το λύνεις και αλλάζεις το ένα βύσμα του καλωδίου για να μπαίνει στον tuner. Στα USB όμως συνήθως τα βύσματα είναι μικρότερα και μπαίνουν μόνο οι κεραιούλες που δίνουν μαζί.
adi32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 εβαλα τους τελευταιους Drivers και με το προγραμμα της καρτας βελτιωθηκε αισθητα το φαινομενο με το DSCALER ακομα φαινονται
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου αυτή είναι η καλύτερη εικόνα που πρόκειται να πάρεις απο αυτή την κάρτα. Ίσως οι νέοι drivers φιλτράρουν ορισμένες μπάντες της εικόνας και ελαττώνουν το φαινόμενο. Αλλά αυτό που βλέπω είναι σχεδόν άψογο. Δεν νομίζω ότι θα πετύχεις κάτι καλύτερο από αυτό.
adi32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 γενικα πιστευω οτι αν δινεις εικονα απο εξωτερικη πηγη μεσω composite εχεις καλυτερη ποιοτητα απο οτι το tuner της καρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.