Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για χαμένο δίσκο

Lolos_andreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Είχα πάρει πριν καιρό και εγκατέστησα τα Suse Linux (αυτά που έδινε το Ram μαζί με βιβλίο για τους πρωτάρηδες ). Λοιπόν το βιβλίο ήταν πολύ βοηθητικό. Μου έλεγε τι paritions να κάνω και ξέρω γω. Επίσης έγραφε πώς να κάνω 1 δίσκο να φαίνεται και στα Windows και στα Linux. Το έκανα και αυτό. Δηλαδή όλος ο δίσκος μου ήταν χωρισμένος βασικά σε 3 μέρη. Στο partition για Windows, ένα κοινό και ένα parition για Linux (το οποίο χωρίζεται σε άλλα 4 αν θυμάμε). Τελοσπάντων να μην τα πολυλέγω αποφάσισα να αφαιρέσω τα Linux και μπήκα μέσα και και το έβαλα να κάνει format partitions. Όμως ο ηλίθιος εγώ ξέχασα οτι δεν θέλω να χάσω και το δίσκο που είναι κοινός. Σβήνω αμέσως το laptop και το ξαναξεκινάω . Προσπαθώ να μπω μέσα στα Linux αλλα με βγάζει σε command prompt και εγώ σαν πρωτάρης δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Ξεκινάω τα Windows χαμένος ο δίσκος ο κοινός. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επαναφέρω το χαμένο (κοινό) δίσκο; Συγνώμη εάν σας ζάλισα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορει να βοηθήσει πείτε μου σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...