Physics_Rulez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω ένα DVD compiled με xvid videos, που το καθένα έχει bitrate γύρω στο 1000 σύμφωνα με το gspot και κρατάνε περίπου 42 λεπτά έκαστο Πόσα να βάλω σε κάθε DVD??? όταν έβαλα 3 το dvd βγήκε 2.85GB. Όταν έβαλα 4 βγήκε 3.58GB. Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να Βάλω 4 videoz και να προσαρμώσει μόνο του το bitrate στο μέγιστο, ωστε να προκύψει τελικό μέγεθος 4.5GB? ή δεν χρειάζεται να γίνει έτσι; Τι settings χρησιμοποιείτε; Πόσα videάκια να βάλω στο κάθε DVD? Thanx!
N_Pellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις την δοκιμαστική έκδοση; Γιατί κάτι τέτοιο μου ''μυρίζει''. Αν είναι ''αγορασμένη'' έκδοση τότε πήγαινε στα settings/General/encoding και δώσε στο encoding guality>> DVD 5 ή (custom 4400) και ποιότητα high guality..... Μέχρι 3 - 4 το πολύ avi βάλε των 700mb για να έχεις και καλή ανάλυση... Αυτά κι ελπίζω να είσαι οκ.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 N_Pellas thanx Έχω την full version. Τα βιντεάκια είναι 350MB xvid @ 1000kb/s και διαρκούν 42 λεπτά το καθένα. Στα settings έχω δώσει DVD5. Απλά θέλω να μου πει κάποιος πόσα να βάλω σε κάθε DVD για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και να μην μείνει πολύς κενός χώρος στο DVD. Αν πχ βάλω 6 βιντεάκια λογικά το αποτέλεσμα θα είναι >4500GB αλλά θα το συμπιέσει για να χωρέσει ίσα ίσα σε ένα DVD έτσι δεν είναι; Εγώ αυτό δεν θέλω να γίνει. Δεν θέλω επιπλέον συμπίεση. Το αν θα επιλέξω μέγιστη/κανονική/χαμηλή ποιότητα έχει να κάνει και με το τελικό μέγεθος του DVD? ή απλά το κάνει 2 pass encoding για καλύτερη ποιότητα; Δηλαδή μπορεί στο "κανονική" με 4 clipάκια να βγεί 3.5GB, ενώ στο "μέγιστη" με 4 clipάκια να βγεί 4GB????
N_Pellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντα βάζω 3 με 4 των 700 mb και ναι παίζει ρόλο αν... Το αν θα επιλέξω μέγιστη/κανονική/χαμηλή ποιότητα έχει να κάνει και με το τελικό μέγεθος του DVD; Ναι, απλά το κάνει χωρίς 2 pass encoding ... οι δοκιμές με DVD_RW θα σου δώσουν το δικό σου αποτέλεσμα... και όχι με πολύ ώρα χάσιμο... Γράψε ενα με 3 κι ένα με 4avi's και το μόνο που σου μένει είναι να βλέπεις συνολικό μέγεθος avi με τελικο σε dvd ώστε να ξέρεις πόσα mb θα βάζεις για τη μετατροπή σε dvd και μια καλή ποιότητα...Το πρόγραμα απο μόνο του είναι κορυφαίο...
N_Pellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αυριο θα σου έχω καλύτερη απάντηση αφού το δω λίγο..... τώρα πάω για νάνι είμαι ,,,,,μάτια. Καληνύχτα.!
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 thanx anyway N_Pellas Έβαλα 5 clips των 350ΜΒ σε μέγιστη ποιότητα, να δώ πως θα βγεί.
kopykat Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 AN to thema einai na ta metatrepseis se format dvd tote den exei kai oli simasi posa tha valeis.Osa ligotera toso kalitero.Ego tha sou protina efoson einai 42 mins ekasto video na min valeis pano apo 2(diladi 84 mins sinolo) etsi oste to apotelesma na vlepetai.Sto VSO pantos kapio lathos setting exeis gia na sou vgazei video mikrotero apo 4400mb.Den exei sxesi ayto me tona rithmo ton videos. Ayta kk
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον. Τελικά μετά από αρκετά πειράματα κατέληξα στο οτι ο καλύτερος συνδυασμός είναι 5 clips των 42min. Το αποτέλεσμα σε high quality είναι 4.35GB περίπου. Οπότε η λύση βρέθηκε Kopykat, εαν βάλω 2 clips το DVD θα βγεί γύρω στα 2GB σε high quality και αυτό είναι φυσιολογικό σύμφωνα με το forum της VSO. Δεν έχω κανένα λάθος στα Settings.
N_Pellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 χε χε ... το αποτέλεσμα μετράει... οπότε ξέρεις τώρα΄πόσα mb σύνολiκά σε avi θα βάζεις στο convertxtodvd... Πιστεύω ότι θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και με 6 avi μιας και γώ στο σύνολο βάζω 2100 Mb και είναι σε highquality επίσης. Μια δοκιμή ακόμη δε βλάπτει. ΚΑΛΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ
N_Pellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ΑΑΑΑΑΑΑ και μη ξεχνιέσαι το convertxtodvd αποσυμπιέζει και όχι το αντίθετο, όπως καταλάθος ''πιστευω'' αναφέρεις πιο πάνω... Αυτά και ησυχάζεις από την πάρλα μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.