Προς το περιεχόμενο

Πόσο PSU ;

_akalyptos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως ειστε λιγο πυροβολημενοι?...

ετσι κανετε εσεις εδω σε οσους ερχονται, τους βριζετε και τους ειρωνευεστε?..

εχετε σοβαρο προβλήμα...

mod δεν εχει εδω να σας μαζεψει?..

κανονικα θα επρεπε να σας στειλω εκει που πρεπει αλλα για να μη μενουν αποριες θα απαντησω σε ολα αργοτερα.

Ντροπη παντως...

Δημοσ.

Eimaste TOSO POLY pyrovolhmenoi, pou kataferes me 6 mono posts na se kanoume 2 atoma add se ignore list.

By the way, kalwshr8es. Den eimai o armodios na se mazepsw, sigoura omws mexri na kaneis ta posts sou 10-15, kapoios 8a to exei kanei. Ksekinhsame na voh8hsoume kai mas th les ki apo panw. Les na ginei anekto ki apodekto ayto?

An ksereis apo monos sou thn apanthsh, tote mhn rwtas file.

Epishs

κανονικα θα επρεπε να σας στειλω εκει που πρεπει αλλα για να μη μενουν αποριες θα απαντησω σε ολα αργοτερα.
pare oso xrono 8es gia na mas thn peis, kapoios allos 8a ta dei kai 8a sou apanthsei, emeis sigoura oxi, apo ayto to post kai meta eisai se ignore list ki apo mena... ;)

kalh synexeia.

Δημοσ.

καλα καλα, σας βαζω κι εγω και τους 2 στην ignore list μου για να μη με ζαλιζετε αλλο. Και δεν εχετε καταλαβει τι εχω γραψει και το παιζετε φωστηρες ενω ειστε πανασχετοι.Και παλι ντροπη για την παιδιαριστικη συμπεριφορα σας.

Δημοσ.

katarxin irema.. na voithisoun ithelan ta paidia..

de sou leo na to agoraseis alla..

an de diatheteis polla xrimata.. rikse mia matia sto Q-TEC 650 triple fan

exo to idio systima me to diko sou me ayto to trofodotiko edo kai mines..

kai no problem.

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά με

ATHLON 3000+

Msi Neo2 Platinum

2x512 DDR

2 ide HDD

1 Sata

Ati 6200 Radeon

Pci Tv tuner

Pci SKYSTAR II sat card

Pci S/B sound card

3 usb devices

Έχω 350 WATT Chieftek εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς καμμία αλλαγή...

τελευταία το pc απλά ...κλείνει....δεν εννοώ shutdown

Για να το επαναφέρω.. κλείνω το τροφοδοτικο απο το διακόπτη του...πατάω το boot κουμπί μερικές φορές να αποφορτιστεί...και έπειτα ανοίγει

μετα απο λίγη ώρα κλείνει....HELP!

(Θερμοκρασίες 35-40 βαθμοί κελσίου tops! )

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα γράψω εδώ. Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο PC με Core 2 DUO 6400, 1 HDD, 2 DVD, 4 X 512 DDR 800, GeForce 6600 GT και στο μέλλον ίσως άλλο ένα HDD και ένα TVTuner. Δεν έχω σκοπό να κάνω Overclocking. Τι τροφοδοτικό προτείνετε; Είχα βάλει στο μάτι το Enermax Liberty 500 άλλα αυτή τη στιγμή δεν έχει διαθεσιμότητα στο E-Shop εάν πάρω το Enermax Liberty 400 θα είμαι καλυμμένος;

Δημοσ.

panospc & passenger57

Σταματήστε το thread hi-jacking ( όχι ότι αυτό το thread αξίζει με την παρούσα τροπή ), και ανοίξτε το δικό σας thread για τα δικά σας προβλήματα/ερωτήματα.

Δεν κοπανάει ο καθείς από μια ερώτηση άσχετη σε υπάρχον thread.

Δημοσ.

@billpeppas

που λες και γω γελαγα με τα κιου-τεκ αλλα ενα ''400αρι και καλα'' βασταγε γερα και σταθερα ενα πισι με [email protected], DFI-RDX200,2x512ram, 2x X1600XTcrossfire mode, 3HDDs, 5case fans,3xcathodes kai 2DVDιά.μιλαμε για τρελα γελια δεν το πιστευα!

βεβαια ετσι και τολμαγες να τσιμπισεις λιγο παραπανω το cpu και να ζηταγες φουλ λοαντ ετρωγες ενα ρισταρτ και ησυχαζες:grin:

Aργοτερα του εβαλα ενα chieftec400w και το amdακι εφτασε 2,6 χωρις να το ψαξω αν πηγαινε παραπανω.

το ιδιο chieftec τα πηγε μια χαρα με amd3200@2,78ghz 2x6800ultra Sli-mode και φουλ στανταρ το pc

οσα λετε παντως για τα ταγκαν με εχουν τρομαξει γιατι πριν ενα μηνα πηρα το 530easycon.προς το παρον το εχω με D805@3,9Ghz gigabyte-965pDS4 2x512ram X850XT@594/1250mhz και τα πηγαινει μια χαρα

Δημοσ.

_akalyptos_

είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σου για το παρόν forum

προς μέλη που προσπαθούν με την εμπειρία τους να καλύψουν τα κενά

στις γνώσεις σου, κ εσύ να απαντάς με flames κ κοσμητικά επίθετα.

Να μην επαναληφθεί.

/sc

Δημοσ.

Ακάλυπτε καλύτερα να καλύψεις το στόμα σου και να δείξεις λίγο σεβασμό σε κάποια άτομα εδώ μέσα που αποδεδειγμένα έχουν γνώσεις και στην τελική έχουν και μια ιστορία στο forum. Τα παιδιά πήγαν να σε βοηθήσουν αλλά προφανώς οι γνώσεις σου είναι υπέρτερες και δεν χρειάζεσαι βοήθεια. Από τη στιγμή που ο επεξεργαστής σου είναι και turbo ίσως να χρειαστείς το τροφοδοτικό που προτείνει ο εξάρχειας για να μπορέσει να σηκώσει το intercooler. Αν επιτρέπεται κιόλας στα πόσα bar τον δουλέυεις;

Δημοσ.
_akalyptos_

είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σου για το παρόν forum

προς μέλη που προσπαθούν με την εμπειρία τους να καλύψουν τα κενά

στις γνώσεις σου, κ εσύ να απαντάς με flames κ κοσμητικά επίθετα.

Να μην επαναληφθεί.

/sc

madsk,

αυτο που κανεις, δηλ. να επιτιθεσαι σε εμενα που ακομα δεν ηρθα και να υποστηριζεις τους 2 χουλιγκανους που πρωτοι αρχισαν να με βριζουν με γλοιωδη και απαραδεκτο τροπο, δε σε τιμαει καθολου. Υποτιθεται οτι αποκαθιστας τη ταξη, οχι οτι ενθαρρυνεις την ανωμαλια. Μου εβαλες μαλιστα infraction(!) ενω στους υπερφιαλους ταραξιες δεν εβαλες τιποτα. Αυτο δε προκειται να το δεχτω γιατι θιγει την αξιοπρεπεια μου. Προφανως προσπαθεις να καλυψεις τους κολλητους σου.

Σε καλω να αποκαταστησεις τη ταξη αλλιως δεν εχω καμμια θεση εδω και θα παω σε αλλο φορουμ που σεβεται τα μελη του.

Πολυ λυπαμαι και ντροπη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...