Glitserman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Paides antapokrisi apo Peiraia Girisa apo diakopes i anavathmisi eixe ginei me ti mia... Exw twra 1024 apo tin forthnet kai ola good Ontws kapoies wres den exw ipsiles taxitites alla to pio xamilo pou kimenomai sinithws einai t0 70 se sinoliko download... Proswpika eimai euxaristimenos giati etsi ki alliws kathomai vradi sto pc pou de prolavainw na to skeftw kai i selida exei anoiksei... Episis na lavete ipopsin sas oti tin wra pou kanete ta test mporei na exei kinisi kai o server tis etaireias opws episis oti prepei na exete kleista kai ola ta downloads :/ O pOte pali ekane to thauma tou poulaei anthraka gia xrisafi alla ti na kanoume paides ipomoni!!!
gomputer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά διαβάζω για τα adsl speed tests που έχετε κάνει και σκέφτομαι να σας κουφάνω λίγο. Έχω running 10s outbound test (client to server) . . . . . 455 b/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 806 b/s ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι bytes όχι kilobytes τι έχετε να πείτε για αυτο?
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Το test της forthnet μου'χει βγάλει και το παρακάτω(σε 1024/256): running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 12.κάτι kb/s!!!!!! (πιο χαμηλό από το 40 του thread creator) Συνήθως παίζει μεταξύ 200-300 όμως. Μέσος όρος download speed 15-25 Kb/s. Έχει τύχει να κατεβάζω με 1Kb/s.
mister_0101 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τυχαίνει κάποιοι απο εσάς που πιάνουν μικρές ταχύτητες να είναι με ISDN ; Απλά έχω χαμηλές ταχύτητες με ISDN και από οτι μου είπαν αν γυρίσω σε PSTN πέφτω σε άλλο DSLAM που απο ότι μαθαίνω απο την γειτονιά συγχρονίζει στην σωστή ταχύτητα..
megas-ARIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 signomi re paidia alla ti perimenate na deite???????na katebazete me 1000kbts????????????eimai katoikos germanias exo sindesi dsl 6000 kai katebazo to poly me 700kb....kai oloi oi gnostoi mou edo teties taxitites exoun...diladi ama sas anabathmisoun apo 2000kb sta 4000kb ti nomizete pos tha katebazete me 4000?????????
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 signomi re paidia alla ti perimenate na deite???????na katebazete me 1000kbts????????????eimai katoikos germanias exo sindesi dsl 6000 kai katebazo to poly me 700kb....kai oloi oi gnostoi mou edo teties taxitites exoun...diladi ama sas anabathmisoun apo 2000kb sta 4000kb ti nomizete pos tha katebazete me 4000????????? Φίλε μου 700kb = 5600kbps ...Ναι όντως δεν πιάνεις το full , γιατί θα έπρεπε να κατεβάζεις με 750kb...
nk_surfer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 signomi re paidia alla ti perimenate na deite???????na katebazete me 1000kbts????????????eimai katoikos germanias exo sindesi dsl 6000 kai katebazo to poly me 700kb....kai oloi oi gnostoi mou edo teties taxitites exoun...diladi ama sas anabathmisoun apo 2000kb sta 4000kb ti nomizete pos tha katebazete me 4000????????? Ώπα γιατί εδώ έχεις λάθος. Στη Γερμανία όπως λες έχεις 6Mbit, οπότε το μέγιστο θεωρητικό σου είναι 6000/8=750 και εσύ κατεβάζεις με 700, δηλαδή ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Εδώ Ελλάδα τα 2Μbit αντιστοιχούν σε 256 θεωρητικά, αλλά δύσκολα κατεβάζεις με πάνω από 200. Και τα 50 λιγότερα αποτελούν διαφορετικό ποσοστό στα 2 και διαφορετικό στα 6 Mbit, η απώλεια η δική σου είναι πολύ μικρότερη από τις δικές μας. Για τις υπόλοιπες ταχύτητες βλέπεις τι γράφουν και τα παιδιά πιο πάνω. Ας μην συγκρίνουμε Ελλάδα-Γερμανία γιατί δεν μας συμφέρει καθόλου.... Πριν μερικά χρόνια στην Αγγλία με 600άρα σύνδεση κατέβαζα με 70-72 (μέγιστο θεωρητικό 75) και με σύνδεση 1,5Mbit κατέβαζα με 170 (μέγιστο θεωρητικό 187,5). Δηλαδή ναι μεν δεν έπιανα το μέγιστο θεωρητικό αλλά ήμουν πάρα πολύ κοντά σε αυτό, σε αντίθεση με ότι βιώνουμε με το aDSL στην Ελλάδα.
megas-ARIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 exete dikio...ego ta ypologisa lathos...pantos auto pou xero einai pos ginete kapia prospathia gia grigoro internet giauto kante ligo ypomoni....
insomniac_new Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 exete dikio...ego ta ypologisa lathos...pantos auto pou xero einai pos ginete kapia prospathia gia grigoro internet giauto kante ligo ypomoni.... ouuu kala eisai 4 mines twra me 784 katevazw max 50. ante kai kana vrady na piasw kana 60ari... tetoies wres omws mono gia kamia tsonta einai.ELEOS.
HexStatic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Edw egw me 2mbit oute ena battlefield den mporw na paiksw on line.Aisxos!.KAi ti na kaneis? Einai thema ote h otenet?
S2Katana Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εμένα σήμερα έπειτα απο τρελλά παράπονα, επικοινώνησε μαζί μου υπάλληλος του τεχνικού τμήματος Β επιπέδου της ΟΤΕΝΕΤ. Τη ρώτησα γιατί κατεβάζω με 89 ή 150 kbps (max) ενώ μου έχουν πουλήσει 2048 (έχει γίνει η αναβάθμιση στην περιοχή) και η απάντησή της ήταν οτι "τις ώρες αιχμής περιορίζουμε το bandwidth λόγω μεγάλου αριθμού χρηστών. Αφού παραπονέθηκα ξανά για την κατάσταση, η κοπέλα που μιλούσα (ευγενέστατη, και επικοινωνιακή, χωρίς να αστειεύομαι) με έβαλε στην αναμονή για να ρωτήσει και έπειτα απο 2 λεπτά με παρέπεμψε στον όρο 1 κάτι του συμβολαίου, το οποίο αναφέρει οτι η ΟΤΕΝΕΤ σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ταχύτητα πρόσβασης. Απ'οτι κατάλαβα της είπαν να μου πεί οτι το είχα αποδεκτεί αυτό με την υπογραφή μου στην αίτηση. Όταν της είπα οτι επιθυμώ να μιλήσω με το Ινστιτούτο Καταναλωτή, μου απάντησε οτι με καταλαβαίνει, κι οτι μπορούσα να το κάνω. όπως επίσης να στείλω e-mail παραπόνων αιτούμενος τα χρήματά μου πίσω. Μου είπε μάλιστα οτι αυτό έχει ξαναγίνει, σε περιπτώσεις που δεν συγχρόνιζαν οι γραμμές. Τα συμπεράσματα δικά σας. Τα ιδια λεει και στο συμβολαιο της Forthnet...Ωχ να δω τι ταχυτητες θα δω...
POG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Apla mia diorthosi thelo na kano oti ana 7 bit pou lambanei o ypologistis to 1 bit einai diortosis kai ara gia tin pragmatiki taxitita den diereis me to 8 ala peripou me to 9,3 !!! Bebea oi taxitites pou lete den paboun na einai poli xamiloteres apo tis theoritikes ?? Apo ton ote lene oti ta problimata ton taxititon tha lithoun mexri telos Noembriou opota ypomoni kai blepoume !!
harrys23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τι να σας πω βρε παιδια εγω ειχα πριν 7 μηνες δορυφορικο ιντερνετ απο την hellasdigital μονο εκει ειδα πραγματικες ταχυτητες DSL . Σε γραμμη 2 bit επιανα download 250-240 το λιγοτερο . αλλα δεν συνφερει διοτι ηταν ογκοχρεωση ,βεβαια τωρα με την vivodi και μεσω ΑΡΥΣ βραστα....υπομονη υπομονη υπομονη ολο υπομονη σε αυτην την χωρα Τελος βλεπεις δεν μπορει να κανει τιποτα και η ΕΕΤΤ τουλαχιστον εως το τελος του χρονου μου ειπαν τωρα απο Ιανουαριο να δουμε θα πεσουν ολες η καταγγελιες βροχη..
anthony_88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε οτι απο Δεκεμβρη και μετα τα πραγματα θα βελτιωθουν... Στην Ελλαδα ζουμε, μη τα θελουμε και ολα δικα μας...!
theglassicon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εγώ λέω ότι η Οτενέτ γ@μιέται. Είμαι πέντε μέρες σε επίπεδα ISDN στο κατέβασμα. Πέρα από τα συμβόλαια υπάρχει και κάτι που λέγεται ποιότητα υπηρεσιών..... Αλλά μάλον τα αρπαχτικά κατάλαβαν πόσο αγαθιάριδες είμαστε και μας έχουν στα τέσσερα ασάλιωτους.................... Μπράβο στο ελληνικό επιχειρείν............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.