yanniskb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα ενεργοποιήθηκε η 1024 γραμμή μου και ιδούτα αποτελέσματα από το τεστ της forthnet running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.79Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 49.02kb/s Τι συμβαίνει?? Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι είναι η πρώτη μέρα??
gfilippas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Να φταίει ότι είναι πρώτη μέρα, δεν νομίζω. Να φταίει το γενικό μπάχαλο που γίνεται τελευταία, μπορεί. Αλλά και πάλι η ταχύτητες που σου έδωσε το τεστ είναι πάρα πολύ μικρές.
klog Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Είσαι ο δεύτερος που μου λεέι σήμερα για τέτοιες ταχύτητες απο OTENET στο 1Mbs. Μήπως πρέπει να τους κάνετε ένα τηλέφωνο?
BadBoy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Και μένα σήμερα ενεργοποιήθηκε: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 201.88Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 598.24kb/s Εντάξει, είμαι σε καλύτερη κατάσταση από εσένα (δεν το λέω με κακία), αλλά και πάλι αυτό δεν είναι 1024... Edit: Βιάστηκα να μιλήσω. Έχει γίνει χειρότερο και από PSTN.
Philcore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα αναβαθμίστηκε προχθές απο 512 σε 1Mbps και η κατάσταση είναι απογοητευτική.Το upload ειναι κανονικό νομίζω (22-24kbps σε torrent) αλλά στο download με δυσκολία πιάνω 35 (ενώ πριν 52 άνετα).Να και το τεστ που έκανα πρίν λίγο:TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 214.93Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 324.01kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 218.38Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 387.82kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test
sentient6 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Downstream 141.0 Kbps ( = 0.1 Mbps ) Upstream 179.3 Kbps ( = 0.2 Mbps ) και εχω 1024!!!
Arachtos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μια από τα ίδια και σε μένα, σήμερα διπλασιάστηκε από 384 σε 768 και ιδού η "super duper" βελτίωση: !!!! Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 210.99Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 162.99kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Δελομπουρ η κατάσταση!!
deathlok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ipomoni tis protes meres paidia....meta tha to sinithisete kai den tha sas peirazei. pera apo tin plaka 1 kai 2 mera sinithos paizoun trella problimata alla apo ekei kai pera an den strosei (min perimenete bebea na deite tis onomastikes taxitites) arxiste na to psaxnete. apo olous pou postarane mono o arxikos poster exei probl oloi oi alloi aplos tha xasete to xrono sas stin anamoni kai tha sas poun pos eistai mia xara pos akoma den exei teliosei i anabathmisi aki alles mamakies.
danaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ήρθατε στο club της αναβάθμισης/υποβάθμισης ADSL!!! Enjoy your stay!!!
BritGreek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα σήμερα έπειτα απο τρελλά παράπονα, επικοινώνησε μαζί μου υπάλληλος του τεχνικού τμήματος Β επιπέδου της ΟΤΕΝΕΤ. Τη ρώτησα γιατί κατεβάζω με 89 ή 150 kbps (max) ενώ μου έχουν πουλήσει 2048 (έχει γίνει η αναβάθμιση στην περιοχή) και η απάντησή της ήταν οτι "τις ώρες αιχμής περιορίζουμε το bandwidth λόγω μεγάλου αριθμού χρηστών. Αφού παραπονέθηκα ξανά για την κατάσταση, η κοπέλα που μιλούσα (ευγενέστατη, και επικοινωνιακή, χωρίς να αστειεύομαι) με έβαλε στην αναμονή για να ρωτήσει και έπειτα απο 2 λεπτά με παρέπεμψε στον όρο 1 κάτι του συμβολαίου, το οποίο αναφέρει οτι η ΟΤΕΝΕΤ σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ταχύτητα πρόσβασης. Απ'οτι κατάλαβα της είπαν να μου πεί οτι το είχα αποδεκτεί αυτό με την υπογραφή μου στην αίτηση. Όταν της είπα οτι επιθυμώ να μιλήσω με το Ινστιτούτο Καταναλωτή, μου απάντησε οτι με καταλαβαίνει, κι οτι μπορούσα να το κάνω. όπως επίσης να στείλω e-mail παραπόνων αιτούμενος τα χρήματά μου πίσω. Μου είπε μάλιστα οτι αυτό έχει ξαναγίνει, σε περιπτώσεις που δεν συγχρόνιζαν οι γραμμές. Τα συμπεράσματα δικά σας.
sentient6 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Οποτε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο τις επομενες μερες;;; (και εγω χτες ενεργοποιηθηκα...)
BritGreek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Και για του λόγου το αληθές: (2048...) TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 208.09Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 715.92kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ: click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.85Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 687.39kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 426.6 kilobits per second Communications 426.6 kilobits per second Storage 52.1 kilobytes per second 1MB file download 19.7 seconds Subjective rating Not bad Explain results Μου αρέσει και το σχόλιο "Not bad" Αυτά με tellas 1024 η οποία ενεργοποιήθηκε σήμερα.Download speed γύρω στα 40-45 Κbps
katz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 δειτε και εμενα(οτενετ 768 ) θεσσαλονικη TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 169.59Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 129.15kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test
yanniskb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ημέρα 2η... Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 214.25Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 124.48kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Ρε παιδιά, ποιός μίλησε για ονομαστική?? Εδώ μιλάμε για το 1/10 της.... Εγώ και με 300kbs ευχαριστημένος θα ήμουνα... Ξέρει κανείς τι παίζει ακριβώς??. Μιλάμε πάντα για Θεσσαολνίκη, περιοχή Περαίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.